Ihtimal var canm t koyu duruyor birazHamile olma ihtimalim ne
Bende pco yok canım yani varsada ben bilmiyorum adetlerım duzenlı agrısız
Dımı adete dort gun kala sıpsılik cıkması lazımIhtimal var canm t koyu duruyor biraz
Yok canm adete yakında koyulaşır adet yaklaşınca lh hormonu yükselir ama koyuluk ne kadar olur onu bilmiyorumDımı adete dort gun kala sıpsılik cıkması lazım
YaaaYok canm adete yakında koyulaşır adet yaklaşınca lh hormonu yükselir ama koyuluk ne kadar olur onu bilmiyorum
Belli olmaz bu ben hamileyken yaptım t koyuydu senin ola bilir canm
bakalım canım Allah bilirBelli olmaz bu ben hamileyken yaptım t koyuydu senin ola bilir canm
Gebelik testin var mibakalım canım Allah bilir
O yok Bat gunu yapmayı dusunuyorumGebelik testin var mi
TamamO yok Bat gunu yapmayı dusunuyorum
O yok Bat gunu yapmayı dusunuyorum
Testi tekrar at dedim görmedin galiba yere koyup çekermişim te sti tekrar karanlık olduğu için göremiyorum koyulugu adete yakın yükselir ama bu bu kadar yükselmiyor
Testi tekrar at dedim görmedin galiba yere koyup çekermişim te sti tekrar karanlık olduğu için göremiyorum koyulugu adete yakın yükselir ama bu bu kadar yükselmiyor
Dımı asırı sılık o t c aynı olsa bile pozotif oluyo zatenNormal bi yumurtlama olsa bu şekild e koyulaşır sonra silinirdi
Yok silinme olmustu yumurtlama donemindeSenin hep bu şekil demi devam etti ? Hiç silinme olmadan ?
Catlıyoya Yumurta ozamanYok silinme olmustu yumurtlama doneminde
Yok silinme olmustu yumurtlama doneminde
Adetten once yanıltabilir diye korkuyorum yapımmıSilinip tekrar koyulastiysa hamilelik var demektir ama dört gün var t nin koyu olması lazım gibi geldi gerçi dollenmeyede bağlı sen bence adeti bekleme yarın bi test yap
Ikı gun once yaptım t daha silikti koyulasmısAdetten once yanıltabilir diye korkuyorum yapımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?