Arkadaşlar Nisa Hastanesi - Dr. derya Kanza Gül ???

Cvp verdigin icin tesekkr ederm cnm...

Nisa Hastanesine 2-3 defa gittim, aşırı kalabalık ve ilgisizler. Devlet hastanesinden beter. Derya hanımın hastasıydım. Derya hanım sadece güler yüzlü o kadar. O kadar yoğun ki, aynı anda 2 hastayı odasına aldığı bile oldu, odaklanamıyor, o yüzden ihmaller oluşmaya başladı, bıraktım. Randevum olmasına rağmen her seferinde en az 2 saat bekliyordum. O yüzden tavsiye etmiyorum. O fiyatlara daha profesyonel hizmet veren hastaneler mutlaka var.

Bebeğin ense kalınlığını derya hnma ölçtüren varmı acaba? Derya hanımın Muayeneleri biraz hızlı oluyor. Ense ölçümü için yaklaşık yarım saat inceleme gerektiğini duydum. Tam anlamıyla ilgileniyor mu yoksa yine acele mi ediyor ölçüm için? Malum ikili testle aynı gün ölçüm olması gerekiyor. Eğer ilgilenmiyorsa gerektiği gibi en azından ölçüm için başka dra gitmeyi düşünüyorum.

Bende hamileliğimde derya hanımdı dr um. Bu kadar mı tatlı bu kadar mi şirin ve ilgili bir dr olur ben cok memnundum yıne hamile kalsam aynı dr a giderdim :)))) ilk önce mürvet hnm a gitmiştim hiç memnun kalmadım bebeğimi kist zannetti işlemler yapıldı bana ama cok şükür şimdi sağlıklı bir bebğim var

Ben şuan derya hanimin hastasiyim.memnunum

Aşırı aşırı ilgili guleryuzlu biraz yogun sorun varmi diye bastan soruyor anlatiyorsun varsa zaten sen ona birsey demeden o sana her bilgiyi veriyor

Merhaba hanımlar ben de 9.haftadayim.
Yegenlerimin hepsi nisa hastanesinde alev orala doğdu, hepsi cok memnun kaldilar.
Bir kac arkadaşım da munube hanimi tavsiye etti.
Ama derya hanimla ilgili cok guzel yorumlar var internette. 20.haftadan sonra kesin bi doktor secmem gerekiyor. Kararsizim. Nisa hastanesi yakin diye orayi düşünüyorum. Memnun kalmazsam medipole yonelecegim. Guncel muayene ve doğum fiyatlariyla ilgili bilgisi olan var mi

geçen sene gebeliğimde ilk kontrollerimi Derya hn a yaptırdım. ama sonra ısrarla normal doğum istediğim için Asiye Uzun a geçtim. çooook memnun kaldım. Derya hn ın ilgisi alakası çok iyiydi. belki o da normal doğumu destekliyordur ama ben enim olamadığım için geçtim.

Asiye hanim aşırı yogun diye duydum hep. Gerci hastane komple yoğun. Ama asiye hanimin küçücük odasında iki asistan olduğunu ve zor olduğunu duydum herkesten. Bir de benim miyomum var normal dogum düşünmüyorum. Ya ne kadar zormuş doktor seçmek

bence normal doğumda ısrarcı değilsen ilgi alaka olarak da çok iyiydi derya hn dediğin gibi Asiye hn kadar yoğun değil. internette de güzel yorumlar var dedin . iyi bir seçim olabilir. Allah hayırlısı ile kolayca mutlu mutlu kucağına almayı nasip etsin

Bn ilk bebegimi 2015te normal doğum olarak dünyaya getirdim Dr.um Asiye hn.di çok memnun kaldım. Çok ilgili bi Dr. Herkese tavsiye ederim. Şuan 2.bebeğime hamleyim yine Asiye hn.ma gidiyorum en son bu cuma gittim muayeneye daha odaya girer girmez 40 yıllık dost gibi davraniyo çok samimi. Kafamda hiçbir soru kalmadan çıkıyorum odadan. Yoğunluğu gelirsek ogleden hemen önce ve ogleden snra çok kalabalık oluyo ama 3ten snra sakin yoğunluk olmuyo. Beklemek istemiyorsanız ya sabah erkenden gidiceksinz yada 3ten snra. Bn cuma günü 3bucuktan snra gittim hiç beklemeden girdim odaya.

canım derya hanıma gittin ve memnun kaldın mı çok merak ettim . bende son dönemdeyim doktorumu değiştirmek zorundayım çok gerginim. derya hanımı öneriyomusun?
Canım ben Münübe hanıma devam ettim, değiştirmedim doktorumu o yüzden pek bilgim yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…