- 18 Ağustos 2015
- 265
- 54
- 18
- 34
Canım ablamda aynı oldu iki olucam diye bekledi lekelenme ve kasık ağrısı vardı sonra öğrendik ki hamile ve ikiz
regl olursan ovu testiyle takip et bu ayİnşallah ama umudum yok artık sağ sol kasık lar da ağrıyor ama bilmiyorum ki . Test yerine gidip Ped alcam
regl olursan ovu testiyle takip et bu ay
Ne kadar olmuştu canımYumurtlama günlerim belli canım sanırım erken doğum üstüne kurtaj hazır değil sanırım bedenim . Ay çok üzüldüm ya
Ne kadar olmuştu canım
Canım bildiğim kadarıyla sorun olmuyor ve daha çabuk hamile kalabiliyorsun diye biliyorumPazartesi günü tam 2 ay olacak . Doktorum korunmana gerek yok adet olduktan sonra hamile kalabilirsin dedi kontrole gittigimde o umutlandirdi beni
Canım bildiğim kadarıyla sorun olmuyor ve daha çabuk hamile kalabiliyorsun diye biliyorum
Akıntın devam ediyor muBende öyle okumuştum forumlarda ama bilemiyorum ki
Çok kötü hevesim kırıldı . Hayır ilginç olan adet ağrım nasıldı hatırlamıyorum . İlginç bi sancim var .
Akıntın devam ediyor mu
Akıntın devam ediyor mu
Bi kaç damla olmuş onda hatta pet koymuş regl olucam diyeAblanın akıntısı nasıldı lekelenmesi yani . Bnm kahverengi bi damla kadar bi lekelenmem olmuş
Bi kaç damla olmuş onda hatta pet koymuş regl olucam diye
Pıhtı olursa regl olur canım böyle mi oluyordu Reglin daha öncedeYa bende okudum da genelde pıhtı şeklinde oluyormus ama bnm normal kahverengi akıntım olmuş sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı . UmuduM fena kırıldı da işte kafamdan atamiyorum bi türlü
Pıhtı olursa regl olur canım böyle mi oluyordu Reglin daha öncede
Yaptim cnm negatif tahmin etmistimCanımm yaptın mı test
Canım Konuşuyoruz burda Estafurullah kasıkta batma falan var mı srninYok leke olmuyordu normal gününde kanamam oluyordu. Koyu renk kanamam olurdu . Seni de yordum dimi yazılarımda ay kusura bakma lütfen hakkını helal et
Erken gebelik mi yaptın canım Hoşgeldin bu aradaYaptim cnm negatif tahmin etmistim
Yok canim evde normal gebelik testi vardi sadece siz nasilsiniz bakim ben cok fena hastayim bogazlar sisErken gebelik mi yaptın canım Hoşgeldin bu arada
Canım Konuşuyoruz burda Estafurullah kasıkta batma falan var mı srnin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?