- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Adetten once yanıltabilir diye korkuyorum yapımmı
10 ocakBen iki gebeligimide adetten 6 gün önce ogrendim varsa çıkıyor cnm geç dollenme olursa çıkmaz yumurtlamayı hangi tarihte gördün ?
10 ocak
Sence hamilemiyim artık sevinmek istiyorum10 gün olmuş yarın çıkar büyük ihtimalle
Sence hamilemiyim artık sevinmek istiyorum
Senin demi Boyle oldu koyulasma buna yakınmıydı dahamı koyuydu yumurtlama dan kac gun sonra yaptınBence vardır ya çünkü benimde başıma geldi daha once koyulaşma olmuştu ama bu kadar olmamıştı Bence gebelik testi yapana kadar sevinme bekle bir senede ne testler ne hayal kirikliklari yas adım o yüzden yarı yarıya hazırla kendini
Senin demi Boyle oldu koyulasma buna yakınmıydı dahamı koyuydu yumurtlama dan kac gun sonra yaptın
Gevelıgı nezaman yapmıstınYumurtlamadan 9 gün sonra yapmıştım seninkisi gibiydi sonra biraz daha koyuydu bende toplu gebelik testi olduğu için bise ovo yapmadım gebelik testi bitince adetten bi hafta sonra ovi testi yapmıştım c çizgisi yok gibiydi t kırmızıydı
Ben 12 gün sonra erken gebelik testi ile öğrendim.Onunda yumurtladım on gun oldu ama
yapımmı yani yarınBen 12 gün sonra erken gebelik testi ile öğrendim.
yarını beklemene gerek yok, bir günden birşey farketmez bugün yap kurtul... Bata 4 gün kala erken gebelik testi kesin sonuç verir...yapımmı yani yarın
3 gün var bata canım sence hamılemıyımyarını beklemene gerek yok, bir günden birşey farketmez bugün yap kurtul... Bata 4 gün kala erken gebelik testi kesin sonuç verir...
Peki T çizgisi C den önce hemen beliriyor mu?3 gün var bata canım sence hamılemıyım
Peki T çizgisi C den önce hemen beliriyor mu?
[/ayy valla ona dıkkat etmedim
Gevelıgı nezaman yapmıstın
3 gün var bata canım sence hamılemıyım
iki gun sonra yapcam Bat gunu psikolojim bozuluyor cıkmayınca gercı ıkı bucuk aylık evliyimAdetten 6 gün önce yaptım
Bir gebe in gunluhu yuzde atmıs dedi testi atıncaiki gun sonra yapcam Bat gunu psikolojim bozuluyor cıkmayınca gercı ıkı bucuk aylık evliyim
Ben bu ay cok calıstum biton gun degerlendırdım esim yorgun du uyutmadım cok cabaladım ınsallah olmustu kızlar dua edin sabretmek istiyorum kendimi cok kaptırınca olmuyo sankı sakinim oyuzden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?