Mutfak Dekorasyonu Arkadaslar mutfak icin acil yardim lutfen....

sxuxrmelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
362
3
96
Diğer
Mrhb kizlar,yeni aldgm evimin ici tamamen tadilatta,ama benim encok takildigim yer mutfak,en guzel o olsun istiyorum,renk olarak ust kapaklar parlak beyaz,altlar yine parlak cappicino renk sectim ama hala kararsizim,uyku uyuyamiyorum inanin,sonuctabirkere oluyor.arasi camseramik tezgah mermerit,evyeli olsun istemedim arasin su kacma problemleri oluyor diye.neolur renk konusunda bir fikir verin,cappicino guzel duruyormu?pismsn olmak istemiyorum,buarada evim hep beyaz agirlikli kapilae zemin vs.

canım cappicino çok güzel duruyor bi arkadaşımda görmüştüm ama kremle kullanmış o beyaz nasıl olur bilmiyorum resim falan koyamaz mısın ki dolaplarının ?

canım cappicino çok güzel duruyor bi arkadaşımda görmüştüm ama kremle kullanmış o beyaz nasıl olur bilmiyorum resim falan koyamaz mısın ki dolaplarının ?

Canim henuz yapilmadi,ben sadece renk sectim ama arastirdikca kafam cok karisti,pek kullanilan bir renk olmadigindan,pisman olmak istemiyorum sonrasinda,beyaz yapan var biliyorum ama her mutfakta farkli duruyor tabi,buarada cvp yazdigin icin cok tesekkur ederim canim.

Beyaz-cappicino güzel durur bana kalırsa. Ama en doğrusu kullanılacak renklerin ufak bir örneğini isteyip, gözünüzle görüp, o şekilde karar vermek, çünkü beyazın bile bir sürü farklı tonu var.

Parlak dolaplar çok güzel durmakla birlikte bazı kullananlar parmak izi kalmasından, kolay çizilmesinden şikayetçi. Benim alt dolaplarım parlak PVC, mürdüm renginde, parmak izi kalmıyor, ama tozu anında gösteriyor. Gösterdiğim tüm özene rağmen, kısa sürede üzerlerinde bir sürü çizik oluştu, ancak dolaplar karşıdan ışık almadığı için çizikler belli olmuyor (şimdilik). Sizinkiler çok koyu renk olmayacakları için tozla ilgili bir sorun olmaz sanırım.

Mutfakta mermerit tezgah kullanmadım hiç, ama üzerinde bir şey kesmemek gerektiğini ve sıcağa pek dayanmadığını duydum. Yeriniz müsaitse lavabosunu çok ufak tutmayın. Yazlıkta kendinden lavobolu mermer bir tezgahım var. Ondan anladığım kadarıyla, bu işi yapan adamlar muhtemelen hayatlarında hiç mutfağa girmedikleri için, avuç içi kadar bir lavabonun yeterli olacağını düşünüyorlar.

Kolay gelsin.

Canim ornegini gordum renklerin,evet toz tutmaz bencede renkler acik,cizilme konusundada kesinlikle garanti verdiler,civi surtsen ancak ozaman cizebilirsin dediler,highgloss laminant kapak diye geciyor,evde ufak oglum var ozellikle cizilmeyecek malzeme secmeye calistik.suara duz beyaz yaptirip ara tasini siyah gri beyaz kullanayim diyorum ama beyazida sarariyor diyorlar,valla arastirdikca kafa karisiyor bende,vakit ayirdiginiz icin tesekkur ederim.buarada cappicino renk kullanan arkadaslr lutfen bi fikir verin

Highgloss laminant malzemenin siyahınıda düşünmenizi tavsiye ederim.Üst dolaplarda kullanıldığında pasparlak çok şık duruyor.Kapuçino ile siyah da muhteşem durur.

Tezgahtada garanit kullanırsanız hem uyumlu olur.

Tesekkur ederim,mutfagim onumuzdeki hafta kurulacak,ust kapaklar beyaz,alt kapaklar cappicino olacak,fikrimi degistirmedim,siyah beyaz,kirmizi siyah,yada kirmizi beyaz,hatta murdum beyaz favori renklerim fakat ben birazda toz el izi belli etmesin istedim o nedenle acik renkler tercih ettim,bakarsiniz mutfak bittikten sonra fotograf paylasirim.

