Eltinin içki içmesinden size ne? Bu size nasıl dert olabilir ki?Nerden başlasam bilemedim. sorun eltim her fırsatta içki içmesi. ramazan buyunca nasıl dayandı bilmiyorum. Kaynım ve eltim bayramlaşmaya bize gelecekler ve eşim içki almış gördüm ben evimde içirtmem dedim. Eşimde ''bana karışıyormusun sen görürsün'' dedi . bende evimde çocuğumun yanında içmeyin dedim. Eşim arada sırada içer. neyse Evime geldiler.. tabi içemeyeceklerini anlayınca fazla durmadan kaçtılar. Ertesi gün eşimi eltim ve kaynım en çok arayanda eltim durmadan arıyor hadi dere kenarına gidip içelim diye... Akşamıda kayınvalidem yemeğe çağırdı oraya gitmeden dere kenarına gidip içecekmişiz eşim söylerken çocuğu ne yapcaz dedim oda gelir demezmi ben şokkkk . Tabi eşime kızdım. eltim çok canım cicimli davranıyor kayınvalideme nasıl tatlı talı konuşup işi görüyor anlatamam. Bana karşıda iyi davranıyor. ama değişik hareketleri... eşimin ve kayınvalidemin tarafta akrabalardan beğenmediklerini eşime ve bana söyledi mesala çok rahatça... Bana çook ters hareketelri ne yapmalıyım biraz dertleşmeye geldim size...
Nerden başlasam bilemedim. sorun eltim her fırsatta içki içmesi. ramazan buyunca nasıl dayandı bilmiyorum. Kaynım ve eltim bayramlaşmaya bize gelecekler ve eşim içki almış gördüm ben evimde içirtmem dedim. Eşimde ''bana karışıyormusun sen görürsün'' dedi . bende evimde çocuğumun yanında içmeyin dedim. Eşim arada sırada içer. neyse Evime geldiler.. tabi içemeyeceklerini anlayınca fazla durmadan kaçtılar. Ertesi gün eşimi eltim ve kaynım en çok arayanda eltim durmadan arıyor hadi dere kenarına gidip içelim diye... Akşamıda kayınvalidem yemeğe çağırdı oraya gitmeden dere kenarına gidip içecekmişiz eşim söylerken çocuğu ne yapcaz dedim oda gelir demezmi ben şokkkk . Tabi eşime kızdım. eltim çok canım cicimli davranıyor kayınvalideme nasıl tatlı talı konuşup işi görüyor anlatamam. Bana karşıda iyi davranıyor. ama değişik hareketleri... eşimin ve kayınvalidemin tarafta akrabalardan beğenmediklerini eşime ve bana söyledi mesala çok rahatça... Bana çook ters hareketelri ne yapmalıyım biraz dertleşmeye geldim size...
Bu ara eltilere noluyor ya. Kaçıncı elti konusu bu
Evet çünkü kocişkolarına mok atmak istemiyorlar. Bu ara hep bi eltim konuları var demek istedim.Eltilerde sıkıntı yok. Eşlere yönelmesi gereken tepki eltilere yöneliyor.
Evet çünkü kocişkolarına mok atmak istemiyorlar. Bu ara hep bi eltim konuları var demek istedim.
Çocuğunuzun yanında içmelerine izin vermeyebilirsiniz. Ama onun haricinde eşinizde eltinizde istediği yerde istediği kadar içebilir bu sizi ilgilendirmezNerden başlasam bilemedim. sorun eltim her fırsatta içki içmesi. ramazan buyunca nasıl dayandı bilmiyorum. Kaynım ve eltim bayramlaşmaya bize gelecekler ve eşim içki almış gördüm ben evimde içirtmem dedim. Eşimde ''bana karışıyormusun sen görürsün'' dedi . bende evimde çocuğumun yanında içmeyin dedim. Eşim arada sırada içer. neyse Evime geldiler.. tabi içemeyeceklerini anlayınca fazla durmadan kaçtılar. Ertesi gün eşimi eltim ve kaynım en çok arayanda eltim durmadan arıyor hadi dere kenarına gidip içelim diye... Akşamıda kayınvalidem yemeğe çağırdı oraya gitmeden dere kenarına gidip içecekmişiz eşim söylerken çocuğu ne yapcaz dedim oda gelir demezmi ben şokkkk . Tabi eşime kızdım. eltim çok canım cicimli davranıyor kayınvalideme nasıl tatlı talı konuşup işi görüyor anlatamam. Bana karşıda iyi davranıyor. ama değişik hareketleri... eşimin ve kayınvalidemin tarafta akrabalardan beğenmediklerini eşime ve bana söyledi mesala çok rahatça... Bana çook ters hareketelri ne yapmalıyım biraz dertleşmeye geldim size...
Kemalim yapmaz modunda herkesEltilerde sıkıntı yok. Eşlere yönelmesi gereken tepki eltilere yöneliyor.
Eltim yok derdim yokBu ara eltilere noluyor ya. Kaçıncı elti konusu bu
Bu nedir ya ? Siz icmiyorsaniz gitmeyin.Evimde icirtmem.Hoslanmiyorum diye herkese açık açık söyleyin.Cekinmeyin.Nerden başlasam bilemedim. sorun eltim her fırsatta içki içmesi. ramazan buyunca nasıl dayandı bilmiyorum. Kaynım ve eltim bayramlaşmaya bize gelecekler ve eşim içki almış gördüm ben evimde içirtmem dedim. Eşimde ''bana karışıyormusun sen görürsün'' dedi . bende evimde çocuğumun yanında içmeyin dedim. Eşim arada sırada içer. neyse Evime geldiler.. tabi içemeyeceklerini anlayınca fazla durmadan kaçtılar. Ertesi gün eşimi eltim ve kaynım en çok arayanda eltim durmadan arıyor hadi dere kenarına gidip içelim diye... Akşamıda kayınvalidem yemeğe çağırdı oraya gitmeden dere kenarına gidip içecekmişiz eşim söylerken çocuğu ne yapcaz dedim oda gelir demezmi ben şokkkk . Tabi eşime kızdım. eltim çok canım cicimli davranıyor kayınvalideme nasıl tatlı talı konuşup işi görüyor anlatamam. Bana karşıda iyi davranıyor. ama değişik hareketleri... eşimin ve kayınvalidemin tarafta akrabalardan beğenmediklerini eşime ve bana söyledi mesala çok rahatça... Bana çook ters hareketelri ne yapmalıyım biraz dertleşmeye geldim size...
Evliyim,eltim yok. Bana ne olsun fıstıkım burhanımEltim yok derdim yokbu da evlilere kapak olsun.
Evlenince ayda yılda bir iki tek atarım demiştir kesin. Evlenince içmem demiş bile olabilir.Bu denli alkol hassasiyeti taşırken niye kendiniz gibi biriylr evlenmediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?