Arkadaslar mrb ilk defa karsilastim gebelik bthcg progestan

ınternette de %66 artması lazm dıo ama aslında en az 66 artıs var nıe ole dedı anlamadm

ınternette de %66 artması lazm dıo ama aslında en az 66 artıs var nıe ole dedı anlamadm
Canım şüphesi varsa alttan bakmasi gerekir seni belki şu an boş yere strese sokuyor belkide hayatını riske atıyor. Bir doktorun şüphesi varsa yapmasi gerekeni yapması lazım. Doktoruna güveniyorsan tekrara gidop vajinal muayene işte ama dis gebelik geçiren bir olarak tavsiyem başka bir doktora görünmen ve mutlaka alttan muayene olman

Benide hep korkuttular baska doktora git

Başka bir doktora daha görün bence bende de kahve leke gelince doktorum sağlıksızsa düşer zaten ilaç vermicem dedi başk doktora gittim oda progestan verdi bu bebeğin tutunmasını sağlar sağlıksızsa zaten düşer bu Sağlıklı bebeği tutar demişti 3. Ayıma kadar kullandım

Suan progestan kullaniyorum canim kalp atisini duydum umarim sıkıntı olmaz

Suan progestan kullaniyorum canim kalp atisini duydum umarim sıkıntı olmaz
Olmaz Allah’ın izni ile içini ferah tut bitmiyo sıkıntılar zaten sürekli bişey oldu mu olcak mı diye insan kafayı yiyo ben hala öyleyim allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Olmaz Allah’ın izni ile içini ferah tut bitmiyo sıkıntılar zaten sürekli bişey oldu mu olcak mı diye insan kafayı yiyo ben hala öyleyim allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin insallah canim Allahin izni ile saglikla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…