Bende sizinle aynı fikirdeyim bende yeni ew aldım müteahitten..elimde dessenti markanın membran renk kartelamda var.. capuccino ve beyaz yada kremini düşünüyorum..yada borda krem ..yada mürdüm beyaz..bu renkler içinde çok kararsızım..çok büyük olmayacak mutfağım ..düşünmekten beynim yoruldu inan..

inş. içinize siner..şimdiden iyi günlerde kullanın..
mutfağınızın resmini montajından sonra yüklerseniz bende fikir edinmiş olurum..şimdiden tşk.ler

Güzel dilekleriniz icin tesekkur ederim,karar asamasinda cok zorlandim,internettede cappicino renk mutfak modelleri cok az,insallah guzel birsey cikar ortaya,2 gun snr montaj olacak sabirsizlikla bekliyorum,sizde gule gule kullanin simdiden...

inan en az senin kadar şimdi bende sabırsızlıkla bekliyorum mutfağını nasıl olacak diye.. bende dün butun gün mutfak dolaplarına bakıp bakıp durdum..gece rüyamda mutfak dolapları görüp durdum..:))))))))))en sonunda kesinlikle capiccuna rengine karar verdim..şimdide düşüncem capiccuna krem mi beyaz mı olsun :))))) benim dolapların kasası beyaz olacakmış yanları çevresi falan yani..krem mi beyazmı olsa diye düşünüyorum şimdide..tezgah ve tezgah arası nasıl olur diye hayal ediyorum..ne zor işlermiş bu işler..

iki gün sonra senin mutfak fotolarını heyecanla bekliyorum lütfenn fotoğrafını yüklemeyi unutma..!!!!

İnsallah bi aksilik olmazsa yuklerim elbette,krem cappicino nun guzel oldugunu soyluyorlar ama ben beyazla olanini gordum,ayrica vestiyer,kapi vs.beyaz oldugu icin uyum icinde olsun istedim,ustalarimiz biraz yavas davraniyorlar gam bitmis halini yuklerim bittigi zaman insallah.

Ayria canim mutagim buyuk degil demissin,acik renk herzaman ferah gosterir evi,pisman olacagini sanmiyorum,ben tezgahi mermerit yaptirdim,granit cok pahaliya geldi cunku baygi bi masrafim oldu benim eve.lavaboya evye koymayacaktim ama karar dgistirdim ve koymaya karar verdim,teka nin evyesini kullandim,mermerit rengim beyaz olacak daha hos durur diye dusundum,ara taslarimda cam seramik mutagin tonlarindan bi renk ins becerbilmistirim renk secimini guzel olmazsa cok uzulurum.

çok güzel olur bence..zevk meselesi gerçi benim beğendiğimi bi başkası beğenmeye bilir..ama seninle zevklerimiz uyuştuğundan yanlız değilim mutfak dekarasyonu seçimimde..

inş. herşey istediğin gibi olur..sonuçta bir iki gun sonra değişecek şeyler yaptırmıyoruz..şimdiden güle güle kullan..yarın için resimler gelir inş. bi aksilik olmazsa tabi..

benimde nette beğendiğim capiccuno renkli mutfak dolabı modelleri bunlardı..çok fazla altarnatif yok zaten nette..bunları bulabildim..

Eklentiler

• $2ad32b497a.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 11.497
  • $c051f40d20.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 9.143
  • $namli-ajans916061180830.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 1.990
Merhaba, cappicino seçimi bence güzel bir seçim, Benimde önümüzdeki nisan düğünüm var, dolap seçimimi alt dolap için cappicino üst dolap için kırık beyaz, krem düşünüyorum.

Bu arada biz fayans kalebodur işimizi hallettik satın alındı. Sadece dolap rengini uyduracağım. Sizin paylaştığınız resimlerden 3.sündeki fayanslar benim fayanslardan. Dolaplarla beraber Çokta güzel durmuş ...Fikir olmuş oldu böylece :)

öncelikle Allah tamamına erdirsin..bir ömür mutlu olursunuz inşaallah.. gerçekten çok güzel renkler tercih etmişsin..Rabbim kullanmayı nasip etsin

arkadaşım mutfak dolapların takıldımı ?

Malesef takilmadi bugun dolaplar eve gitti bugun basliyorlar montaja yarinda tezgah falan gelicek anlicaniz 3,4 gune herseyiyle bitmis olucak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…