- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Vatan gibi hıc bu yer olmaz zaten yaşadım daha önce sevmıyorum ama eşim biraz yabani o kalır Yaşar benım gibi ailem ailem diye ağlamaz maalesef . Dua edin bana hayırlısyla türkıyede kalalım dıe İnşAllah Aminnnnnneden ıstemıyorsun kı benım ve emınım bı cok kısının malesef kosa kosa gıdecegı bı ımkan yurtdısı
hatta geçen esıme dıyorum cocukları dil konusunda ıyı sevıyeye getırelım nolur nolmaz
insallah allah gonlune gore nasıp etsın esının ıs ımkanı nasıl turkıyedeVatan gibi hıc bu yer olmaz zaten yaşadım daha önce sevmıyorum ama eşim biraz yabani o kalır Yaşar benım gibi ailem ailem diye ağlamaz maalesef . Dua edin bana hayırlısyla türkıyede kalalım dıe İnşAllah Aminnnnn
Allah gönlünüze göre versineşim yurtdışında yaşamak isityor bense Türkiye . Türkiye su an biraz karışık parti davaları malum insanlar gergin ve iş konusu vs gelişmiş bir ülkeye gitmek istiyor ama gidersek ıkı yıl tatile gelmeden yaşayabılırx siz olsanız napardınjz of istemıyorum
giderdim.eşim yurtdışında yaşamak isityor bense Türkiye . Türkiye su an biraz karışık parti davaları malum insanlar gergin ve iş konusu vs gelişmiş bir ülkeye gitmek istiyor ama gidersek ıkı yıl tatile gelmeden yaşayabılırx siz olsanız napardınjz of istemıyorum
tamam siz donun yerinize biz gecelim :)Insanin kendi vatani gibisi yok. Turkiyeyi asla degismem hic bir yere, hele aileden uzak olmak o kadar zorki. Cocuklar bile yalniz buyuyor burda bi anne baba sevgisi yetmiyo, ne dayi,amca ,hala ,teyze ,kuzen kimse yok.. yapayalniz buyuyecekler. Kultur farkli, yemekler, insanlar hersey yabanci size, yillarda gecse alisamiyacaksiniz. Cocuklar iki kultur aradinda buyuyecek. Yurt disindavyasamak zorunda olan biri olarak hic kimseye tavsiye etmiyorum, burdaki arkadaslarimin cogu bu fikirde. Hakkinizda hayirlisi olsun.
yasarsın. aile aile dedıgım sen ve esin. dıgerleri senin onceki ailen...Vatan gibi hıc bu yer olmaz zaten yaşadım daha önce sevmıyorum ama eşim biraz yabani o kalır Yaşar benım gibi ailem ailem diye ağlamaz maalesef . Dua edin bana hayırlısyla türkıyede kalalım dıe İnşAllah Aminnnnn
Bazen kimin ahını aldım dıyorum ama boyle olacağını bilemezdim kibilsem yaparmıydım
Bazen kimin ahını aldım dıyorum ama boyle olacağını bilemezdim kibilsem yaparmıydım
gitmem.eşim yurtdışında yaşamak isityor bense Türkiye . Türkiye su an biraz karışık parti davaları malum insanlar gergin ve iş konusu vs gelişmiş bir ülkeye gitmek istiyor ama gidersek ıkı yıl tatile gelmeden yaşayabılırx siz olsanız napardınjz of istemıyorum
Öncelikle herşeyin hayırlısı olur sizin için. Bizde eşmin okulu sebebiyle yurtdşndayz. İki sene çok uzun bi süre değil. Ama siz zaten önceden tecrübe etmişsinz zor geliyorsa inş hayrlsıyla kalırsnz diyelim. Vatan gibisi yok. Ne kadar karşklk olsada insan ülkesnde olmak istiyor. Bende gün ay yıl sayıyorum. Ne aile ne başka bişeyi özlüyor insan. Sadece vatanımın toprağında olayım diyormm:)eşim yurtdışında yaşamak isityor bense Türkiye . Türkiye su an biraz karışık parti davaları malum insanlar gergin ve iş konusu vs gelişmiş bir ülkeye gitmek istiyor ama gidersek ıkı yıl tatile gelmeden yaşayabılırx siz olsanız napardınjz of istemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?