Arkadaslar nişanlım sizce??

nasıl ya? öncekı konusmaları kım goruyorkı? hepsı gercek malesefkı

kimse gormuyor whatsapp in kendisinin gorme okuma hakki vardi onceden tum konusma gorusmeleri simdi yeni yeni sifreleme getirdiler.

Höstingen ya o nasıl bir iğrençliktir?
Midem kalktı yeminle.
Tabi sapık ya hem de önden gideni.
O değilde karnım ağrıdı gözümden yaş geldi gülmekten.
Espriler mükemmel.

Ben kac kez bu yuzden kavga ettım sen benı sevmıyorsun yanımda olmuyorsun dıyo en azından bu sekılde benı tatmın et dıyo kızıyo küsüyo suratı dusunce cok kötu olyorum
Sanki 2 yıllık sevgilin ve 7 aylık nişanlın değilmiş gibi sana hiç bir saygısı yok ve sana değer vermiyor istemiyorsan yapmaz ve sen azcık ona taviz verdiysen yazık. Ne desende bu hep devam edicek sonunda senide ayartıp ve sen sırf o üzülmesin diye oranı açıp atacaksın kendine iradene sahip çık ve asla de her dediğinde yapmam de isterse kızsın küssün.

ya ne aklıma geldi,
yıllar önce, daha lisede falanız sanırım.
bir arkadaş demişti ki (ne ergenmişiz iğğğğğğğ);
bir erkeği çıplak hayal ettiğinde(ya da gördüğünde mi demişti) miden bulanmıyorsa, ona gerçekten aşıksındır.

ha ha,
konu sahibi ne diyorsun?

normal ve sağlıklı bireylerin sex apmadı normal tabi bu bizim ülkemizde ve dinimizce uygun degıl ki bayanlar bu konuda daha dikkatliyiz. nişanlanmadan önce böyle yapıyormuydu?
birde kimseyle olmadysa bu kadar cürret niye ? ayrıca karsınızdaki bi erkek nefsıne hakim olması zor konuşarak çözün yoksa baskalarıyla yapar

Sanal sen yapan biri gibi yollama ne olursa olsun isterse ayrılmak istesede

Sevgılıyken böyle degıldı hatta ılk öpüsmemıs bıle 8 ayda falan oolmustu cok efendı duruyordu

Ask olmadan yapmazmıs ama bılmıyorum ne kadar dogru soyluyo

Migdem bulanmıyor ama garip gelıyor onun gıbı bırınden ben hıc böyle seyler beklemezdım

Tövbe tövbe

Dikkat edin yılların patlamasını uzerinizde yaşamasın adam

Saygısızlık dımı bu :\ ılk zamanlar hıc böyle degıldı yüzük takıldıktan sonra böyle oldu hata bende yakınlasmalarımız oldu ızın vermeseydım böyle olmazdı

Yahu zaten sizin bir seks yasantiniz yok mu? Sanirim bir birlesme olmuyor ama nisanlınız sevismenin sonunda rahatlamıyor mu?

E bundan da güc alıp istiyor olabilir. Adam masturbasyon yapıcak, sizinle yapmak istiyor kısacası. He daha nişanlısınız dunyanın binbir türlü hali var ayrılırsanz eger başınıza is acabilir atacağınz fotograflar. Bundan cekinmeniz gerekli bence.

Yoksa insan sevdigi kisiyle sanal sex de yapabilir eger sartlar müsait degilse, neden sapık olsun ki. Siz ona atın diye o da size atıyordur. Adamın libidosu tavan tabi orasi ayrı.

Migdem bulanmıyor ama garip gelıyor onun gıbı bırınden ben hıc böyle seyler beklemezdım

o zaman aşıksın.
bak ne güzel test oldu evlenmeden önce.

yalnız onu boşver de sen sakın bir şey gönderme.
bak daha geçen yıl ünlülerin ne fotoğrafları çıktı ortalığa, ki onlar daha güvenli adledilen elmacılardandılar.
internette hiç bir şey tam korumalı değildir.
kurumlar bile bir çok verilerini internete koymazlar.
ki sen yıllardır sakladığın şeyi koyarsan baya baya yazık olur yani.

Sevgılıyken böyle degıldı hatta ılk öpüsmemıs bıle 8 ayda falan oolmustu cok efendı duruyordu
içindeki canavar dışarı çıkmış
bnce düzgüncr kırmadan incitmeden konuş kimin ne dediği umrumda olmasın sonçda bi ömür allah nasip ederse eşin olcak . karısıyla cinsellik yaşayamadıgı için kendini dışarı atıpda biten evlilikler var ne yazıkki nişanlını senden iyi tanıyan yok otur konuş en güzeli

kız o işler internetten olur mu, sonra panama belgeleri gibi konu sahibinin yazışmaları ifşa olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…