ARKADAŞLAR NE OLUR BİR BAKIN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TATLIK

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
1
-4
6
38
Nerden başlasam bilemedim. sorun eltim her fırsatta içki içmesi. ramazan buyunca nasıl dayandı bilmiyorum. Kaynım ve eltim bayramlaşmaya bize gelecekler ve eşim içki almış gördüm ben evimde içirtmem dedim. Eşimde ''bana karışıyormusun sen görürsün'' dedi . bende evimde çocuğumun yanında içmeyin dedim. Eşim arada sırada içer. neyse Evime geldiler.. tabi içemeyeceklerini anlayınca fazla durmadan kaçtılar. Ertesi gün eşimi eltim ve kaynım en çok arayanda eltim durmadan arıyor hadi dere kenarına gidip içelim diye... Akşamıda kayınvalidem yemeğe çağırdı oraya gitmeden dere kenarına gidip içecekmişiz eşim söylerken çocuğu ne yapcaz dedim oda gelir demezmi ben şokkkk . Tabi eşime kızdım. eltim çok canım cicimli davranıyor kayınvalideme nasıl tatlı talı konuşup işi görüyor anlatamam. Bana karşıda iyi davranıyor. ama değişik hareketleri... eşimin ve kayınvalidemin tarafta akrabalardan beğenmediklerini eşime ve bana söyledi mesala çok rahatça... Bana çook ters hareketelri ne yapmalıyım biraz dertleşmeye geldim size...

Eltinin içki içmesinden size ne? Bu size nasıl dert olabilir ki?

Evinizde içilmesini istemiyorsanız bu eşinizle ilgili bir konu. Eşinizin verdiği cevaba bakılırsa ona gücünüz yetmiyor belli ki.

Ayrıca akrabalardan beğenmediklerini söylemesine bile takılmışsınız. Kadının eşi ve sizin eşiniz akrabalarının eleştirilmesine gocunmuyorsa size ne oluyor ki?

Eltide kusur arıyorsunuz gibi görünüyor buradan bakınca.

Evinizde ya da cocugunuzun yanında içilmemesini istemek en doğal hakkınız ben de istemezdim hele de evime sokmak öte dursun asla.Ama nasil dayandi bilmem falan demeniz cok itici ya kusura bakmayın da sizi ilgilendirmez nerede ne icerse icsin size yazılmıyor

Evde içirmem demişsiniz, içmemişler. Dışarıda içmelerine zaten karışamazsınız. Çocuğun yanında içilmesini istemiyorsanız "Ben gelmeyeceğim, çocuğumla evde oturacağım" dersiniz olur biter.

Evlenmeden önce konuşuldu mu bu konular? Böyle hayat tarzını ilgilendiren konular evlenmeden önce konuşulmalı. Uyum yoksa veya kimse alttan almıyorsa devam edilmemeli.

Çocuğunuzun yanında içmelerine izin vermeyebilirsiniz. Ama onun haricinde eşinizde eltinizde istediği yerde istediği kadar içebilir bu sizi ilgilendirmez

Bu nedir ya ? Siz icmiyorsaniz gitmeyin.Evimde icirtmem.Hoslanmiyorum diye herkese açık açık söyleyin.Cekinmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…