Arkadaşlar pko muyum değil miyim kafam çok karıştı

bu yazıyı daha önce okumuştum teşekkür ederim. ayrıca küçük şehirdeyim pek alternatifim yok iki özel hastane var ikisinde de birer bayan kadın doğumcu devlete de gitmek istemiyorum ama çok kafam karıştı:KK43:

Şuan sana yapılması gereken 6 ay doğum kontrol hapı kullanımı ki fsh / lh oranı düşsün olan kistler erisin.

Sonrasında prolaktini düşüren yumurtlamayı arttıran bi ilaç kullanman.

Doktorun seni adetin 3.günü ve 21.günü çağırması gerekiyo ki yumurtlama oluyo mu olmuyo mu görsün.

bu yazıyı daha önce okumuştum teşekkür ederim. ayrıca küçük şehirdeyim pek alternatifim yok iki özel hastane var ikisinde de birer bayan kadın doğumcu devlete de gitmek istemiyorum ama çok kafam karıştı:KK43:

Yazıyı okuduysan lh/fsh oranınıda okumuşsundur.
O oran düşmeden bebek mebek yok onun içinde ilaç lazım

Çünkü sayın doktorlarımızın çok büyük kısmı referansın dışına çıkmayan kırmızı olmayanlara bakmıyolarda pndan.

Kaç tane doktora gittim senelerce herkes biley yok dedi enson dermatolog buldu pcosu bende :)

Prolaktin için demirli sütyen kullanımını bırak soda içme o yavaş yavaş düşer.

Üzgünüm ama şuanda hamile kalma şansın çok çok düşük .

İstanbuldaysan hem interfiliteyle yakından ilgili hemde bu konularda uzman bi doktor önerebilirim.
Hayır İstanbuldan çook uzağım:(bu kadın dün hafif pko sun ilaçla yumurtaları hareket ettiririz takip ederim çatlayıp çatlamadığını dedi 10 aydır korunmuyoruz dedim 2 ay daha bekle 1 yıl olsun daha panik yapmak için erken diyor bugün de takipten falan hiççç bahsetmedi zaten çok tecrübeli değil o yüzden pek güvenemiyordum. ayrıca çok soda içiyorum bu aralar dikkat edeceğim çokkk teşekkürler.

Şuan sana yapılması gereken 6 ay doğum kontrol hapı kullanımı ki fsh / lh oranı düşsün olan kistler erisin.

Sonrasında prolaktini düşüren yumurtlamayı arttıran bi ilaç kullanman.

Doktorun seni adetin 3.günü ve 21.günü çağırması gerekiyo ki yumurtlama oluyo mu olmuyo mu görsün.
o beni çağırmadı iki ay daha dene dedi ben kendim regl nin 3. günü geleyim ben dedim:)

o beni çağırmadı iki ay daha dene dedi ben kendim regl nin 3. günü geleyim ben dedim:)

Doktorun umursamaz biri belliki

3. gün ve 21.gün çağırması lazım rahim duvarınada bakmamıştır allah bilir.

Sodayı dereotunu taze soğanı çıkar hayatından bebek olana kadar sonra süt olsun diye içersin

Doktorun umursamaz biri belliki

3. gün ve 21.gün çağırması lazım rahim duvarınada bakmamıştır allah bilir.

Sodayı dereotunu taze soğanı çıkar hayatından bebek olana kadar sonra süt olsun diye içersin
rahim duvarına baktı ter temiz hiç bir şey yok dedi. 3nü de çok yerim uyarınız için teşekkür ederim:)

rahim duvarına baktı ter temiz hiç bir şey yok dedi. 3nü de çok yerim uyarınız için teşekkür ederim:)

Canım rahim duvarının kalınlığına baktı mı anlamında sordum ben.

Pcosta duvar kalınlaşır gebelik olsada düşükle sonuçlanır. Oyüzden sana şukadar mm çok iyi yada kötü demesi lazımdı.

Devlet hastanesine git endonrine sevk iste onlar zaten tüm testlerini yapıp benek isteği olanları interfiliteye sevk ediyolar muhakkak iyi bi dr denk gelir

Canım rahim duvarının kalınlığına baktı mı anlamında sordum ben.

Pcosta duvar kalınlaşır gebelik olsada düşükle sonuçlanır. Oyüzden sana şukadar mm çok iyi yada kötü demesi lazımdı.

Devlet hastanesine git endonrine sevk iste onlar zaten tüm testlerini yapıp benek isteği olanları interfiliteye sevk ediyolar muhakkak iyi bi dr denk gelir
kalınlığı hakkında hiç bir şey söylemedi

bu kadın (doktor) neden hormonların çok normal dedi töbe est. hayır hiç bir rahatsızlığım yok sadece prolaktin referans aralığının maksimum olan 23 sayısında ona da bir şey demedi bu arada yumurta takibi hakkında hiç bir şey demedi sizce başka bi doktara gideyim mi
prolaktinden bir şey olmaz. her türlü bu değerle gebe kalınır.
ben pkonda da değilim pko lu olup gebiş de kalan da var sonuçta
asıl sorun eger çikolata kistin varsa kötü.
bu yüzden bu dokt. değiştirmelisin. ayrıca fsh lh hormonlarına bugun geldim bakım demek olmaz. belli zaman aralıklarında bakılması lazım. sen şimdi endişe etme tabii. doktorun dediklerine inanmadım. cok ve boş konuşmuş.

