• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Sen yanıyosun ben donuyorum :KK70: eşim de sıcaktan bunaldım cam açalım diye söyleniyor
Bu mide bulantisi bebi suphelendiren tek sey kizimda 8 ay boyunca mide bulantisi cektim oyuzden acaba mi diyorum esimin arkadaslari yanimiza gelirken poset hediye ediyorlardi :KK70:

Bu mide bulantisi bebi suphelendiren tek sey kizimda 8 ay boyunca mide bulantisi cektim oyuzden acaba mi diyorum esimin arkadaslari yanimiza gelirken poset hediye ediyorlardi :KK70:

Ay inşallah ablasının hatrina nasip olur bi bebis :)

Bende de mide bulantısı var hala ve dediğin gibi ben ilk gebeligim de bebegimi kaybedene kadar 5 ay ayni mide bulantisindan mahvoldum.

Ay inşallah ablasının hatrina nasip olur bi bebis :)

Bende de mide bulantısı var hala ve dediğin gibi ben ilk gebeligim de bebegimi kaybedene kadar 5 ay ayni mide bulantisindan mahvoldum.
Offf yarin buyuk gun :) catliycam meraktan resmen kendimi hamile gibi hissediyorum bugun galiba olmazsam cok uzulucem zaten regli olursam regli biter bitmez kuafore kosucam galiba :)

Offf yarin buyuk gun :) catliycam meraktan resmen kendimi hamile gibi hissediyorum bugun galiba olmazsam cok uzulucem zaten regli olursam regli biter bitmez kuafore kosucam galiba :)

Benim saatlerce aglayasim var . Kuaför falan da Kesmez. Zaten yalnızım ankara da esimle beraber geldik burayı sevemedim de tüm gün evdeyim . Bebek güzel oluyor ya varlığı bile mutlu ediyor

Benim saatlerce aglayasim var . Kuaför falan da Kesmez. Zaten yalnızım ankara da esimle beraber geldik burayı sevemedim de tüm gün evdeyim . Bebek güzel oluyor ya varlığı bile mutlu ediyor
Olur canim merak etme bak daha once olmus olup olmadigini bilmeyenler var kotu bi teselli oldu farkindayim ama oyle :(

Biliyo musun ben de kendimi hamile gibi hissediyorum ne kadar kaptirdiysam artık. Sen ilk gebeliğinde hangi belirtileri yaşadı
Ah canim bi hatirlasam :) 7 sene oldu bide ikinci ayimizda hamile kalmistim belirti ariycak vaktim kalmamisti 4 gun gecince test yapmistim silik cizgi cikmisti

Tuanam21 Tuanam21 haklısın aslında bende hatırlamıyorum çünkü beklemiyordum bi gebelik ilk ayımdi daha . Bi de senin 7 yıl geçmiş hatirlamaman da çok doğal :)

Kıslar ben geldimmm nasılsınız benim yine çizgi silik

Back
X