dr halen derya hanım mı canım benim ilk gebeliğimde ona gidiyordum şuan karar veremiyorum sen mamnunmusunBen de yeni hamileyim, Doktorum Derya hanım.. çok ısındım kendisine.. ilgili güler yüzlü bir hanım. Nisa'nın diğer doktorları kalabalık oluyor..
evet canım hatta yarın kontrolüm var =) memnunum ben ama hastane kalabalık..dr halen derya hanım mı canım benim ilk gebeliğimde ona gidiyordum şuan karar veremiyorum sen mamnunmusun
canım bana özelden yazarmısın neden beğenemdin ne olduslm arkadaşlar ben ilk doğumumu nisa hastanesi mürvt hakyemezde yaptım normal olarak dogum yaptım ilk başta çok iyi idiler doğum günü geldi çattı böyle rezillik görmedim inanın yüzüne bakmıyolar detayları anlatmak bile istemiyorum şuan tekrar hamileyim yana yana doktor arıyom
canım geç oldu biraz ama :) evet başından beri ona gidiyorum. ama kendisi de hamileymiş meğer, şubatta izne ayrılıyorbasindan beri onami gidiyorsun cinsiyetini ogrendin mi
aa çok üzüldüm, acaba ne kadar izinli kalırcanım geç oldu biraz ama :) evet başından beri ona gidiyorum. ama kendisi de hamileymiş meğer, şubatta izne ayrılıyor
nisan ortası dönücem dedi amaaa çok üzüldüm, acaba ne kadar izinli kalır
Canim yeni geb3ligindede derya hanima mi gidiyorsun bide Allah korusun acil bir durumda druna cep ile ulasabiliyormusun..bende derya hanima gittim bir donem verdigi tel numarasini arayinca acmiyor watsaptannyazarsan bi ara cvp veriyor.acil durumdada iqnsan druna hemen ulasmak istiyor haliyle....ojun disinda super hir insan ve dr.ben 27. haftamdayım ve doktorum derya hanım... çok hastane araştırdım nisa hastanesi gerçekten temiz ve ilgili personellerin olduğu nezih bir hastane.
doktorumdan çok memnunum. doğumumu kendisi yapacak umarım hayırlısı olur. ben doktoruma inanıyorum ve güveniyorum. şimdiye kadar karşılaştığım doktorlardan daha samimi, daha ilgili, daha huzur veren, bilgilendiren bir arkadaş gibi yaklaşıyor hastalarına. daha ilk kontrolümdeyken cep telefonunu verdi istediğin saat istediğin zaman arayabilirsin dedi. gerçekten bu ilgisini ve alakasını takdir ettim.
Merhaba canim, benim ilk doğumumdan sonra 5 aylıkken iki kaybım oldu. O gebeliklerde İstanbul dışında yasıyorduk ve doktor ihmali yüzünden kaybettim bebeklerimi. Derya hanım surekli kan değerlerimi kontrol eder, gerekli durumda serum iğne verirdi. Diğer ikisi Allah'a emanet geçti.. Bu dördüncü gebeligim . Derya hanım beni tip fakültesine yönlendirmişti son kaybımda. Araştırmalarım yapılsın diye. Kendisi Cerrahpaşa mezunu harika bir doktor . Kuzenim eltim onda dogum yaptı. Görümcemde ona gidecek. Ben İstanbul dışındayım takop icin kendisine gidemiyorum . Mesajlarına Cevap verir mutlaka. Sekreterine ulaşırsın hastaneden acil durumda. Ulaşırsın mutlaka. Sorun olacağını sanmıyorum Hakkında hayırlısı olsunCanim yeni geb3ligindede derya hanima mi gidiyorsun bide Allah korusun acil bir durumda druna cep ile ulasabiliyormusun..bende derya hanima gittim bir donem verdigi tel numarasini arayinca acmiyor watsaptannyazarsan bi ara cvp veriyor.acil durumdada iqnsan druna hemen ulasmak istiyor haliyle....ojun disinda super hir insan ve dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?