Arkadaşlar lütfen yardım lütfen :(:(

ayxixxsxxixxgxxix81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
26
0
86
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar siteyi uzun süredir takip ediyorum bu forumuda okuyorum çok yararlı buluyorum sıkıntıklarımızı dertlerimizi yada mutluklarımızı
burda paylaşabilmek çok güzel ilk defa yazıcam bende buraya sizlerinde fikrini almak istiyorum benim için çok önemli bir karar çünkü
7 yıllık bir ilşkim var 7 YIL boyunca çok güzel günlerimzde oldu bnim bazı kafa karşıklıklarım yüzünden
bazen kötü zamanlarımızda oldu hatta öyleki ben onu birçok arkamı döndüğümde beni
bırakmadı ve bende yapamayıp geri döndüm sebepler ailevi şeylerdi benim ailemle ilgili o yüzden kafam karışıyordu ve kurup kurup kendimi arayı soğutuyordum neyseki uzun zamandır böyle birşy olmadı bi çok kez evlenmemizle ilgili isteğini söyledi
yani ciddi olarak herşeyin olması artık evlenmemiz için girişimlerde bulundu ama olmadı öyle yada böyle olmasını engelledm istemedim.
ama şu sıra aramız gerçekten çok çok iyi ve bana şöyle bişey yaptı bu arada benim erkek kardeşim temmuzda evleniyor.
ve biz onlara ev bakıyoruz onlar için baktığımız bir ev vardı onlar evi küçük buldu henüz tam bitmediği için karar veremediler oysaki bizim için çok
güzel bir ev halen yeni yapılan bir ev yani btimiş ama çevre düzeni vs olacak.
ve bununla birlikte bana diyorki o evi biz alalım peşinatı vereyim hemen kredi için başvurayım diyor herşeyi hazırlamış haziran26 da evlenelim yeri ayarlamış tamm dersem hemen arayıp ok diycek
haziranda ilk haftasıda gelinlik eşya mobilya perde tül halı bu işleri hallederiz diyor
yani herşey biranda olucak diyor ve bütün işleri bana bırak ben herşeyi halledicem diyor
sen kafanı yormuycaksın diyor temmuzun sonunda kardeşimin düğünü var bide şöyle bişey var kardeşim sözlendi nişanlandı benim hayatımda hep bu kişi vardı ve şuan evlenicek ben böyle bişey yaparsam araya girmiş olucam aslında sıra benimdi ama işte malesef böyle oldu aileme hiç bahsetmedim daha tepkilerini çok merak ediyorum ama tabiki olmaz diycekler
ama bi yandanda böyle bir teklif beni çok heyecanlandırdı
zaten olması gereken ve bizi tanıyan herkesin bizden hep beklediği bişey olmuş olacak
ve insanlarda çok şaşırmayacaklar diye düşünüyorum kızlar hem heyecanlı hemde çok kararsızım bu kadar kısa bir sürede böyle birşey olabilirmi?
sizden fikirlerinizi öğrenmek istiyorum lütfen acil bana bişeyler söyleyin...
ohaoldumsmile:enbuyukkk:

hımmm olurmu olur ama bence biraz zamana yaysanız bu işleri daha olur haziran olmasın ekim olsun ailene söylesen artık 7 yıllık bişe bu :)
umarım hakkında hayırlısı olur

canım hayırlısı diyelim..
biraz daha zaman tanıyın birbirnize herşey usulünce olsun yaygaraya getirmeyin canım

Ne güzel seviyor çocuk seni sahipleniyor işte, düğün tarihi pek yakın ama biraz daha erteletebilirsin mesela, mutluluklar canım..

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlarr düğün tarihi erken çünkü başka zaman yok heryer dolu o yüzden öyle oluyor aceleye gelecek evet ama herşey olup biticek gibi de sanki güzel olcak gibide geliyor bilmiyorum

çok fazla aceleye gelir herşey bu kısa zamanda
net kararlar veremezsin bence
benim hazırlıklarım 5 ay sürdü inan daha uzun sürsün isterdim çünki
ev eşyaları konusunda gelinlik konusunda hem düşünmeye fırsatın olur hemde doğru kararlar vermiş olursun boshayallersmile

çok güzel bişey aslında seninle bi an önce evlenebilmek için çırpınması hayaller kurması
lakin birden bire tam kardeşinin evliliği için hazırlık yapılırken senin aniden ortaya çıkıp
ben evleniyorum hem de haziranda demen dengeleri altüst eder hoş olmaz
kabul et ama kardeşinin düğününden sonraya erteleyin gerginlik çıkmasın durduk yere
herşey gönlünce olsun
umarım mutlu olursun

hayatının en önemli kararlarını ve zamanlarını asla aceleye getirme herşeyin sakin sakin olmasını sağlamalısın yoksa iki ayağın bir papucuna girer.benden tavsiye bir kez daha düşün ileride anabileceğin güzel bir düğünün olması hiç bişeye değişilmez...

bu sene olabilir ama temmuza ne kaldiki sunun surasinda mayis ayini sayma bile..bence hazirlik cok teffuaratli olmasa bile en az bi 5 ay sart diyorum..mutluluklar dilerim simdiden

Şimdiye kadar hep ertelemişsiniz zaten. Bir daha ertelerseniz başka şeyler çıkar bakarsınız.
Heveslenmiş her şeyi bana bırak diyor, ayrıca 1 aydan fazla zaman var az değil.
Bence olur çünkü 7 yıl az bir zaman değil. Artık gönlünü yapmaya bakın madem üstlenmiş.
Ona destek olun yeter hevesini kırmayın. Önemli eşyaları aldıktan sonra diğerlerini evlendikten sonra da yavaş yavaş eksikleri yaparsınız.
Ailenizi de bir şekilde ikna edersiniz artık.
Önemli olan sizin mutluluğunuz olduktan sonra kim ne diyebilir?
Mutluluklar dilerim.

