arkadaslar önerinize ihtiyacim var cok acil:(

Ayrilma sebebin nedir bilmiyorum ama eger iyice dusunerek bu karari aldiysan ozaman cevap verme yoksa daha zor olur hersey

İlişkimiz henuz yeni idi 4 aylık duygularimizdan emindim halada öyle gercekten aşk bu diyebiliyorum ama 4 aylık bir iliskinin sonunda evliliğin getirecegi sorunlar vardi.Beni sahiplenebilecekmi,ailesini hic tanimadim ilerde bana kötülükleri olursa üstesinden kalkabilecekmiyim,maddi sorunlar,yanliz kalmak,güvensizlik bu gibi soru isaretleri.insan aşık oldugu kisi icin bu olumsuzluklari dusunurmu bilemiyorum ama sevdigim insan ailesine cok sadık merhametli ailesinin sözünden çikmayan biriydi.Bu yüzden olumsuz dusundum.

Kadinlarin hissi kuvvetlidir. Eger tereddut ediyosan su anda bile, ileriniz yok sizin. Biliyorum su actigin konuda dha cok ask hikayeleri duyucaksin. Okuyorum burdan. Sana cabuk pes ettin diycekler, korkaksin diycekler. Ama eninde sonunda sen mutsuz olursan kimseninde umrunda olmaz. Herkes bi kenara cekilir. Bilincli ol kkda faydali yorumlarda var faydasiz yorumlarda var. Herkes senin anlattigin kadariyla biliyor mevzuyu, bide kendi hikayelerini biliyorlar. O yuzdendir sana kolayca korkak demeleri. Kimsenin hayati kimseye benzemez. Olasiliklar, hisler, durumlar cok farkli. Sen icin ne diyosa onu yap.

Kadinlarin hissi kuvvetlidir. Eger tereddut ediyosan su anda bile, ileriniz yok sizin. Biliyorum su actigin konuda dha cok ask hikayeleri duyucaksin. Okuyorum burdan. Sana cabuk pes ettin diycekler, korkaksin diycekler. Ama eninde sonunda sen mutsuz olursan kimseninde umrunda olmaz. Herkes bi kenara cekilir. Bilincli ol kkda faydali yorumlarda var faydasiz yorumlarda var. Herkes senin anlattigin kadariyla biliyor mevzuyu, bide kendi hikayelerini biliyorlar. O yuzdendir sana kolayca korkak demeleri. Kimsenin hayati kimseye benzemez. Olasiliklar, hisler, durumlar cok farkli. Sen icin ne diyosa onu yap.
Tesekkur ederim.:dua:
Kk sayesinde geçirdigim zor gunleri atlattim arkadaslar derdimi paylasip yazdilar yaşamış tecrübeli bayan arkadaslarimizla istişare yapmak iyi geliyor.Gercekten gecirdigim bu zor surecte Kk'dan baska kimseye anlatamiyordum.paylasmak fikir almak benim icin iyi oldu.Hepsine cok tesekkur ederim.:dua:

Tesekkur ederim.:dua:
Kk sayesinde geçirdigim zor gunleri atlattim arkadaslar derdimi paylasip yazdilar yaşamış tecrübeli bayan arkadaslarimizla istişare yapmak iyi geliyor.Gercekten gecirdigim bu zor surecte Kk'dan baska kimseye anlatamiyordum.paylasmak fikir almak benim icin iyi oldu.Hepsine cok tesekkur ederim.:dua:
Rica ederim canim henim.
Sen faydali yorumlari tartip aklini kullanip mantik yolunu bulursan, faydalidir kk.
Dikkatini cekerim hepside faydali degildir, bazi hanimlar sirf birisi konu acsada suclasak modundalar. Bol keseden atiyorlar. Depresyondayken dahada depresyona sokanlar var sagolsunlar.
Ama onemli olan suzgecten gecirmek bi.
Dedigim gibi sen yorumlari kulak ardi etme, faydalilari kulagina kupe yap, ve sonuc olrak yine kalbini ve hislerini dinleyerek hayatina devam et.

Back
X