• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar merhaba,

patikler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
828
0
96
İstanbul
ben daha dün üye oldum. transfer gününü saymazsak bugün 9.günüm. sonuç için çok sabırsızlanıyorum. sizlerle bu konu hakkında yazışmak istiyorum. hadi cevap bekliyorum...zemuszemus

canım transferi bekleyen arkadaşların olduğu topik tam sana göre...ben de oradayım:)

canım hg aramıza bence bu kadar efham yapma bende yaptım ama malesef olmadı moralini bozmak gibi olmıyımda bence rahat davran hiç olmamış gibi streste iyi değil inşallah iyi haberini alırız canım benim.

canım hg aramıza bence bu kadar efham yapma bende yaptım ama malesef olmadı moralini bozmak gibi olmıyımda bence rahat davran hiç olmamış gibi streste iyi değil inşallah iyi haberini alırız canım benim.

çok teşekkürler. ama insanın elinde değil. senin şu an hangi durumdasın? kaç denemen oldu? ve hala devam ediyor musun?:emir_bebek:

simdiden hayirlisi olsun arkadasim.insallah güzel haberlerini duyarizda bizlerede umut olursun.

öncelikle bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. dün kan testiyaptırdım. ama maalesef sonuç negatif.....üzgünüm tabi ama yine de hep hayırlısı için dua ettiğimden mutlaka bunda da bir hayır vardır diyorum... ama denemeye devam edeceğim. eğer kısmetimde varsa olur inşallah... allah tüm isteyenlere versin inşallah...mafoldumben

geçmişşş olsun canımmm.....dediğin gibi hayırlısı bölemişş....inşş son negatifin olurr diğer denemendee evladını kucaına alırsın......

bence de hayırlısı olsun durmak yok çalışmaya devam napalım bizim kaderimizde bu. Sana üzülme demiyeceğim üzül rahatla ama fazla uzatma sakın bir dahaki denememizde mutlu haber veririz herkese selamlar

Back
X