Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bir yokluksa artık, adam birine izleterek tatmin oluyor. Düz duvara tırmanmanın somut hali bu olsa gerek.Gozumde nedense sallaya sallaya dans eden bir tip canlandi, isin erotik boyutuna kanalize olamiyorum![]()
Offff anam babam gorse icime yaparim vay, nasil aciklanir ki benimkinin fantazisi boyle diye![]()
Benim nisanlım da cok secici bir adamdır kendisi de 25 yasında kimseyle cinsel beraberligi olmamısArkadaslar 8 aylık nısanlıyım nişanlımı cok sevıyorum yakısıklı karıyerı herseyıyle hayallerımdekı adam 2 yıl cıktık sonra nısanlandık kısmetse yaza dugun olacak ama utanarak soyluyorumkı kendısı cınsellıge asırı düşkün ve bız yüzeysel sevısme falan yasıyoruz ama whatsapta bazen cinsel organını cekıp atıyo ve bendende bunu isıyor ben ıstemedgımdede küsüyo falan :\ artık korkmaya basladım sapıkmı dıye.. Daha önce kımseyle yatmamıs ve yemın ettı cok secıcıymıs ancak asık olupta beraberlık dusunebılırmıs onu tanıyan arkadaslarımda onaylıyo cok secıcı bır adam dıyo ..Benı tek dusunduren cınsel organını cekıp atması vıdeo falan atıyo sızce bu normalmı? yoksa sapıkmı kendısı? bu arada ben 24 kendısı 28 yasında
arkadaslar rahatsız oldugumu kac kez dıle getırdım ama küsüyor darılıyor falan alah korusun basınıza gelmesın cıddı cıddı rahatsız oldugum bır durumun ıcındeyım
Ay allah korusun basima gelmesin ya kocaminkini gorursem ...arkadaslar rahatsız oldugumu kac kez dıle getırdım ama küsüyor darılıyor falan alah korusun basınıza gelmesın cıddı cıddı rahatsız oldugum bır durumun ıcındeyım
Nasıl bir yokluksa artık, adam birine izleterek tatmin oluyor. Düz duvara tırmanmanın somut hali bu olsa gerek.![]()
Yalnız bu konuyla yine bazı sitelere salça olabiliriz biz demedi demeyin.facede uye oldugum bir kedi grubu var, ordaki bi tip bi gece usenmemis gruptaki butun kadinlara resmini yollamis, az degil yuzlerce kisiye, nasil bir sapiklik turudur ki bu, eskiden pardesusunu acip gosteren sapik karikaturleri olurdu, onlarin siber versiyonu bunlar da![]()
yorumlarina bayiliyorumAy allah korusun basima gelmesin ya kocaminkini gorursem ...
Biterim![]()
Yalnız bu konuyla yine bazı sitelere salça olabiliriz biz demedi demeyin.![]()
Arkadaslar 8 aylık nısanlıyım nişanlımı cok sevıyorum yakısıklı karıyerı herseyıyle hayallerımdekı adam 2 yıl cıktık sonra nısanlandık kısmetse yaza dugun olacak ama utanarak soyluyorumkı kendısı cınsellıge asırı düşkün ve bız yüzeysel sevısme falan yasıyoruz ama whatsapta bazen cinsel organını cekıp atıyo ve bendende bunu isıyor ben ıstemedgımdede küsüyo falan :\ artık korkmaya basladım sapıkmı dıye.. Daha önce kımseyle yatmamıs ve yemın ettı cok secıcıymıs ancak asık olupta beraberlık dusunebılırmıs onu tanıyan arkadaslarımda onaylıyo cok secıcı bır adam dıyo ..Benı tek dusunduren cınsel organını cekıp atması vıdeo falan atıyo sızce bu normalmı? yoksa sapıkmı kendısı? bu arada ben 24 kendısı 28 yasında
Ustune bi mendil ativerip oyle cekmek lazimbi kere estetik degil. ne kadin organi ne erkek organi oyle kabak gibi ortada hic çekici degil. yani bu islerin bi gizliligi bi romantizmi falan olur. tiksinç
tovbeler olsun arsizlik ahlaksizlik bu sende bakip izin mi veriyorsun ? gerceksen konunda gercekse birde soruyormusun sapik mi diye ? Adam abaza sapik degil basina vurmus yanii.. Adam ahlaksizligin dibine vurmus ne kendine ne sana saygisi var daha ne yapmasi lazim sana bunu anlaman icin....
icinizde whatapps kullana varsa son gunlerde gormustur konusmalarin yeni yeni istek uzerine sifrelendigini gizlendigini yani bu demek oluyorki bundan onceki konusmalar gonderiler kabak gibi ortadaydi..
arkadaslar rahatsız oldugumu kac kez dıle getırdım ama küsüyor darılıyor falan alah korusun basınıza gelmesın cıddı cıddı rahatsız oldugum bır durumun ıcındeyım