prolaktinden bir şey olmaz. her türlü bu değerle gebe kalınır.
ben pkonda da değilim pko lu olup gebiş de kalan da var sonuçta
asıl sorun eger çikolata kistin varsa kötü.
bu yüzden bu dokt. değiştirmelisin. ayrıca fsh lh hormonlarına bugun geldim bakım demek olmaz. belli zaman aralıklarında bakılması lazım. sen şimdi endişe etme tabii. doktorun dediklerine inanmadım. cok ve boş konuşmuş.
bugün sonuçlara baktıktan sonra yumurtalıkların temiz dedi çikolata kisti olsa belirtirdi tekrar diye düşünüyorum. cevabınız için teşekkür ederim.

bugün sonuçlara baktıktan sonra yumurtalıkların temiz dedi çikolata kisti olsa belirtirdi tekrar diye düşünüyorum. cevabınız için teşekkür ederim.
eger sürekli 30 gün aralar ile regl oluyorsan : adetin 1. gününden saymaya başlayıp 11-13-15-17-19 günleri ilişki olması iyi olur.
sen gene de bıze bakıp karalar bağlama. içini ferah tut. dua et çikolata kistin olmasın.

27-30 günlük döngüler içinde olmuşsun. peki hep düzensiz mi adetlerin ? yoksa bu ilk defa mı oluyor ?
Regli olmaya başladığımdan beri hiç bir zaman bir düzensizliğim olmadı 13 yaşımdan beri yani ha dönem dönem sınavdır mevsim değişikliğin de falan hafif oynamalar oluyordu tabii ki neyse temmuz ayın da kistim patladı sağ tarafımda o ay normal zamanın da oldu daha sonra ufak oynamalar oldu 3 ay düzenli oldu sonra yine abuk subuk bozulmalar ama her ay adet oldum sadece mart ayında olmadım nisana sarktım.

eger sürekli 30 gün aralar ile regl oluyorsan : adetin 1. gününden saymaya başlayıp 11-13-15-17-19 günleri ilişki olması iyi olur.
sen gene de bıze bakıp karalar bağlama. içini ferah tut. dua et çikolata kistin olmasın.
evde yapılan ovulasyon testlerin de adetten 23 24 gün sonra hep çift çizgiyi yakalıyorum acaba yanılıyor olabilir miyim? 2 gün önce testi yaptığım da pozitifti doktor hiç bir şey demedi ama acaba test mi bozuk dedim bugün yine yaptım çizgi silikleşmeye başlamış.

Regli olmaya başladığımdan beri hiç bir zaman bir düzensizliğim olmadı 13 yaşımdan beri yani ha dönem dönem sınavdır mevsim değişikliğin de falan hafif oynamalar oluyordu tabii ki neyse temmuz ayın da kistim patladı sağ tarafımda o ay normal zamanın da oldu daha sonra ufak oynamalar oldu 3 ay düzenli oldu sonra yine abuk subuk bozulmalar ama her ay adet oldum sadece mart ayında olmadım nisana sarktım.
bu hesaplama cok kolaydır. eger adetin 1. gününden sayıp diğer adet başlangıcına kadar 30 ise bunu 2 ye bölücen
30/2 = 15.gün yumurta en olgun dönemde catlıcak demektir.
buna göre çatlamayı kaçırmamak için içerde sprem bulunsun dediğimiz için önceki günlerden başlayarak gun aşırı ilişki. örnek : 11-13-15-17-19 gibi
yada 28 günde 1 oluyorsan hesap gene aynı : 28/2 = 14. ilişki günleri = 12-14-16-18 gibi olmalı

evde yapılan ovulasyon testlerin de adetten 23 24 gün sonra hep çift çizgiyi yakalıyorum acaba yanılıyor olabilir miyim? 2 gün önce testi yaptığım da pozitifti doktor hiç bir şey demedi ama acaba test mi bozuk dedim bugün yine yaptım çizgi silikleşmeye başlamış.
o zaman dongun cok uzar ama.adet 23 günü demek bu yarı hesabına göre ise 23+23 = 46 gun eder.
nisan ayında bu rakamı tuturmuş olman lazım.

o zaman dongun cok uzar ama.adet 23 günü demek bu yarı hesabına göre ise 23+23 = 46 gun eder.
nisan ayında bu rakamı tuturmuş olman lazım.
ama sürekli böyle çıkıp normal zaman da adet oluyorum bende geç yumurtluyorum diye düşündüm:)

ama sürekli böyle çıkıp normal zaman da adet oluyorum bende geç yumurtluyorum diye düşündüm:)
ya şimdi ne desek afaki kalacak. sen bi benim hesap yöntemde birlikte ol - hemde ovulasyon tarihine göre birlikte ol.
ama ben pko dan cok çekinmem de çikolata kistinden daha cok korkarım. eger gebeliğe engel bir şey yoksa, eşinin spermleri de normal ise öyle yada böyle gebe kalırsın.
gecmiş olsun.

Bende yumurtalikta pko goruntusu var di bi doktor hormonlara bakmadan pcos dedi baska doktor hicbirseyin yok dedi baska doktorada gorun onlar bile kendi iclerinde farkli seyler soyluyor

Back
X