- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 28
- Konu Sahibi Hayalim2121
-
Ne demek canım sağlıkla gelsinÇok teşekkür ederim❤
Rica ederim vala insan daha çok değerini biliyor inanki için yanıyor kolaylikla olupta aldiricaz. DiyenlereTeşekkür ederim.Cok sevindim ya senelerce olmayıp birden hamile kalanlara ayrı bi seviniyorum.
Aynen öyle kendini yorma dikkat etRica ederim vala insan daha çok değerini biliyor inanki için yanıyor kolaylikla olupta aldiricaz. Diyenlere
Tamam canım teşekkür ederimAynen öyle kendini yorma dikkat et
TebriklerrÇok teşekkür ederim yemin ederim bu soğan kürünün mucizesi 3 yıldır çocuğum olmuyordu 5 gün yaptım sadece beş gün
Inan kuzum bebeğin olacak anne olacaksın inşallahTamam canım teşekkür ederimvala hala inanamıyorum
Tabikide sorabilirsinTebriklerr ❤soğan kürü ile ilgili sorularımı sorabılır mıyım ben de adet bitimi basladım 7.gün bitti, yumurtlamadan sonra bırakmayı dusunuyorum, siz nasıl yaptınız ne kadardır istiyordunuz tedavı gordunuz mu daha once
Yaptiricam canım inşallah Rabbim banada bu duyguyu tattirdiya çok mutluyumInan kuzum bebeğin olacak anne olacaksın inşallahTahlillerini yaptırmadiysan yaptır iyice emin ol ama
Ne güzel yaaTabikide sorabilirsintedavi hiç görmedim canım ben sadece 7 günden sonra 5 gün içtim sonra yumurta catlama ağrısını hissedip zaten yumurtlama olmuş akintida nda anladım diye bıraktım ama ogunleri değerlendirdim ve çok şükür göğüslerim çok ağrıyordu uçları özellikle adetim gecikti ve kirpiklerim normalde kısa makyaj yaparken farkettim ki çok uzamislar rüyamda test aldığımı gördüm o yüzden test yaptım
Geçirdim canım bir defa q kanamam oldu oda vücudum attı Allah'tan kurtaja gerek kalmadı biz evlendigimizden beri istiyorduk eşim çocuk lari çok seviyor çok üzülüyordum ama çok şükür olduNe güzel yaa ❤ peki ne kadar zamandır istiyordunuz, hıc gebelık kımyasal vs.gecirdiniz mi?
İnşallah darısı bana olur ben de bu ay bebeğime kavusurumGeçirdim canım bir defa q kanamam oldu oda vücudum attı Allah'tan kurtaja gerek kalmadı biz evlendigimizden beri istiyorduk eşim çocuk lari çok seviyor çok üzülüyordum ama çok şükür oldu
İnşallah canım senin için dua edicem ama lütfen şu soğan kürü nu bir dene gercekten mucize yumurtanın catladigini bile hissediyorsunİnşallah darısı bana olur ben de bu ay bebeğime kavusurum❤
Sizin sorun nedir canımİnşallah darısı bana olur ben de bu ay bebeğime kavusurum❤
Su an yapıyorum cnm, 7 gün sabah aksam içtim hi aksatmadım yumurtlamaya kadar yapıcam, hafif hafif sancıları oluyor 3.gündem sonra basladıİnşallah canım senin için dua edicem ama lütfen şu soğan kürü nu bir dene gercekten mucize yumurtanın catladigini bile hissediyorsun
Sorun, sorunun olmamasıSizin sorun nedir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?