- Konu Sahibi disi_kartal_33
1 yıl öncesinde kız arkadaşlarımla kahvaltıya giderken telefonum çaldı ve arabayı durdurup cvp verdim..bir bayan..ben o çıktığın çocukla bir yıldır beraberim dedi..tamam ben nasıl olsa 1 aydır çıkıyorum al senin olsun dedim kapattım teli.şok içindeydim ..kız tekrar arayıp buluşmak istedi.bende gittim..acıdım kıza sen ucuz kurtuldun ben bu adamdan bir yıldır neler çekiyorum ,paramı aldı falan gibi kendi sorunlarını anlattı ve ona hala tapar derecesinde aşık olduğunu söyledi..ben tabiki aradan çekiliyorum o zaman dedim..onunla konuşurken malum şahıs gelip bana saldırdı ve bende karakola gidip şikayet ettim..darp raporu falan aldım..ama raporda bişey yok çünkü gözle görülür bişey yok vücudumda..herneyse 2 temmuzda mahkeme var ve ben gitmek istemiyorum,avukat tutmayada gücüm yok..ne yapacam şaşırdım..çok az kaldı mahkemeye.o insanlarıda görmek istemiyorum
.ben hayatımda hiç adliyeye gitmedim,hakim karşısına çıkınca konuşmam ben ,,sinirlenince ağlama krizim geliyor çünkü..yani olay kapansın tamam unutulsun..herkes yaptığıyla kalsın..ben darp edilince o ruh haliyle şikayet ettim ama gitmek istemiyorum mahkemeye ..lütfen bilen biri akıl versin