- 6 Ağustos 2014
- 165
- 25
- 38
- Konu Sahibi azranus_12
-
evet bunu ilk başta anlamadım ama zaten 1 ay içinde yaptılar herşeyiNasıl sevmediğin birisiyle sozlenebildin
evet bende bitirmek istiyorum durumuda anneme actım ama annem iyi düşün taşın ata inmek bir ayıp inmek iki dedi evlenince seversin alısırsın diyoİlişkiyi hemen bitirmezsen ilerde daha da çok üzüleceksin,sevmediğine eminsen en kısa zamanda bitir bence
Bak canım,asla evlenmek için evlenme.Şu an sevmeyerek evlendiysen ileride seveceğini sanmıyorum.Birbirinizin hiç görmediğiniz hallerini gördüğünüzde iş daha da zor olacak,bir de çocuk yaptın mı al sana hayatını karartmanın anahtarı.İyi düşün taşın,aşk karın doyurmuyor tamam ama sevgisiz de bir yere kadar.evet bende bitirmek istiyorum durumuda anneme actım ama annem iyi düşün taşın ata inmek bir ayıp inmek iki dedi evlenince seversin alısırsın diyo
öyle şey mi olur ya bu nasıl bir düşünce tarzı ?evet bende bitirmek istiyorum durumuda anneme actım ama annem iyi düşün taşın ata inmek bir ayıp inmek iki dedi evlenince seversin alısırsın diyo
cok düşünüyorum o kadar düşünüyorum ki ama yok içimde ufakta olsa yok sevgi. kendisi seviyor hemde çokk ama bende yok o sevgiBak canım,asla evlenmek için evlenme.Şu an sevmeyerek evlendiysen ileride seveceğini sanmıyorum.Birbirinizin hiç görmediğiniz hallerini gördüğünüzde iş daha da zor olacak,bir de çocuk yaptın mı al sana hayatını karartmanın anahtarı.İyi düşün taşın,aşk karın doyurmuyor tamam ama sevgisiz de bir yere kadar.
öyle bende dedim ki anne evlenip bosanıp egeri gelsem daha mı iyi dedim bilmiyorum inşalah düzelirsinzi diyoöyle şey mi olur ya bu nasıl bir düşünce tarzı ?
Bi bakıverdim sözlenivermişim nasıl oluyor ki ya basiretin mi bağlandı nedir..arkadaşlar her şey o kadar ani oldu ki 3 aydır sözlüyüm ve amcam vesile oldu görücü usulu olarak tanımıyordum kendisini sadece aileler biliyordu ben kendisini hiç görmemiştim ana ilkin açtılar konuyu onuda ailesi cok sıkıştırmıi illa tanı et gör diye bana da söylediler bende o kadar ısrar etmelerınden sonra tamam dedim görüseyim ilk bir hafta telefonla görüstük iyiydi sonra yüz yüze görüstük ben dedim ona bak ben evlenmeyi düşünmüyorum sizinkiler ısrar edince görüşmeyi kabul ettm dedim tanıyalım biribirimizi dedi baya konuştuk tamam dedim her şeyin hayırlısı olur inşallah dedimve 2 hafta falan konuştuk inanın herşeyi o kadar acele ettiler ki bir baktım sözlenmişim ve 3 ay oldu ve ben onu sevmiyorum sevemiyorum olmuyo yani tamam iyi biri efendi saygılı ama içimde sevgi denen ufak bişey yok yani kendisini beni seviyor
ama bende ona karsılıl veremiyorum napmalıyım :
inanın bende bilmiyorum ailem iyiler mesleği iyi fala diyo ya sanki ben mesleği ile evlenicem olmuyo yapamıyorum telşefonda bile konusmak istemiyorum onun ailesi her şeyi o kadar aceleye getirdiler ki ...Bi bakıverdim sözlenivermişim nasıl oluyor ki ya basiretin mi bağlandı nedir..
Sewmediğin bir insanla daha ne kadar dewam ettirebilirsin ki, bunu kendine yapmaya hakkın yok....
bana kalsa bugun bitircem ama ailem kabul etmiyo biraz daha bekleyin diyorşimdi sevemediysen evlenince hiç sevemezsin çünkü iyi taraflarınıda kötü taraflarınıda tam anlamıyla evlenince görüyosun yol yakınken bitir bakma kimsenin dediğine.
çok haklısınız en tamamen bitirdim cocukla konusurum bile ama annem ablam biraz daha bekle diyo bide kız kardeşimin nişanı var bu aylarda herkez üzüntülü olmasın biraz daha sabret diyorlrAilenizin yaklaşımı komik ..çocukca ve kusura bakmayın cahilce ..evet nikahta keramet vardır çünkü evlenmek bi kere paygamber efendimizin(s.a.v.)sünnetidir,tabiki çok hayırlıdır ama sevdiğin kanının kaynadığı biriyle olmalı yoksa çekemezsin ..gün geliyor aynı evin içinde çekilmez oluyor hayat ama onu gördüğünde hiç olmazsa gülümseyebilmeli şükredebilmelisin..ailene tek kelimeyle İİİİİ SSSS TTT EEE MMM İİİ YYY OOO RRR UUUM O KADAR DE..
boşanmayı dşünen kavga eden çiftlerede aileler hep baskı yapar aman bizde yaşadık ,geçer bunlar alışırsınız derler bide çocuk evin neşesii diye düşünülüp bide çocuk yapılır al sana çıkmaz sokak..
o aileler herşeyi çok bilmesin öyle birine ısınamadıysan iş bitmiştir yahu ateşle barut misalidir kdın erkek çekmemiş adam seni siz tutuşmazsınız anlayacağın
evet buda akraba öz amcamın eşinin kardeşinin oğluBenim kuzenimde kendisine aşık biriyle sözlendi çocugun ilgisi hoşuna gidiyordu sevebilirim diye düşündü ..olmadı olamadı çocuk ii herşey iyi sevgi yok dayanamıyorum olmuyor konuşacak bişi bulamıyorum konuşmak istemiyorum dedi en son ve ayrıldı çocuk bide akrabasıydı ..yani bilinen son bunlar
bana kalsa bugun bitircem ama ailem kabul etmiyo biraz daha bekleyin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?