Arkadaşlar Nisa Hastanesi - Dr. derya Kanza Gül ???

eessrraaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
8
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar 9 haftalık gebeyimmm:) İstanbulda Nisa hast. gidiyorum ordada dr. derya kanza Güldeyim... şimdilik coook memnunum ama yinede tecrübesi olan varsa benimle paylaşabilirse sevinirim...

teşekkürler şimdideeen

ben 27. haftamdayım ve doktorum derya hanım... çok hastane araştırdım nisa hastanesi gerçekten temiz ve ilgili personellerin olduğu nezih bir hastane.
doktorumdan çok memnunum. doğumumu kendisi yapacak umarım hayırlısı olur. ben doktoruma inanıyorum ve güveniyorum. şimdiye kadar karşılaştığım doktorlardan daha samimi, daha ilgili, daha huzur veren, bilgilendiren bir arkadaş gibi yaklaşıyor hastalarına. daha ilk kontrolümdeyken cep telefonunu verdi istediğin saat istediğin zaman arayabilirsin dedi. gerçekten bu ilgisini ve alakasını takdir ettim.

Yeni gördüm konuyu. Bende 32 haftalık ikiz hamileyim dr um derya hanım. Sibel hanım ayrılınca dr umun değişeceğini öğrenmek beni biraz üzdü nasıl biri olacağını bilmediğim için teleşlendım açıkcası ama Derya hanım mükemmel birisi. İyiki de ona denk gelmişim. Çok içten ve ilgili hastalarına hiç kıyamıyor.Allah razı olsun ondan. Erken doğum riskim vardı bir gece yattım nisada, bütün personel de çok ilgilendi sağolsun.

ben 22 haftalık hamıleyım bir düşüğüm vardı asiye hanımda kürtaj olmustum.memnundum ama dogum ıznınde oldugu ıcın ıkıncı gebelıgımde derya hanıma gıttım.suan ondanda cok memnunum .umarım dogumumada o gırer.kendısı cok güler yüzlü bir bayan.dogum fiyatları hakkında bılgısı olanlar varmı ?

Ben de yeni hamileyim, Doktorum Derya hanım.. çok ısındım kendisine.. ilgili güler yüzlü bir hanım. Nisa'nın diğer doktorları kalabalık oluyor..

Ben de yeni hamileyim, Doktorum Derya hanım.. çok ısındım kendisine.. ilgili güler yüzlü bir hanım. Nisa'nın diğer doktorları kalabalık oluyor..
dr halen derya hanım mı canım benim ilk gebeliğimde ona gidiyordum şuan karar veremiyorum sen mamnunmusun

slm arkadaşlar ben ilk doğumumu nisa hastanesi mürvt hakyemezde yaptım normal olarak dogum yaptım ilk başta çok iyi idiler doğum günü geldi çattı böyle rezillik görmedim inanın yüzüne bakmıyolar detayları anlatmak bile istemiyorum şuan tekrar hamileyim yana yana doktor arıyom

canım bana özelden yazarmısın neden beğenemdin ne oldu

Canim yeni geb3ligindede derya hanima mi gidiyorsun bide Allah korusun acil bir durumda druna cep ile ulasabiliyormusun..bende derya hanima gittim bir donem verdigi tel numarasini arayinca acmiyor watsaptannyazarsan bi ara cvp veriyor.acil durumdada iqnsan druna hemen ulasmak istiyor haliyle....ojun disinda super hir insan ve dr.

Merhaba canim, benim ilk doğumumdan sonra 5 aylıkken iki kaybım oldu. O gebeliklerde İstanbul dışında yasıyorduk ve doktor ihmali yüzünden kaybettim bebeklerimi. Derya hanım surekli kan değerlerimi kontrol eder, gerekli durumda serum iğne verirdi. Diğer ikisi Allah'a emanet geçti.. Bu dördüncü gebeligim . Derya hanım beni tip fakültesine yönlendirmişti son kaybımda. Araştırmalarım yapılsın diye. Kendisi Cerrahpaşa mezunu harika bir doktor . Kuzenim eltim onda dogum yaptı. Görümcemde ona gidecek. Ben İstanbul dışındayım takop icin kendisine gidemiyorum . Mesajlarına Cevap verir mutlaka. Sekreterine ulaşırsın hastaneden acil durumda. Ulaşırsın mutlaka. Sorun olacağını sanmıyorum Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…