Bu kimyasal gebelikmi tecrubeliler acil yardim

Carpediem4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
3.330
3.399
83
34
Arkadaslar merhaba tecrubelilerden yardm.bekliyorum ovulasyon takibyle gebelik deniyorduk 3 aydir adetlerim duzenlidir neyse regl gununden 4 gun once kan verdim 0.17 cikinca gittim biontek asimida oldum biguzel cnku olsa cikar dediler 4 gun sonra regl gunum geldi baktim olmuyorum idrar testi yaptim silik cizgiyi farkedince kan vermeye gittim deger 8.52 cikti 0 olan sey 4 gunde nasi cikti 8 e neyse aksamina kahve ve pembemsi lekelenmelerim basladi yarin 2.gun tekrar kana gidecegim bu nasil olur 23 haziran yumurttlamaydi o gunu degerlendirdim sdce ve birde 30 haziranda iliski oldu acaba tekrarmi yumurtladim 30 haziranda hamile.kaldigim.icin mi kanda cikmadi yoksa bu kimyasal gebelikmi ne dusunuyorsunuz

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba tecrubelilerden yardm.bekliyorum ovulasyon takibyle gebelik deniyorduk 3 aydir adetlerim duzenlidir neyse regl gununden 4 gun once kan verdim 0.17 cikinca gittim biontek asimida oldum biguzel cnku olsa cikar dediler 4 gun sonra regl gunum geldi baltim olmuyorum idrar testi yaptim silik cizgiyi farkedince kan vermeye gittim deger 8.52 cikti ve aksamina kahve ve pembemsi lekelenmelerim basladi yarin 2.gun tekrar kana gidecegim bu nasil olur 23 haziran yumurttlamaydi o gunu degerlendirdim sdce ve birde 30 haziranda iliski oldu acaba tekrarmi yumurtladim yoksa bu kimyasal gebelikmi ne dusunuyorsunuz
Haydi gören okuyan arkadaslarim tecrubesi fikri olanlar yazarsa cok mutlu olacagim 😔

Merhaba inşallah sağlıkla ilerler hamileliğin keşke güzelce araştırma yapsaydın geç döllenme ihtimali de var.. Tabiki 4 gün önce çıkmaması normal herkes erkenden öğrenemiyor ki adetin geçmesini bekleseydin.. 2 güne bir aynı yerde kan vermeye devam et inşallah artar

Merhaba inşallah sağlıkla ilerler hamileliğin keşke güzelce araştırma yapsaydın geç döllenme ihtimali de var.. Tabiki 4 gün önce çıkmaması normal herkes erkenden öğrenemiyor ki adetin geçmesini bekleseydin.. 2 güne bir aynı yerde kan vermeye devam et inşallah artar
Yanitiniz icin cok tesekkur ederim sanirim kimyasal gebelik geciriyorum evde gebelik testim vardi bu sbah yaptim belirginlesmemis hala silik sekilde duruyor agrim ve kanamam basladi bugun bir doktoruma gorunmem en iyisi olacak sanirim

Rica ederim Zaman kaybetme doktora git hemen rabbim şafiismiyle şifa versin inşallah
Yanitiniz icin cok tesekkur ederim sanirim kimyasal gebelik geciriyorum evde gebelik testim vardi bu sbah yaptim belirginlesmemis hala silik sekilde duruyor agrim ve kanamam basladi bugun bir doktoruma gorunmem en iyisi olacak sanirim

Rica ederim Zaman kaybetme doktora git hemen rabbim şafiismiyle şifa versin inşallah
Gittim doktora sonucu gosteremedim tabi mesai saati doldu tam 48 saat olmadan testi baska hastanede vermis oldum 8.52 olan sonuc simdide 14.14 e cikmis ama sakir sakir kanamam var insallah dis gebelik degildir kafam allak bullak oldu 😔

