arkadaşlar nişanım mı geldi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi arass
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
326
279
108
Bursa
arkadaşlar 40+3teyim.tuvalet kağıdında kansız beyaz-sarı yumurta akı kıvamında, bali gibi yoğun bir şey vardı.akıntı gibi akışkan değil,katıydı.ama baya çooktu.nişan gibi gel,yo bana ama.sizce nedir?

Yari pismis yumurta aki gibi mi? Eger oyleyse nisandir. Bende coook hafif pembelik de vardi ve yarim saat sonra dogum sancilarim baslamisti. Hayirlisi ile kucagina alirsin insallah.

yarı pişmiş yumurta akı gibiydi.pembelik yoktu ama sarı_beyazdı.daha önce hiç öyle bi akıntım olmamıştı.zaten çamaşıırımda değil tuvalet kağıdınıın üzerinde fark ettim.yoğun bi kıvamı vardı

inanın çok heyecanlandım şimdi.alışveriş merkezinde tek başımaydım bide.birşey olsaydı rezil olurdum herhalde.neyseki eşim yakındı hemen geldi. inşallah bu gece ya da yarın bebeğime kavuşurum.

Bu işaretten sonra her an hazır ol arkadaşım..Büyük ihtimalle kana dönüşebilir..Tabiki benim düşüncem yanlış birşey söylemek istemem

henüz kanlı birşey yok.ağrım sızım da yok.sabırsızlıkla bekliyorum...

henüz kanlı birşey yok.ağrım sızım da yok.sabırsızlıkla bekliyorum...

mrb bende 20+2 yim inş temmuzda doğumm..ben bile heycanladınm walla yazdığınızı okuyuncaaa...sağ salim kucağınıza alırsınız inş....

haftan baya ileride gelsin ama artık bebişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nette 2gün içersinde doğum olur diyordu

slm kızlar bende 19 haftalık hamileyim herkese hayırlı dogumlar diliyorum

bende çok heyecanlıyım arkadaşlar.henüz hiç bi belirti yok o olaydan başka.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.pazartesi kontrolüm var.pazartesiye kalmaz inşallah.perşembe 1 cm açılmam vardı ve rahim yumuşamaya başlamıştı.inşallah yarın güzel haberleri veririm sizlere...

inşallah. Bebişin beklemiş bayaa maşallah güzel haberlrini bekliyorz.

hala bişey yok bende.bu gece uyuyabilecekmiyim acaba kendimi dinlemekten.

mrb kızlar.jöle kıvamındaki aynı maddeden dünden beri 2 kez daha geldi.miktarı azalıyo fakat yoğunluğu, şekli,rengi aynı.ne oldunu anlayamadım bi türlü.doktorumu aradım dün ama birinde çocuğunu emziriyodu,birinde de uyumuştu.eşi açtı telefonu,acilse uyandırayım dedi ama gerek görmedim.nede olsa yarın randevum var.

akıntı filan olabilirmi acaba kanlı bişi yok dimi hala?

ya akıntım zaten oluyodu devamlı,akıntı gibi değil.bildiğin jöle gibi,yarı pişmiş yumurta akı gibi.salladığım zaman sallanıyo jöle gibi ama akışkan,yapışkan ya da ıslak değil.bi arada toplu şekilde duruyo zaten.dün doktorumu aramıştım ya,eşi de kadın doğum uzmanı ona sordum.nişan kanaması değil sanırım dedi ama rahim ağzı tıkacı atmıştır vücudun dedi.bu nedemek diye soramadım.aynı şey değil mi ikisi?? yani her ikisinde de doğuma az kalmış demek olmuyo mu?

benim bildiğimde 2si aynı şey bebeği koruyan tıkacın çıkması nişan gelmesi oluyo alla alla neyse beklemedeyiz bugün eli kulağındadır bebişin

aras heycanla haberlerini bekliyoruz ay çok heycanlandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…