arkadaşlar ne yapmalıyım

zzeyynneppssy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
98
63
38
Tüp bebek tedavisiyle hamileyim şu an. Ilk bhcg 76,25çıktı. 4 gün sonra 873, 2gün sonra da yani bugün 2500 çıktı. Dr sorun var çok fazla yükseliyor.dedi moralmen çöküşlerdeyim. Böyle durum yaşayan var mı üzülürüm diye düşünmeden noolur anlatın da n olacağımı bileyim ya ;(

hayırlı olsun öncelikle bebişiniz. niye belki çoğul gebeliktir kii tup bebek genelde cogul oluyor ne sorunu olabilirmiş sordun mu ne dedi???

Sordum ultrasondan bakmamız lazım dedi. Bak dedim göremeyiz daha erken salı günü gel dedi. Kfayı yiycem. Normal şekilde yükselmiyormuş değerler

normali kaçmış kii bu dr. bazıları insanı hemen gömecek cinsten bence haftaya kadar bekleyin olmadı baska dr. gidin sevmedim ben doktoru.

arkadaslarımdan bazıları da öyle desi başka yere git die. Ama tavsiye üzerüne gittim ona arkadasımın ikizleri var v nette dr hakkında hiç kötü yorum yok. Salı günü d gidicem yne plumsuz derse başka dr gidicem. Ama tüp bebek tedavisinden anlarmıki

tüp bebek konusunda uzman bir dr. bulabilirsiniz hangi ildesiniz hem haftaya keseler görünür inşAllah. siz moralinizi bozmayın hemen içiniz ferah olsun. Allahın izniyle hiç bişey olmaz. Hayırlı sağlıklı mutlu bebişiniz olur inşAllah.

Hayır canım gün aralıklarına göre normal bence. Her gün üst üste olsa evet ama dört gün iki gün gayet iyi katlanmış. Başka doktora git bence

olumlu düşün bence! çoğul gebelik olabilir bir doktor anlatmıştı 2 tane yerleştirmişler birde kendiliğinden hamile kalmış 3 üz hamileymiş hastası :)
Ayrıca aklın takılacağına başka bir doktora da danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…