Arkadaslar mrb ilk defa karsilastim gebelik bthcg progestan

Kese yi gorumce beta hcgye gerek yok dedi bende daha onceko tahlilimi dedi progestan i ilac verdi ama bu hafta baska dra gozukucm cnm
Mutlka gitmelisin çünkü önemli haftalar progestron tutunmasi i sağlıyor umarım sağlıkla kucağına alırsın canım. Kanaman lekelenme falan oldu mu

Olmadi sukur canimm
Bu güzel Bi şey canım verdiği progestronu ağızdan mi alıyorsun onu fitil olarak alsn daha etkili. Hem ağızdan alınca yan etkileri daha fazla hissedersin. Mutlaka ilacın faydası olur artmazsa ilave olarak iğne verir. Bakalım 2.doktora git güzel haberler alırsın inslalah

Agizdan aliyorum cnm inslalah guzel haberler alirim cok tesekkur ederim

Agizdan aliyorum cnm inslalah guzel haberler alirim cok tesekkur ederim
merhaba bnm ılk oglumda 9 du progesteronum betam 14 bınlerdeydı gorunmemıstı sadece kese vardı doktor boş gebelık dedı ama suan dogdu saglıklı bı sekılde cok sukur hamılelıgm boyunca baya bı sure pruloton depot dıe bı ığne vurulmustum hakkınzda hayrlısı olsun

Masallah allahim uzun omur versin bende kalp atisini duydum sukurr

bana da dış gebelık demıslerdi 348-898-1732-2968 nasıl sızce artıs ya bu doktorlarn işi bızı hep strese sokmak mı

gorunmedı emın olamadı doktor yanı artısa bakıcas dedı
Artışlar düzensiz geldi bana tam iki kat artmamış ama %60a yakın bi artma var.Bence iki gün daha durup bir başka daha doktora gidin.çünkü bu değerle vajinalden görünmesi lazımdı.peki ağrınız kanamanız var mı

vajınadan bakmadı karından baktı

vajınadan bakmadı karından baktı
Canım mutlaka başka doktora git karından bakıp emin olamayan bir doktora güvenme. O değerle alttan görülür hatta dış gebelik se belki tuplerde bile kese görüp daha düşük değerle tani koyabilir değerin artarsa ve dış gebelik se sıkıntı daha da artar.benim 1000 falan iken sol tupumde kese görülmüştü ve iğne oldum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…