Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar ovulasyon testim adetımın 18bıncı gunun den beri pozotif moralim cok bozuk neden Boyle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sence hamilemiyim artık sevinmek istiyorum

Bence vardır ya çünkü benimde başıma geldi daha once koyulaşma olmuştu ama bu kadar olmamıştı Bence gebelik testi yapana kadar sevinme bekle bir senede ne testler ne hayal kirikliklari yas adım o yüzden yarı yarıya hazırla kendini

Senin demi Boyle oldu koyulasma buna yakınmıydı dahamı koyuydu yumurtlama dan kac gun sonra yaptın

Senin demi Boyle oldu koyulasma buna yakınmıydı dahamı koyuydu yumurtlama dan kac gun sonra yaptın

Yumurtlamadan 9 gün sonra yapmıştım seninkisi gibiydi sonra biraz daha koyuydu bende toplu gebelik testi olduğu için bise ovo yapmadım gebelik testi bitince adetten bi hafta sonra ovi testi yapmıştım c çizgisi yok gibiydi t kırmızıydı

Gevelıgı nezaman yapmıstın

E epilesnos kız senin yerinde olsa kimse bekleyemezdi hala gebelik tetsi yapmamış olman aşırı sabırlısin ben tahmini bat gününden bı gün kala yapmistim ilk idrar bile değildi silik çıkmıştı

Ben bu ay cok calıstum biton gun degerlendırdım esim yorgun du uyutmadım cok cabaladım ınsallah olmustu kızlar dua edin sabretmek istiyorum kendimi cok kaptırınca olmuyo sankı sakinim oyuzden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…