- 4 Nisan 2016
- 98
- 63
- 38
- Konu Sahibi zzeyynneppssy
-
Canım benim bi tanıdığıma 1 tane yerleştirilmişti ama içerde bölünmüş ve ikizleri olmuştu 2 taneyse seninki biri bölünüp üçüz olmuş olabilir stres yapmaÇok sağolun kızlar biraz da olsa ferahladı içim, dr hiç olumlu konuşmamıştı
Hayır canım gün aralıklarına göre normal bence. Her gün üst üste olsa evet ama dört gün iki gün gayet iyi katlanmış. Başka doktora git benceTüp bebek tedavisiyle hamileyim şu an. Ilk bhcg 76,25çıktı. 4 gün sonra 873, 2gün sonra da yani bugün 2500 çıktı. Dr sorun var çok fazla yükseliyor.dedi moralmen çöküşlerdeyim. Böyle durum yaşayan var mı üzülürüm diye düşünmeden noolur anlatın da n olacağımı bileyim ya ;(
ayyyy olabilir mi öyle bir şey :)Canım benim bi tanıdığıma 1 tane yerleştirilmişti ama içerde bölünmüş ve ikizleri olmuştu 2 taneyse seninki biri bölünüp üçüz olmuş olabilir stres yapma
Haklıın aslında girmeliyşmolumlu düşün bence! çoğul gebelik olabilir bir doktor anlatmıştı 2 tane yerleştirmişler birde kendiliğinden hamile kalmış 3 üz hamileymiş hastası :)
Ayrıca aklın takılacağına başka bir doktora da danış
Olabilir tabiki ama bu hamilelikte doktorların yanlış bilgilerini anne adaylarını çok rahatça böyle strese sokabildiklerini çok duyuyorum başka bi doktora gözük benceayyyy olabilir mi öyle bir şey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?