• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Sürekli kontrol etmekten usandim valla . Geldi mi geldi mi diye . İnşallah yerlesme kanamasidir diye dua ediyorum. Bakalım artık. Forum forum dolandım hala emin değilim . Adet olcam diye korkuyorum
Bu kadar stres yapma

Bu kadar stres yapma

Çok haklısınız da bakmayın çok üzülüyorum oğluma aldığım zıbın, " kaan'ın annesi " diye yazdirdigim saç bandım, giymek icin sabırsızlıkla beklediğim hamile t-shirt leri duruyor öylece .. bunları görmek o günleri tekrar tekrar düşünerek yaşamak istemiyorum artık . Belki çocuğum olursa daha kolay atlatirim diye düşünüyorum .

Gebelik testin normalmiydi erken gebelik testimiydi benim bat pazartesi demekki hamis degilim Buarada cook tebrik ederim Allah tamamina erdirsin cnm
Canim cok saol herkeste bole olucak diye bi kaide yokki senin sinradan ciabilir bu durum cok degisken hic takms kafana hep derlerya takmayinca oluyo falan bu ay yumurta takibi yaptirmistim ama hic takmadim amann bi dahaki ay gene gideriz hic dusunmedim esimle kavga ettik hep falan kafam hrp ordaydi brn 2.5senedir bekliyorum mucizemi bir negstif tup bebegim ve asilamam var cok ugrastik rabbim seninde diger bekleyenlerindr benimde yuzumu guldursun mucizemizi kucagimizs almayi nasip etsin ins

Çok haklısınız da bakmayın çok üzülüyorum oğluma aldığım zıbın, " kaan'ın annesi " diye yazdirdigim saç bandım, giymek icin sabırsızlıkla beklediğim hamile t-shirt leri duruyor öylece .. bunları görmek o günleri tekrar tekrar düşünerek yaşamak istemiyorum artık . Belki çocuğum olursa daha kolay atlatirim diye düşünüyorum .
Günaydın canım nasıl oldun

Yok can
.
Yok canim kahvaltimi yspmistim yedim ictim yani ole biands geldi aklima yapmak sadece biraz sikismayi bekledim
Hm anladım Can'ım bende 1 saat birşey içmedim ve 1 saatlik idrarla yaptım ama silik çizgi çıktı

Canim cok saol herkeste bole olucak diye bi kaide yokki senin sinradan ciabilir bu durum cok degisken hic takms kafana hep derlerya takmayinca oluyo falan bu ay yumurta takibi yaptirmistim ama hic takmadim amann bi dahaki ay gene gideriz hic dusunmedim esimle kavga ettik hep falan kafam hrp ordaydi brn 2.5senedir bekliyorum mucizemi bir negstif tup bebegim ve asilamam var cok ugrastik rabbim seninde diger bekleyenlerindr benimde yuzumu guldursun mucizemizi kucagimizs almayi nasip etsin ins
Canim ya ne kadar zor gunler atlatmissindir Allah bebeğini sana bağıslasin cok dikkat et kendine

Canim kanaman ne durumda ???

Back
X