Arkadaşlar lütfen yardımcı olun

Tebrik ederim :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. :)
Benimde kahverengi lekelenmem var gebelikten değil büyük ihtimalle ama yarın sabah bi test yapıp negatif görürsem soğan kürü yapmayı planlıyorum. Siz nasıl yaptınız acaba çok farklı yazıyo araştırdım ama

Canim bu soğan kürü nasıl yapılıyor kaç kez içiliyor bi anlatır mısın? Tanıdığıma tavsiye etmek istiyorum.Seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Canım orta boy kahverengi soğanı dörde bölüp kaynayan suyun içine atıp bes dk kaynatsin sonra icsin hergun taze yapsın adetin 7 inci günü başlasin 15 gün yapsın inanki ben beş gün yaptım 3 yıldır olmuyor du

Canım inşallah hamilesindir soğan kürü adetin 7 inci günü başlıyor sun orta boy kahverengi soğanı dörde bölüp kaynayan suyun içine atıp bes dk kaynatiyorsu n 2 bardak su olmalı sonra dinlendir ılık iç hergun taze yap inanki ben beş gün yaptım 3 yıldır olmuyor çocuğum

Allah razı olsun :) inşallah :)
Sağlıkla ilerler inşallah hamileliğiniz :)

Teşekkür ederim.Cok sevindim ya senelerce olmayıp birden hamile kalanlara ayrı bi seviniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…