Sence ne yapıyor olabilir pelu?Videoda ne yapiyor dicem simdi yok yok vazgectim
Sizin ozeliniz bu ne desek boş, ama ben olsam feci korkardim biri gorurse falan diye, telefonumda pipili video
Kesinlikle daha önce yapmış bu türden şeyler ki bu kadar normal buluyor.midem kalktı wallahiBence sanal sex manyağı bi adam + abaza
Nerden anliyosun onunki oldugunu? Kenarinda bir ben mi var
Kesinlikle daha önce yapmış bu türden şeyler ki bu kadar normal buluyor.midem kalktı wallahi
Videoda ne yapiyo mesela?? Kac saniye suruyo?En basıtınden yüzük var ellerı falan yanı o bu kesın
Videoda ne yapiyor dicem simdi yok yok vazgectim
Sizin ozeliniz bu ne desek boş, ama ben olsam feci korkardim biri gorurse falan diye, telefonumda pipili video
10 sn falan ne bılım oksuyo falanVideoda ne yapiyo mesela?? Kac saniye suruyo?
Evet hiç uyarıcı değil yani sizin tercihinizle onun cinsel tercihleriniz pek uyumlu değil.çok basit sokak kadını fantazileri bunlarmiğde bulandırıcı dımı :\
Belkı cok komık ama durum o valla :| okadar cok fotosu varkı öyle sıl sıl bıtmıyor bırı telımı karıstırsa rezıl olurum
10 sn falan ne bılım oksuyo falan
Tabi seninde hoşuna gitmiş ki herif paso foto atıyor . Nasıl bir manyak çeşidi bu ya ? Desene atma engelle
Adam güya çok karizmatik ama nişanlısıyla paylaşacak bir şeyi yok ve tiksindirdigini idrak edemeyecek kadar da kıt akıllıTabi seninde hoşuna gitmiş ki herif paso foto atıyor . Nasıl bir manyak çeşidi bu ya ? Desene atma engelle
aglmakmı? whatsaaptan yolluyoPeki sen napıyorsun o sırada ? Ağlıyor musun ?
Ben kac kez bu yuzden kavga ettım sen benı sevmıyorsun yanımda olmuyorsun dıyo en azından bu sekılde benı tatmın et dıyo kızıyo küsüyo suratı dusunce cok kötu olyorum
aglmakmı? whatsaaptan yolluyo
Ebatlarına felan iltifat da ediyordur bu hatunKiz hosuna gidiyo mu ?
Dogru soyle bak
Adam güya çok karizmatik ama nişanlısıyla paylaşacak bir şeyi yok ve tiksindirdigini idrak edemeyecek kadar da kıt akıllı
Sence ne yapıyor olabilir pelu?
Ya kendi yollamasa bile artık sanal korsanlar hallediyor o işi. Kaç ünlünün o tür fotoğrafları sızdırıldı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?