yağız ismi aliden daha güzel cnm evt ama ben kaan ve tlga isimlerini de çok seviyorum şahsen :)
Merhabalar arkadaslar,
oglusuma isim bulamadimesim ve kayinvalidem kayinpederimin adi olsun yani ali olsun diyorlar :s bende bir turlu istemiyorum ali adini gicik kaptim soguttular beni beynimi yikadilar ali ali ali diye diye karnimda "alim oglusum" diye seviyor esim cok sinirim bozuluyor.. cekici ve aliden daha guzel bi isim bulan arkadaslarim yazar misiniz ;( yoksa aliye kurban gidicez :-( ben yağız olsun diyorum sizce nasil ? sizde ornek yazarsaniz sevinirim..
e canım ali yağız koy çok uyumlu ve her ikinizinde gönlü olur :)
bakalim saygideger kayinvalidemiz kabul edecekmi yagizi.. sanki onlarin cocugu ilk defa bi evladim olucak birakmiyolar ismini ben seceyim ..
berk nasıl olur peki:))
iyi de 9 ay karnına taşıcak olan sensin hastalığına sağlığına çocuğunun her saniye yanına olcak olan sensin çocuğuna ismini vermek senin en doğal hakkın kimseden izin alman gerekmez ki alma da içinen geldiği gibi yap ileride çok pişman olursun benim annemde dedemi dinlemiş zamanında ben de o isim mağdurlarınan biriyim
bu arada çağın,çağan,aras,uras,ayaz,ege,aytuğ(sevgilimin ismi:)))) güzel isimler bence :) ege ali ya da ali ege de uyumlu
sen aliden daha güzel,çekici ,karizmtik ismi bulsan eşini ikna edebilecek misin? hiç sanmıyorum eşin senin fikrini bile sormamış....
ama sen iki isim yap kimsenin içinda kalmasın
mert ali
yağız ali
eymen ali
eren ali
ersel ali
ensar ali
Ali 1. Yüce, ulu, yüksek. 2. Orun bakımından en üstün
alinin anlamıda çok güzel bence,evet çok duyulmuş isim ama manevi değeri çok yüksek diye düşünüyorum...
siz bence bakış açısını değiştirin,,
kayınvaliden,eşin emrivaki yaptğı için istemiyoosun ama hz aliyi düşün,onun hayatına bi göz at derim,olmadı iki isim ver içinde kalmasın
Rüzgar, Çağan, Kayra, Kaya, Ege, Çınar
Ama eşiniz ve ailesi müsade edecek mi :26:
Sizde alıştırma yapın, başbaşa olduğnuzda oğlumm, x'im diye kendi takdığınız isimle seslenin..
Ali bence bir erkeğe konulacak en güzel isimlerden birisi. Hayalimdi hatta oğlum olursa adını Ali koymak ama erkek arkadaşımın nefret ettiği dayısının ismi olduğu için asla olmayacak diyor.Arkadaşların söylediği gibi Ali ismi başına ve sonuna bir isim dah eklenince çok karizmatik duruyor. Mert Ali örneğin.. Bence yalnızca Ali koyacak olsanız bile üzülmeyin. Hiçbir ismi küçümsememek adına örnek vermiyorum ama abuk sabuk bir isim de olabilirdi kayınpederinizin ismi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?