Delikanlı heveslenmiş şimdiden baksanıza ...

Kanı sıcak akıyor e seviyor malum ,biz de geçtik o günlerden .Biran evvel olup bitsin derdik hep ey gidi günler ey

Mayısın sonuna yaklaştık.Bu ayı sayma.1 aydan fazla var nerdeyse.Olmasına var ama ailelere göre bu 1,5 ay 1 gün gibi gelir şimdi.Çok az bir zaman var aceleye getirmeyin derler.Kendilerince de haklılar tabi...

İkna edebilirsin aslında.Sonuçta birkaç aylık bir ilişkiniz yok ki 7 yıl dile kolay baya da olmuş maşallah.

Şimdi bu fırsatı da ertelerseniz bu sefer daha da ertelemek zorunda da kalabilirsiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Uygun bir dille konuyu ailenize açmanı tavsiye ederim :teselli:

Bu kadar aceleye getirmeye bence gerek yok, 7 sene beklenmiş. 1 ay da bana göre çok erken açıkçası. En azından birkaç aya yayılabilirdi. Yapılmaya tabi ki yapılır, ama insan her zaman evlenmiyor, 1 ayda herşeyi oldu bittiye getirmek ne kadar doğru. Eşiniz olacak kişi bence fazla tozpembe bakmış olaya, sen hiçbirşeye karışma, ben herşeyi halledeceğim demiş, ama bu işler o kadar kolay değil. ışin içine aileler girecek, isteme olayları, hazırlık olayları vs vs, hepsi bir süreç. Bu süreçleri 1 ayda yaşar çıkarız demek bana çok mantıklı gelmedi, sadece duygusal. En azından 7 yıl beklenmiş, bu süreçlerinde tadını çıkarmak daha iyi bence. Sende karış, sen de seç, sen de hazırlan, herşey istediğin gibi olsun, niye karışmayacaksın ki.

Size kalmış tabi, insan 1 ay da da evlenir, ama birkaç aya yayıp, tadını çıkara çıkara yaşamakta var.

Hayırlısı olsun hakkınızda.

aile toplantisi yapin kardesinizin fikrini falan kimse kirilmiyorsa non stop calismalara baslayin :) bu kadar rahat yaziyorum cunku 7 senelik bir gecmis var ama tabii iyi dusun istiyorsan olur istemiyorsan olmaz!

Bence de aceleye getirme, önce sen gerçekten onunla bir ömür birlikte olmak istiyor musun ona karar vermelisin, sanırım ilişkinizin öncesini ablattığında büyük bir tutkuyla bağlı değilsin ona. Bana daha çok bu hayaller çok hoşuna gitmiş gibi geldi ama yok eğer gerçekten onu sevdiğinden eminsen haziranda kardeşinin düğünü varmış. Onun herşeyiayarlanmış, sen diyorsun benim sıramdı falan ama o senden önce davranmış ve herşeyi ayarlamışlar. Bu işlerin sırayla olduğuna inanlardan değilim kısmet işidir, madem önceliği o kapıp bir yola girdi hem kardeşini üzebilirsin böyle bir davranışla hem de aileni maddi olarak zor durumda bırakabilirsin. Yangından mal kaçırır gibi oldu bittiye getirmek doğru değil bence, biraz zamana bırakmak gerek. opuyorumnanaktan

evet hakılsınız kardeşimin düğünü temmuzun sonunda aceleye geleck banada öyle geliyor tabii bu hayalleri kurmak insana gerçekten iyi geliyor bunlara kapılmış olabilirim zaten hemen karar vermiyorum düşünüyorum... teşekkür ederim yorumunuz için :enbuyukkk:guclubacismile

evet hakılsınız kardeşimin düğünü temmuzun sonunda aceleye geleck banada öyle geliyor tabii bu hayalleri kurmak insana gerçekten iyi geliyor bunlara kapılmış olabilirim zaten hemen karar vermiyorum düşünüyorum... teşekkür ederim yorumunuz için

arkadaşlar aslında çok hzılı herşey için banada öyle geliyor ama o kadar güzel şeyler söylüyorki mesela düğünü şuanda istediğim yerde yapabilicez yani benim havuzbaşında bir düğün hayalim vardı zaten haziran 26 dan başka yer yok orda zaten eylüle kalsa havalar bozabilir havuzbaşı olmayabilir ne biliyim iştee böylee herşeyin ayarlı olması filan etkiliyor insanı fakında değilmişim sanki bende hep bunu bekliyomuşum gibi bişey oldu ona karşı bakış açım bile değişti evlenmeyi gerçekten istiyorum evett artık bizim hayatıız olsun biz olalım istiyorum

kardeşinizin düğününden sonra gelip istesinler seni.
ondan sonra hemene vlenip evlenmiceginize büyüklerinizle beraber karar verin derim...

ve şuda şaşılası bi durum
o kadar zaman berabersiniz ve her defasında evlilik mevzusunda engel cıkarıyorsunuz...
sevmiyormusunuz galiba bilmiyorumkismile
seven bi bayan yapmazdı herhalde sevdicegiyle evlenmek bi an önce yuva kurmak için aksine çaba gösterirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…