Arkadaslar ovulasyon testimi yorumlarmisiniz

Dilan_24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
49
24
3
34
Selam kizlar ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandim hergün yaptim 13.günü koyu cikti ama o kadar degil bende hic iliski yapmamistim 14.gün koyulasir diye denedim daha silik cikti ve her ihtimale karsi iliski yaptik simdi ben 13.gün mü yumurtladim yoksa kalin cizgiden sonraki gün silik cikincami yumurta catladi yanii yumurta catladiktan sonrami iliski yapmis olduk hamile kalma olasiligim nedir kusura bakmayin cok sordum bir bilgim yok tecrübeli arkadaslar lüften yardimm

Çift çizgi olduktan sonra siliklelmeye başladığı gun yumurtlama olur. Yani buna göre sen 14.gun yumurtlamışsın. İlişki de olmuş. Hadi hayırlısı.

Cevabin icin cok tsk ederim canim Testleri hergün aksam üzeri 4 te yaptim aksam 19.30da iliski oldu gece 2 de yataga girdikten sonra sol yumurtaligimda 30 saniye kadar süren batmali agri oldu insallah gec kalmamisizdir

Cevabin icin cok tsk ederim canim Testleri hergün aksam üzeri 4 te yaptim aksam 19.30da iliski oldu gece 2 de yataga girdikten sonra sol yumurtaligimda 30 saniye kadar süren batmali agri oldu insallah gec kalmamisizdir
Muhtemelen o yumurtlama ağrısıdır. İnşallah hayırlısıyla olmuştur. Bundan sonrası 14 günlük zorlu bekleyiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…