Arkadaslar nişanlım sizce??

Videoda ne yapiyor dicem simdi yok yok vazgectim
Sizin ozeliniz bu ne desek boş, ama ben olsam feci korkardim biri gorurse falan diye, telefonumda pipili video
Sence ne yapıyor olabilir pelu?

Ya kendi yollamasa bile artık sanal korsanlar hallediyor o işi. Kaç ünlünün o tür fotoğrafları sızdırıldı ya.

Videoda ne yapiyor dicem simdi yok yok vazgectim
Sizin ozeliniz bu ne desek boş, ama ben olsam feci korkardim biri gorurse falan diye, telefonumda pipili video

Belkı cok komık ama durum o valla :| okadar cok fotosu varkı öyle sıl sıl bıtmıyor bırı telımı karıstırsa rezıl olurum

Tabi seninde hoşuna gitmiş ki herif paso foto atıyor . Nasıl bir manyak çeşidi bu ya ? Desene atma engelle

Ben kac kez bu yuzden kavga ettım sen benı sevmıyorsun yanımda olmuyorsun dıyo en azından bu sekılde benı tatmın et dıyo kızıyo küsüyo suratı dusunce cok kötu olyorum

Tabi seninde hoşuna gitmiş ki herif paso foto atıyor . Nasıl bir manyak çeşidi bu ya ? Desene atma engelle
Adam güya çok karizmatik ama nişanlısıyla paylaşacak bir şeyi yok ve tiksindirdigini idrak edemeyecek kadar da kıt akıllı

video yada foto atınca bi şey söylemek lazım ne söylüyorsun o ne dio sana

Sence ne yapıyor olabilir pelu?

Ya kendi yollamasa bile artık sanal korsanlar hallediyor o işi. Kaç ünlünün o tür fotoğrafları sızdırıldı ya.

Gozumde nedense sallaya sallaya dans eden bir tip canlandi, isin erotik boyutuna kanalize olamiyorum

Offff anam babam gorse icime yaparim vay, nasil aciklanir ki benimkinin fantazisi boyle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…