• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar nolur yardim edin : MUGLA/AKSAZ ASKER

pink_daisy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
160
1
26
Diğer
aylardir ne yapsam ne etsem düsündüm ama artik sona geliyorum .sevdigim askerde mayis sonuda insallah bitiyor .simdi ben buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim .neden derseniz ,iki ay önce son görüsmemizi yaptik bir yanlis anlasilma oldu ve bir anda baglarimiz koptu .ona ulasa bilecegim hic birsey kalmadi.:( internete dolasirken burayi buldum dedim kii ne varsa biz kadinlarda var.yine biz birbirimizi anlariz.bugün asker oldugu birligin santralini aradim adini verdim ama yardimci olamadilar.bilmek istedikleri bagli oldugu birlik mi mesela onarim vs dedi :( ben bi bayan olarak nerden bilirim ki bölümleri:(
neyse kisa kesiyim aranizda sevgilis,esi, nisanlisi yada bi akrabasi mugla aksaz deniz üssünde askerlik yapmis var mi? bana birlikleri sayabilirmisiniz? artik tek tek bölmlere baglatip soracam:( yapacak hic biseyim kalmadi :(
allah askina yardim edin kizlar

Canım benim,
anladıgım kadarıyla uzun süren bir ilişkiniz var en azından askerliğin uzun süresi beraberdiniz,
bölüğünü bilmemen çok ilginç,

valla yardımcı olabilmeyi çok isterdim fakat elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor..

inşaAllah ulaşabilirsin kendisine..

.

Canım benim,
anladıgım kadarıyla uzun süren bir ilişkiniz var en azından askerliğin uzun süresi beraberdiniz,
bölüğünü bilmemen çok ilginç,

valla yardımcı olabilmeyi çok isterdim fakat elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor..

inşaAllah ulaşabilirsin kendisine..

.

saol canim ya eksik olma dualarinla.
ne biliyim hic aklima gelmedi sormak hangi blölük oldugu hep cep telinden arardi:( nerden bileyim ki böyle olacagini:(
simdi aklima gelen tek santralden baglatmak ama ordada bölük soruyorlar:( hani bi kac tane bilmsem hergün sansimi denerim belki tutar diye ama :(

saol canim ya eksik olma dualarinla.
ne biliyim hic aklima gelmedi sormak hangi blölük oldugu hep cep telinden arardi:( nerden bileyim ki böyle olacagini:(
simdi aklima gelen tek santralden baglatmak ama ordada bölük soruyorlar:( hani bi kac tane bilmsem hergün sansimi denerim belki tutar diye ama :(

canım ben bi kere ulaşamamıştım göreve gitmişti bende aramıştım demiştim yardım edin kaç gündür haber alamıyorum adını soyadını soylemiştim, onlarda yardımcı olmuştular, sende oyle yap istersen, ara ulaşamıyorum lütfen biey mi oldu diye merak ediyorum yardım edin de :27:
illki insaflı birileri çıkacaktır :31:

.

canim benim ya , sende olmasan :( daha bugün üye oldum bir sen yazmisin .sanirim hemen araniza almiyorsunuz yardima muhtac , caresiz his edenleri araniza .ama dedigini denicem.belki olur
bide aradigim zaman santrali sek. cikio önce , diyor ki dahili numarayi biliyorsaniz tuslayin ,bende az önce sansimi deniyim dedim bi kac numara tusladim o da caldi ama heycandan kapadim:( bide böyle denerim artik sansimi belki dogru dahili numarayi bulurum bu sekilde :( yapacak hic bisey yok:(

canim benim ya , sende olmasan :( daha bugün üye oldum bir sen yazmisin .sanirim hemen araniza almiyorsunuz yardima muhtac , caresiz his edenleri araniza .ama dedigini denicem.belki olur
bide aradigim zaman santrali sek. cikio önce , diyor ki dahili numarayi biliyorsaniz tuslayin ,bende az önce sansimi deniyim dedim bi kac numara tusladim o da caldi ama heycandan kapadim:( bide böyle denerim artik sansimi belki dogru dahili numarayi bulurum bu sekilde :( yapacak hic bisey yok:(

canım dışlanmış hissetme, kimsenin askeri bu dediğin yerde olmadıgından cevap vermiyolardır, eminim yardım edebilecek birileri olsa yardım ederlerdi ;)

sen dene bakalım inşaAllah güzel haberini bekliyorum tamam..

Back
X