Mutlka gitmelisin çünkü önemli haftalar progestron tutunmasi i sağlıyor umarım sağlıkla kucağına alırsın canım. Kanaman lekelenme falan oldu muKese yi gorumce beta hcgye gerek yok dedi bende daha onceko tahlilimi dedi progestan i ilac verdi ama bu hafta baska dra gozukucm cnm
Olmadi sukur canimmMutlka gitmelisin çünkü önemli haftalar progestron tutunmasi i sağlıyor umarım sağlıkla kucağına alırsın canım. Kanaman lekelenme falan oldu mu
Bu güzel Bi şey canımOlmadi sukur canimm
Agizdan aliyorum cnm inslalah guzel haberler alirim cok tesekkur ederimBu güzel Bi şey canımverdiği progestronu ağızdan mi alıyorsun onu fitil olarak alsn daha etkili. Hem ağızdan alınca yan etkileri daha fazla hissedersin. Mutlaka ilacın faydası olur artmazsa ilave olarak iğne verir. Bakalım 2.doktora git güzel haberler alırsın inslalah
merhaba bnm ılk oglumda 9 du progesteronum betam 14 bınlerdeydı gorunmemıstı sadece kese vardı doktor boş gebelık dedı ama suan dogdu saglıklı bı sekılde cok sukur hamılelıgm boyunca baya bı sure pruloton depot dıe bı ığne vurulmustum hakkınzda hayrlısı olsunAgizdan aliyorum cnm inslalah guzel haberler alirim cok tesekkur ederim
Masallah allahim uzun omur versin bende kalp atisini duydum sukurrmerhaba bnm ılk oglumda 9 du progesteronum betam 14 bınlerdeydı gorunmemıstı sadece kese vardı doktor boş gebelık dedı ama suan dogdu saglıklı bı sekılde cok sukur hamılelıgm boyunca baya bı sure pruloton depot dıe bı ığne vurulmustum hakkınzda hayrlısı olsun
Boş yere sizi sıkıntıya soktular.Masallah allahim uzun omur versin bende kalp atisini duydum sukurr
Ne zaman duydunuz kalp atışınıMasallah allahim uzun omur versin bende kalp atisini duydum sukurr
Dun duyduk canim gayet iyi dedi baska bir drNe zaman duydunuz kalp atışını
Evet hep bastan yere sıkıntıya soktular yillarin doktoruna gittim o ilaclarini kullan bir sıkıntı yo dediBoş yere sizi sıkıntıya soktular.
Çok sevindim darısı bizlere inşallahEvet hep bastan yere sıkıntıya soktular yillarin doktoruna gittim o ilaclarini kullan bir sıkıntı yo dedi
Amin cok saoll rabbim sizede bi an once nasip etsin saglikli bir sekilde insallah duam sizinleÇok sevindim darısı bizlere inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alEvet hep bastan yere sıkıntıya soktular yillarin doktoruna gittim o ilaclarini kullan bir sıkıntı yo dedi
Cok tesekkur ederim aminn insallah rabbim in izniyleGözün aydın canım sağlıkla kucağına al
Kese görünmedi mi bu değerlebana da dış gebelık demıslerdi 348-898-1732-2968 nasıl sızce artıs ya bu doktorlarn işi bızı hep strese sokmak mı
gorunmedı emın olamadı doktor yanı artısa bakıcas dedıKese görünmedi mi bu değerle
Artışlar düzensiz geldi bana tam iki kat artmamış ama %60a yakın bi artma var.Bence iki gün daha durup bir başka daha doktora gidin.çünkü bu değerle vajinalden görünmesi lazımdı.peki ağrınız kanamanız var mıgorunmedı emın olamadı doktor yanı artısa bakıcas dedı
vajınadan bakmadı karından baktıArtışlar düzensiz geldi bana tam iki kat artmamış ama %60a yakın bi artma var.Bence iki gün daha durup bir başka daha doktora gidin.çünkü bu değerle vajinalden görünmesi lazımdı.peki ağrınız kanamanız var mı
Canım mutlaka başka doktora git karından bakıp emin olamayan bir doktora güvenme. O değerle alttan görülür hatta dış gebelik se belki tuplerde bile kese görüp daha düşük değerle tani koyabilir değerin artarsa ve dış gebelik se sıkıntı daha da artar.benim 1000 falan iken sol tupumde kese görülmüştü ve iğne oldum hemenvajınadan bakmadı karından baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?