- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 28
- Konu Sahibi Hayalim2121
-
İç canım çünkü etki ediyor emin ol ben onun sayesinde hamileyimSu an yapıyorum cnm, 7 gün sabah aksam içtim hi aksatmadım yumurtlamaya kadar yapıcam, hafif hafif sancıları oluyor 3.gündem sonra basladı
Allahım 20 gün sonra ben de bu cumle lerı kurayım noluuurrİç canım çünkü etki ediyor emin ol ben onun sayesinde hamileyim
Benimde öyleydi hiç bir sorun yok diyorlardi ama kimyasal oldu ve hiç olmadı 3 yıl dile kolay kafayı yiyordumSorun, sorunun olmamasısebepsiz maalesef cnm 2 yıldır ugrasıyoruz
Kan ne zaman vereceksınız etıketleeyınn benı deİç canım çünkü etki ediyor emin ol ben onun sayesinde hamileyim
İnşallah canım inşallah bende sana bu yorumlari yaparım 20 gün sonra hamilemiyim dedigindeAllahım 20 gün sonra ben de bu cumle lerı kurayım noluuurr ❤
Ben kımyasal bıle yasamadımBenimde öyleydi hiç bir sorun yok diyorlardi ama kimyasal oldu ve hiç olmadı 3 yıl dile kolay kafayı yiyordum
Tamam canım yarın bakicam ya çünkü folik asit e baslamam lazımKan ne zaman vereceksınız etıketleeyınn benı de
İnşallahhİnşallah canım inşallah bende sana bu yorumlari yaparım 20 gün sonra hamilemiyim dediginde
Kimyasal zaten allahtan yasmamissin çok zor piskolojin alt üst oluyotBen kımyasal bıle yasamadımgebe kalıp kalmayacagımdan emın deılım o yuzden
Bak ben bu ay gebelıge yardımcı olan ınofolıc de ıcıyorum ınsallah onun da faydası olurTamam canım yarın bakicam ya çünkü folik asit e baslamam lazım
Rica ederim canım bende çok çektim hep soruyordumİnşallahh ❤❤❤çok teşekkür ederim cevaplar için
Ya işte ondan bıle umut besliyorum o derece durumum vahım benımKimyasal zaten allahtan yasmamissin çok zor piskolojin alt üst oluyot
İnşallah bende onu duydum pahalı baya dimiBak ben bu ay gebelıge yardımcı olan ınofolıc de ıcıyorum ınsallah onun da faydası olur
İyiki burası var yoksa kıme derdımızı nasıl anltacaktıkRica ederim canım bende çok çektim hep soruyordum
Öyle düşünme Allah büyüktür doğru zamani bekle inşallah olucak dua etYa işte ondan bıle umut besliyorum o derece durumum vahım benım
Kutusu 70 80 arası degısıyor ınternetten sıparıs verdım ben 82 TL kargo ucret sızİnşallah bende onu duydum pahalı baya dimi
Evet vala yeri geliyor akraba bile derdine gülüyor burası hiç menfaatsiz bir yer herkes birbirine karsiliksiz yardımcı oluyorİyiki burası var yoksa kıme derdımızı nasıl anltacaktık❤
Tabıkı, Rabbım bılır dogru zamanı, dua edıyorum elomden gelenı yapıyorum, olmazsa da tedavı ye baslıcam agustosta sonraÖyle düşünme Allah büyüktür doğru zamani bekle inşallah olucak dua et
Yinede pahalı ama inşallah işe yararda bin lira olsun bu konularda para en son safhadaKutusu 70 80 arası degısıyor ınternetten sıparıs verdım ben 82 TL kargo ucret sız
Kesinlikle kuranlardan Allah razı olsunEvet vala yeri geliyor akraba bile derdine gülüyor burası hiç menfaatsiz bir yer herkes birbirine karsiliksiz yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?