Arkadaşlar ne olur yardım edin (dikiş)

beautifulnicegirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
20
1
86
Ardahan
Öncelikle merhaba
1 ay önce açık burun ameliyatı oldum. Doktorum eriyen dikiş kullandı. Dikişlerimin üzeri kabuklandı. Hala düşmüyor tam bir ay oldu. Kabuklar haftalardır aynı şekilde duruyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu? Bir ay boyunca dikişi düşmeyen oldu mu? Kabukların üzerine krem kullanmalı mıyım? Çok zor durumdayım herkes burnuma bakarak konuşuyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Burnunuzun iç tarafındaki dikişlerden mi bahsediyosunuz, yoksa dışardaki dikişlerden mi?
İç taraftakileri dr a foto attığımda onların kabul olduğunu yumuşatıp almam gerektiğini söylemişti

Öncelikle merhaba
1 ay önce açık burun ameliyatı oldum. Doktorum eriyen dikiş kullandı. Dikişlerimin üzeri kabuklandı. Hala düşmüyor tam bir ay oldu. Kabuklar haftalardır aynı şekilde duruyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu? Bir ay boyunca dikişi düşmeyen oldu mu? Kabukların üzerine krem kullanmalı mıyım? Çok zor durumdayım herkes burnuma bakarak konuşuyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Benim de dikişlerim geç erimişti. Kabukların üstüne teramycin sürerseniz daha kolay dökülüyorlar.

Benim 15 20 gunde gecmisti tobrex pomad kullanmami soylemisti doktorum dikisin ustune suruyordum. Onun disinda arada da kantaron surdum; cabuk iyilesmesi icin krem kullanmak sart...

Back
X