arkadaşlar ne yapayım sizce ?

zaman diyorsun ama ya sevemezsem geçen o zman ne olacak peki
Gecen zamana yapabilecek bir şeyin yok geçti diceksin artik yada onun gelmesini bekleyip yuzyuze konusacaksiniz başka çözüm yolu göremiyorum ben istemiyorum diyip cikarip atsan kimse kendine kabahat bulmaz sen kotu kiz olursun

Gecen zamana yapabilecek bir şeyin yok geçti diceksin artik yada onun gelmesini bekleyip yuzyuze konusacaksiniz başka çözüm yolu göremiyorum ben istemiyorum diyip cikarip atsan kimse kendine kabahat bulmaz sen kotu kiz olursun
işte oda işinden dolayı gelemezmiş izin alamazmış en onu ancak kendi nişanımda görrürm

HER NE OLURSA OLSUN HEP KÖTÜ BEN OLACAĞIM BUNA EMİNİM

Allah YARDIMCINIZ olsun vardır herseyde bir hayir bunla olmasa belki daha kotu biri ile boyle bir durum yasayacaksin allah bu ne göstereceği belli olmaz

şu anlattığında kendimi gördüm. aynı şekilde benim başımdan da geçti. annemin teyzesinin oğluydu. çok zorladılar tanışn diye. görüştükten sonra baskılar başladı ve ben anlamadığım şekilde sözlendim. o yüzük bana öyle ağır geldi ki 4 ay dayanabildim. sevmeyince kesinlikle olmuyor. en kısa sürede bitirmeye bak. kendine de ona da yazık etme

cok şükür beni anlamana sevindim bende napcamı nasıl etcemi bilmiyorum pekı ondan sonra noldu yani çoçukla nasıl konustun ne dedi sana akrabalar nasıl karsıladı?

çok haklısınız en tamamen bitirdim cocukla konusurum bile ama annem ablam biraz daha bekle diyo bide kız kardeşimin nişanı var bu aylarda herkez üzüntülü olmasın biraz daha sabret diyorlr
senin iş oldu bittiye gelir ben sana söyliyim sende o aile o fikirde oldukça sen 1 seneye çocuğu kucağında bulursun demedi deme

ne yap ne et ayrılmanın bir yolunu bul ailen anlayışlıysa.sözlümle görüşemem nişanımda anca görürüm diyorsun.nasıl olacak böyle.nişandan sonra da düğünden görürsün.inşallah dilediğin gibi olur herşey.karşı tarafta ailende sana zorluk çıkartmaz.

insallah herseyin hayirlisu olur ben kafamda tamamen bitirdim kalbimde yok zaten olmuyo yani yapamiyorum bu olayda ikimizde gunahsiziz tek suçlu aileler baskada bisey degil yani insallah bende bir an once hayirliysa bitsin insallah

insallah herseyin hayirlisu olur ben kafamda tamamen bitirdim kalbimde yok zaten olmuyo yani yapamiyorum bu olayda ikimizde gunahsiziz tek suçlu aileler baskada bisey degil yani insallah bende bir an once hayirliysa bitsin insallah
eğer bitirmek istediğine eminsen bir an önce harekete geç.herşey daha da geç olmadan.

ya kesinlikle eminm ama kiz kardesimin nişanı vr ve bizimkiler de nisandan sonra söyle diyorlar kiz kardeşim de bnm nisan imdan once söyleme dedi nisanimda burukluk yasansin istemiyorum dedi bnde tamm dedim (

Bencede nişanlina söyle mutlu olamazsınız sevmeden evlilikmi olur daha hiiiccc gec degil
nişanlı bile değiliz söz oldu sadece aileler arasında (akrabalar falan halam dayım amcam vs)ama karsımdaki kişiye haksızlık etmek te istemiyorum sevmediğim halde bu ilişkiyi sürdürmek hiç kolay değil inanın çok yoruldum günden güne zayıflıyorum artık düşünmekten

cok şükür beni anlamana sevindim bende napcamı nasıl etcemi bilmiyorum pekı ondan sonra noldu yani çoçukla nasıl konustun ne dedi sana akrabalar nasıl karsıladı?
ben istemediğimi sürekli belli ettim aileme. evlenirim siz rezil olayım diye ama emin olun boşanıp geleceğim bu eve dedim. yani çocuğa değil aileme baskı kurdum istemediğime dair. sonunda anneme ben sözü atıyorum dedim ayrıldım. çok korktum üzerime gelecekler diye ama aksine konu orada kapandı bir daha asla açılmadı. akrabalarımda arkamda oldular.

cnm bende görücü usulü evlendim ..
zamanla alıstım ve sevdim ..
iyi bir insansa tanı ve zamana bırak ..
sözlenme için acele edilmiş ..
hemen nişan yada düüğün yapmayın ..
ama bu insanla olmaz diyosanda ayrıl ..
ikinize de yazık etmeyin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…