- Konu Sahibi sxuxrmelim
-
canım cappicino çok güzel duruyor bi arkadaşımda görmüştüm ama kremle kullanmış o beyaz nasıl olur bilmiyorum resim falan koyamaz mısın ki dolaplarının ?
Canim ornegini gordum renklerin,evet toz tutmaz bencede renkler acik,cizilme konusundada kesinlikle garanti verdiler,civi surtsen ancak ozaman cizebilirsin dediler,highgloss laminant kapak diye geciyor,evde ufak oglum var ozellikle cizilmeyecek malzeme secmeye calistik.suara duz beyaz yaptirip ara tasini siyah gri beyaz kullanayim diyorum ama beyazida sarariyor diyorlar,valla arastirdikca kafa karisiyor bende,vakit ayirdiginiz icin tesekkur ederim.buarada cappicino renk kullanan arkadaslr lutfen bi fikir verin
Ayria canim mutagim buyuk degil demissin,acik renk herzaman ferah gosterir evi,pisman olacagini sanmiyorum,ben tezgahi mermerit yaptirdim,granit cok pahaliya geldi cunku baygi bi masrafim oldu benim eve.lavaboya evye koymayacaktim ama karar dgistirdim ve koymaya karar verdim,teka nin evyesini kullandim,mermerit rengim beyaz olacak daha hos durur diye dusundum,ara taslarimda cam seramik mutagin tonlarindan bi renk ins becerbilmistirim renk secimini guzel olmazsa cok uzulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?