Arkadaşlar makyajsiz cirkinim ?

Semihayaqmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
291
63
18
28
Kizlar mkyajsiz cirkinim bide 23 yasindayim burun kenarlarimda nazobial cizgiler olustu alnım da da ince cizgiler dogumdan sonra yaptircam dolgu kafam cok bozuk

Kizlar mkyajsiz cirkinim bide 23 yasindayim burun kenarlarimda nazobial cizgiler olustu alnım da da ince cizgiler dogumdan sonra yaptircam dolgu kafam cok bozuk
Ben bu şekilde kendini beğenmeyen insanlara çok kızıyorum, hep söylüyorum insan önce kendini keşfetmeli. Çirkin değilsin, kusur gördüğün yerler olabilir çok normal, aynaya baktığında kendini beğenmen için birşeyler yaptırabilirsin. Dolgu, botox, estetik... Bununla kimse seni yargılayamaz. Yani kaşlarınla oynayabilirsin, micro kaş yaptırabilirsin, veya saç rengini değiştirirsin, cildine düzenli bakımını yaparsın. Ölü derilerden arındırmak için peeling, canlandırmak için maske, nemlendirirsin. Dudaklarını canlandırırsın, hiç makyaj yapmadan bakım yapayım diyorsan evde otururken rimel sürmek yerine kirpiklerine vazelin sürersin bi maskara fırçasıyla, yine bakım yapmış olursun. Siyah noktalarını temizlersin, temiz bi cildin olur. Sen kendini seversen herşey olur.. iz varsa yüzünde sivilce vb. Madecassol kullanırsın, gözeneklerin açıksa bununla ilgli tonik yaparsın. Ama lütfen çirkinim demeyin, lütfen..

R Resim atasam bakarsaniz hak verirsiniz

Eklentiler

• 20191203_165403.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 323
  • 20191203_164128.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 290
Yok valla çok güzelsin makyajlı olmadığın halde hemde
Valla burun kenarimdaki cizgiler kafami cok bozuyo hamileyim üzülme k istemiyorum ama eminim siz bna bin cekersiniz cok guzelsinizdir bn niye boyle yuzum lekeli kırışıgim olustu daha 23 yasindayim oturup bazenm agliyorum yeminle

Valla burun kenarimdaki cizgiler kafami cok bozuyo hamileyim üzülme k istemiyorum ama eminim siz bna bin cekersiniz cok guzelsinizdir bn niye boyle yuzum lekeli kırışıgim olustu daha 23 yasindayim oturup bazenm agliyorum yeminle
Ya acaba seni hamilelik hormonlarımı böyle yaptı duygusal anlamda yani gerçekten takıntı yaptığın gibi bişeyin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…