arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var....

ysmnkrtld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
29
0
86
Kocaeli
arkadaşlar yarın yapılacak iş bankası sınavına çağrıldım. sınav yarın yani cumartesi günü ama maalesef ben cumartesi günleri de çalışıyorum ... şimdi ne diyeceğim de izin alacağım bilemiyorum. geçen cumartesi rahatsızlandım eve gittim bu hafta da sınav var iizn vermeyecekler diye çok korkuyor ve üzülüyorum ... illa kazanacağım diye bir şey yok ama ilerde pişmanlık duymamak için bu sınva girmek istiyorum ama napacağım da izin alacağım bilemiyorum nolur yardımcı olun arkadaşlar akıl verin bana

geçen hafta rahatsızlanmıştım doktora gittim bu haftada kontrolüm var gitmem lazım dersin
burnum uzadı yaaa
bu arada sınvdada başarılar canım

geçen hafta tahlil istemişti doktorum bu hafta için gün verdiler. belli özel dönemlerde yapılıyor falan diye salla bişeyler ya nolcakki :ecrin_bebek:

Ya herşeyi laf eden insanlar yıllık izinim var aslında 1 gün ama vermiyor işte
yok genel müdür gelirmiş yok şöyle yok böyle o kadar bunaldım ki zaten herşeyi açıkca söylicem ben bu sınava girmek istiyorum ister izin verir ister vermeyin diye onu istiyorlar. Haftanın 6 günü çalışıyorum resmi tatillerde çalışıyorum mesai falan yok ... Aldığım maaş da cabası 4 yıl oku geldiğim durumlara bak ... şimdi iş aramayıp sınavlara girmeyip te napayımm

Hastalıkla ilgili yalan söylemesin bence ya. Çok korkarım ben. En iyisi açıkça söylemek aslında. Sınavım var de. Ne sınavı derlerse yüksek lisans dersin.

neden yalan söylemeyi düşünüyorsun ki. sınava çağrıldım gitmem gerekiyor belkide kazanırım de geç. ne yapacaklar ki sonuçta. sana tepki vermelerinden çekiniyorsan bir mazeret uydurmana gerek yok işim var de izin al.

Bence yalan soylemeyın.
Bılhassa boyle kaderınızı etkıleyecek bır gun ıcın!
Ben suna cok ınanırım.
Eger, durust olursam kazanırım!
Dugun, hastalık v.s. bunlar klasık yalanlar ayrıca.
Aılem Bursa da yasıyor benım.
Onları gormek ıstedıgım vakıt,
ızın ıstemıstım patronumdan.
'dugun mu var?' demıstı,
'hayır aılemı ozledım, gormek ıstıyorum' demıstım.
Ve ızın vermıstı.
Bence durumunuzu guzelce ızah edın,
'bu benım gelecegımle alakalı,
bır kac saat ızın ıstıyorum,
eger sakıncası var ıse daha sonra mesaı de yapabılırım' dıyın.
Dıyorum ya, durust olursak kazanacagımıza ınananlardanım ben.
Umarım sınavınıza gırer ve basarılı olursunuz.

Katılıyorum kesinlikle.

bır kac saat ızın ıstıyorum,
eger sakıncası var ıse daha sonra mesaı de yapabılırım' dıyın.

En doğrusu bu..

İzin vereceklerdir.

Benim sınavım olacakta izin istemeye çekincem
Hiçteee çekinme canım, zaten ters biyermiş resmi tatil vs.. hep çalıştırıyorlarmış
Şuna bak 4 yıl oku oku, eziyet bu ya, lise- orta mezunları memur oluyolar valla üzülüyorum ben böyle okuyupta eziyet çekenlere
Doğruca söyle yarın önemli bir sınavım var de. Hayır diyecek değiller.
Böyle sacma şey olmaz. Bu sınav ya tabiki izin verirler. Sinirlendim ya:bbo:
Başarılar diliyorum canım inş. kazanırsın kurtulursun özel sektörden ( özelse tabi??)
..

canım evet dürüst davranıp söyledim sınavım olduğunu ... ama sonuç mu hayır gitme oldu
neden şimdiye kadar girmemişim sınavlara idare edemezmiş çok kötüyüm ya .... yalan söylemek istemedim ama yine sonuç hüsrann ... iş bulmadan çıkmak ta istemiyorum bu lanet yerden ama başka çare de bırakmıolar ki adama

Offf bu kötü olmuş...Ablam benim o sınavlara girdi kazandı..Şimdi bi eli yağda, bi eli balda çok şükür...Çocukların hastane masrafı felan dört dörtlük....Tatil desen süper..Hre türlü hakları var...Kaçarmı bu fırsat...Milli Piyango gibi walla....Eee be canım her zaman dürüstlük işe yaramıyor işte ....Ne diye söyledinki.... En kötü rahatsızlandı gece hastaneye gittik evde dinleniyor şimdi diye birini aratabilirdin...Ne olacak şimdi ((

üzüldüm senin için..ama malesef dürüstlük başa dert..
bende tayin işlerimde edebiyle yapayım dedim işlerimi hep önümü kestiler.sonra dedimki siz misiniz bunları yapan.elimden gelen her dolabı çevirdim ve tayinimi aldırdım.bu devran böyle gider,değişmez..

Vallamı ( görünyonuzmu kıza gaz verdikte tühh )CADIARZU
Canım ya ne bencil insanlarmış, sınavın zamanı ne zaman olurmuş kurumlar açıyor böyle arada işte, millet napsın napacaksın peki ? bence yinede git sınava onlarada de, babam kızıyor illa gireceksin diye diretti de, hatta şimdi söyle, babamla( yada annemle) telle konuştuk, gerekirse sizinle gelip konuşacak de..

Canım evliyim eşim de sinirlendi çok napcağımı bilmiyorum belki insafa gelir de izin verir sonradan dedim ama bu saate kadar çıt yok çok moralim bozukk

keşke dürüst olmasaydın.

banyoda tesisat sorunu var falan diyebilirdin mesela..beyaz bir yalandan ne olurdu ki.. ben çok marizim. sık sık rahatsizlanırım. daha dün doktora götürmek için beni, erkek arkadasım o tarz bir yalan söylemek zorunda kaldı iş yerine.. hoş değil biliyorum ama kız arkadasımı hastaneye götürcem dese, anlamayabilirler. belki gene izin verirler, ama bahane sanabılırler diye yalan söylüyor.

yarın gitme işe, gir sınavına, boru patladı falan de..
ister inansınlar, ister inanmasınlar ne kaybedersin acaba bunu konuşsak?

Çıkmadan önce şansını birkez daha denemeni öneriyoruym canım
Lütfen gitmem lazım .Bu benim geleceğim için çok önemli bir sınav yıllık iznimden kesin de. . Söyledinmi sadece 1 kaç saat olduğunu.Tüm gün isteme sende bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…