öncelikle herkese merhaba ben 8 gün önce meleğimi kaybettim 3 gün yaşadı kızım gelişim geriliği vardı ve ve gelişim geriliğine bağlı bi sürü rahatsızlıklar oluştu 1 yıl bebek yapmamız yasak istanbul memorial tanı merkezinde sağlılklı embriyolar alınıp tüp bebek yöntemiyle anneye yerleştiriliyormuş bu konuda bilgisi olan var mı???
Bugün açtığın konuda da yazdım canım. Ben Memorial'de tedavi görüyorum genetik bir rahatsızlıktan dolayı. Oraya gidip genetik bölümüyle görüşmeni tavsiye ederim. Eminim yardımcı olacaklardır. Sorunu güzelce dinleyip çözüm yolu üretiyorlar. Allah yar ve yardımcın olsun.
öncelikle herkese merhaba ben 8 gün önce meleğimi kaybettim 3 gün yaşadı kızım gelişim geriliği vardı ve ve gelişim geriliğine bağlı bi sürü rahatsızlıklar oluştu 1 yıl bebek yapmamız yasak istanbul memorial tanı merkezinde sağlılklı embriyolar alınıp tüp bebek yöntemiyle anneye yerleştiriliyormuş bu konuda bilgisi olan var mı???
canım merhaba bu gün genetik dr. araştırıyordum senin paylaşımını gördüm allah sabır versin hiç kolay değil biliyorum benimde 18 haftalık gebeliğim sonlandırıldı down sendromu yüüznden memorial a gittinmi bilgi verebilirmisin
evet canım memorial bu konuda türkiyede 1 numara.daha önce orada tüp bebekte çalışmış biri olarak direk gidip görüşmeni öneririm.çünkü test isteyebilirler detaylı,sonuçların çıkması vs. zaman daha da kaybetmezsin.hemen randevu al derim önce prof. dr. semra kahramandan