- 18 Ağustos 2015
- 265
- 54
- 18
- 33
Yok canim evde normal gebelik testi vardi sadece siz nasilsiniz bakim ben cok fena hastayim bogazlar sis
Iyiyim canım onda Çıkmaz ama ovu günün ayın kaçıydıYok canim evde normal gebelik testi vardi sadece siz nasilsiniz bakim ben cok fena hastayim bogazlar sis
Okadar hastayimki cikmadigina üzülemiyorum bile ilk defa bu ay iliskiyi yumurtlama gunune denk getirmistim neyse saglik olsunÇok gecmis olsun . Kan testi yaptir pazartesi istersen belki yaniltiyodur idrar testi . Tam üzülme modundaydim bu haberin üzdü vallahayırlısı oksun Rabbim hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah
Canım hemen üzülme sağlık olsun ama yani 2 gün daha bekle bakalımOkadar hastayimki cikmadigina üzülemiyorum bile ilk defa bu ay iliskiyi yumurtlama gunune denk getirmistim neyse saglik olsun
Canim olsaydi cikardi ya silik cizgi fln suda var ben kizimda reglimi 3 gun gecince silik cikmisti halada saklarim neyse az kaldi ilk regli gunu benim :)Iyiyim canım onda Çıkmaz ama ovu günün ayın kaçıydı
Anladım canım benim sağda bu ay bakalım artık Hayırlısı
Saol canim neyse siz sohbet edin ben aksama girerim yazdiklarinizi okurum anam bu evi kim temizliycekCanım hemen üzülme sağlık olsun ama yani 2 gün daha bekle bakalım
Anladım canım benim sağda bu ay bakalım artık Hayırlısı
Sadece sende degil o herkes unutuyor canım evet ya o da çok etkiliyor kendimizi dinliyoruz sürekli onun için oluyor sanırım :)Hhhhhhh hhhhhhh sağda var dedin ya bunu okuyunca direct sağ tarafımda batma hissettim . Bu psikoloji çok farklı ya . Vücut oyun oynuyor resmen :)
Bende hiç sağımda ağrı olmazdı sadece solda olurdu yine var solda ara sıra ama sağda kramptan sonra batmalar başladı sivilce falan çıkıyor mu sende
Çenemde tek sivilce iki Taraflı kasık ağrısı 2 gün kala göğüslerim şişer ağrır vajinama saniyelik ağrılar girer batma gibi sonrası malum
Kahverengi akıntı devam ediyor muEvet bak bnmde olurdu ara ara ağrım vajina da ama hala yok ağrım falan . Bu dikkatimi cekmemisti
Neyle alakalıymış o şişlik ağrı canım
Kahverengi akıntı devam ediyor mu
Kahverengi akıntı devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?