- 10 Eylül 2015
- 385
- 273
- 103
Cvp verdigin icin tesekkr ederm cnm...Merhaba canim, benim ilk doğumumdan sonra 5 aylıkken iki kaybım oldu. O gebeliklerde İstanbul dışında yasıyorduk ve doktor ihmali yüzünden kaybettim bebeklerimi. Derya hanım surekli kan değerlerimi kontrol eder, gerekli durumda serum iğne verirdi. Diğer ikisi Allah'a emanet geçti.. Bu dördüncü gebeligim . Derya hanım beni tip fakültesine yönlendirmişti son kaybımda. Araştırmalarım yapılsın diye. Kendisi Cerrahpaşa mezunu harika bir doktor . Kuzenim eltim onda dogum yaptı. Görümcemde ona gidecek. Ben İstanbul dışındayım takop icin kendisine gidemiyorum . Mesajlarına Cevap verir mutlaka. Sekreterine ulaşırsın hastaneden acil durumda. Ulaşırsın mutlaka. Sorun olacağını sanmıyorum Hakkında hayırlısı olsun
Canim yeni geb3ligindede derya hanima mi gidiyorsun bide Allah korusun acil bir durumda druna cep ile ulasabiliyormusun..bende derya hanima gittim bir donem verdigi tel numarasini arayinca acmiyor watsaptannyazarsan bi ara cvp veriyor.acil durumdada iqnsan druna hemen ulasmak istiyor haliyle....ojun disinda super hir insan ve dr.
Ben şuan derya hanimin hastasiyim.memnunum
Evet canm istedigini sorabilirsin.hic cekinmeMerhabalar, ben de bu hafta Derya Hanım'a gitmeyi düşünüyorum. İlgili bir doktor mu, bilgi veriyor mu? Bir soru sormak istesen çekinmeden sorabiliyor musun?
Merhabalar, ben de bu hafta Derya Hanım'a gitmeyi düşünüyorum. İlgili bir doktor mu, bilgi veriyor mu? Bir soru sormak istesen çekinmeden sorabiliyor musun?
Kızlar çok saolun, haftasonu kısmetse Derya hanım'a gidiyorum. İnşallah onunla da sağlıklı birşekilde bitiririz.Seydosu_m Melekfasulye
Kızlar çok saolun, haftasonu kısmetse Derya hanım'a gidiyorum. İnşallah onunla da sağlıklı birşekilde bitiririz.Seydosu_m Melekfasulye
Canım ben Münübe hanıma devam ettim, değiştirmedim doktorumu o yüzden pek bilgim yok maalesefcanım derya hanıma gittin ve memnun kaldın mı çok merak ettim . bende son dönemdeyim doktorumu değiştirmek zorundayım çok gerginim. derya hanımı öneriyomusun?
Anladm canm. Peki münübe hanımdan memnunmusun ve hangi hastanede kendisi acaba ?Canım ben Münübe hanıma devam ettim, değiştirmedim doktorumu o yüzden pek bilgim yok maalesef
Nisa hastanesinde o da canım. Ben memnunum kendisinden.Anladm canm. Peki münübe hanımdan memnunmusun ve hangi hastanede kendisi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?