Gittim doktora sonucu gosteremedim tabi mesai saati doldu tam 48 saat olmadan testi baska hastanede vermis oldum 8.52 olan sonuc simdide 14.14 e cikmis ama sakir sakir kanamam var insallah dis gebelik degildir kafam allak bullak oldu 😔
Kimyasala benziyor gönlünü ferah tut acile git en azından

Umarim dediginiz gbidir tek temennim o benimde doktorum 2 gun sonra tekrar kan ver progestana da basla tekrar degerlendirelim sonuca gore dedi hayirlisi bakalim 2 gun dha bekleyecegiz bu belirsizlikle 😔
Bu kadar küçük değerlerle dış gebelik olmaz merak etmeyin. Kimyasal olabilir ama devam da edebilir. Insanlar ne kanamalarla aylarını geçiriyor sıkmayın canınızı. Progestanzaten keser kanamanizi. Siz dinlenmeye çalışın kendinizi yormayin. Hayırlı haberler alırsınız inşallah 🙏🏻

Bu kadar küçük değerlerle dış gebelik olmaz merak etmeyin. Kimyasal olabilir ama devam da edebilir. Insanlar ne kanamalarla aylarını geçiriyor sıkmayın canınızı. Progestanzaten keser kanamanizi. Siz dinlenmeye çalışın kendinizi yormayin. Hayırlı haberler alırsınız inşallah 🙏🏻
Progestana baslamadim maalesef bilmiyorum saglikli bir gebelik oldugunu dusunmuyorum deherlerim cok dusuk ama su yorumunuz varya beni okdr rahatlattiki bilmiyorum inanin uyuyamiyordum allah razi olsun sizden bukdr dusuk degerle dis gebelik olmuyormu smdi ??inanin hcbr blgim yok bir arkadasim oyle bir anlattiki yok tupu patlamis yok bidaha cocugu olmamis kendimden gectim vallahi kimyasal olsun inanin uzulmiycem su dis gebelikten aklim cikiyor doktorda bisey demedikce cildiracak gni oldum artik insallah kimyasaldie 😔

Progestana baslamadim maalesef bilmiyorum saglikli bir gebelik oldugunu dusunmuyorum deherlerim cok dusuk ama su yorumunuz varya beni okdr rahatlattiki bilmiyorum inanin uyuyamiyordum allah razi olsun sizden bukdr dusuk degerle dis gebelik olmuyormu smdi ??inanin hcbr blgim yok bir arkadasim oyle bir anlattiki yok tupu patlamis yok bidaha cocugu olmamis kendimden gectim vallahi kimyasal olsun inanin uzulmiycem su dis gebelikten aklim cikiyor doktorda bisey demedikce cildiracak gni oldum artik insallah kimyasaldie 😔
Tüpünüzün patlaması için bu değerin en az 3000lerde olması lazım. Malesef bu konuda herkes rastgele konusuyor. Ilaci neden kullanmadiniz

Tüpünüzün patlaması için bu değerin en az 3000lerde olması lazım. Malesef bu konuda herkes rastgele konusuyor. Ilaci neden kullanmadiniz
Gebeligin sagliksiz oldugu belliydi 3.verdigim kan degerinde 2 kati artis yoktu ve haftama gore deger cok cok dusuktu kanamada direk basladigi icin kullanma geregi duymadim 14 e kadar yukseldi sonra 12 ye dustu sonra 6 bugunde 3 olmus gebelik kimyasalmis

Gebeligin sagliksiz oldugu belliydi 3.verdigim kan degerinde 2 kati artis yoktu ve haftama gore deger cok cok dusuktu kanamada direk basladigi icin kullanma geregi duymadim 14 e kadar yukseldi sonra 12 ye dustu sonra 6 bugunde 3 olmus gebelik kimyasalmis
Geçmiş olsun, inşallah sağlıklı bir ebelik yaşarsınız yakinda

Selam ba
Selam benimde az önce sonucum çok kötü çıktı degerlendirebirmisiniz 9temmiz transfer tarihim
18temmuz 44.1
21temmuz 65.76
23temmuz 48.96 😔kimyasal galiba şansım sıfır artk galiba 😔

Back
X