valla bende bekliyorum heyecanla ve sabırsızlıkla.inşallah bu gece bişeyler olur. yarın kontrolümüz de var.bakalım ne dicek doktor teyzemiz.paranoyak oldum resmen.sık sık tuvalete sırf bişey var mı diye bakmaya gidiyorum .
arkadaşlar 40+3teyim.tuvalet kağıdında kansız beyaz-sarı yumurta akı kıvamında, bali gibi yoğun bir şey vardı.akıntı gibi akışkan değil,katıydı.ama baya çooktu.nişan gibi gel,yo bana ama.sizce nedir?
nişandır cnm o gelen,ama uzun sürmüş gelmesi lazımdı bebeğinin,haraketlerine dikkat et,benim nişanım geldikden 10saat sonra geldi bebeğim.hayırlı doğumlar sana ALLAH bir nefesde kurtarsın..
yanıltmak istemem ama nişan,rahim ağzını hamilelik boyunca tıkayan,sümüksü,kırmızı ya da pembe renkli,yapışkan bi tıkaç.hamileliğin sonlarına doğru rahim ağzı yumuşamaya,açılmaya ve öne doğru dönmeye başlayıca düşüyomuş.kimi kadınlar bu nişan gelmesinden sonra 1-2 gün içinde doğum yaparken kimileri ise 1-2 haft aiçinde doğuruyomuş.ama ben 1-2 hafta beklemem herhalde di mi? nede olsa 40+4 teyim
nişandır cnm o gelen,ama uzun sürmüş gelmesi lazımdı bebeğinin,haraketlerine dikkat et,benim nişanım geldikden 10saat sonra geldi bebeğim.hayırlı doğumlar sana ALLAH bir nefesde kurtarsın..
yanıltmak istemem ama nişan,rahim ağzını hamilelik boyunca tıkayan,sümüksü,kırmızı ya da pembe renkli,yapışkan bi tıkaç.hamileliğin sonlarına doğru rahim ağzı yumuşamaya,açılmaya ve öne doğru dönmeye başlayıca düşüyomuş.kimi kadınlar bu nişan gelmesinden sonra 1-2 gün içinde doğum yaparken kimileri ise 1-2 haft aiçinde doğuruyomuş.ama ben 1-2 hafta beklemem herhalde di mi? nede olsa 40+4 teyim
ya arkadaslar o dedıgınız koyu kıvamlı jole gıbı sey bendende 2 oldu gelıyo bayada cok geldı ama ben 27. haftamda oldugum ıcın hıc dogumla alakalı olabılecegını dusunmedım hıc baska belırtı falanda yok doktoru arasammı acaba korktum sımdı