arkadaşlar polikistik overim ve kistim var ve bebeim yook çok istioruz lütfen yardın

ilaç vermediler bana canım röntgen öncesi ilaç verdiler o kadar . siz demene gerek yok cnm . özele kaçmazsa kaç yaşında olduğunu öğrenebilir miyim ?

gitmem gerekiyor bende farkındayım ama hiç böyle bir şey duymamıştım bide ben anaokulu öğretmeniyim 2 - 3 yaş çocukları branşım onlarıda göre göre benmde kesn olur die düşnmüştüm şu an çok endişeliym kendimi vebalı gbi görüorum yanlış yapıyorum ama elimdede deil (

hımmmm sevindim negüzel öğretmensin . bir sürü bebişlere bakıyorsun canım mutlaka destek alman lazım ozaan senin hayatın çocuk olmuş çünkü gündüz ayrı gece ayrı düşünüp duruyorsun beni kardeşin olarak gör lütfen psikolog desteği al cnm en kısa zamanda bi ara bende yiyiordum kafayı ama şuan çok iyiyim

inşaallah gideceim tşkr ederim çok iyi geldi beni dinleyip öneride bulunmanız.. en kısa zamanda küride deneyeceğim

22 yaşındayım ama guatırım migrenm polikistik overm kistim var bide böbreklermdede problem var ((((

canım nedesem nasıl teselli etsem sana bir faydam dokunmaz gene takarsın kafana onun için herşeyde bir hayır vardır de kendine her zaman aklına geldikçe bu şekilde bir nbze kendin ve eşin için teselli olur ben hep öyle dedim dua ettim rabbime ve yavaş yavaş herşey yoluna girmeye başladı benim için umarım senin içinde aynısı olur canım zaman herşeyin ilacı bunu unutma bu arada benden bir yaş büyüksün demekki senden de küçük evlenen var 6 yılllık evliyim

inşaallah gideceim tşkr ederim çok iyi geldi beni dinleyip öneride bulunmanız.. en kısa zamanda küride deneyeceğim

lütfen söylediklerimi ihmal etme . sana çok faydası olacak emin ol . pişman olursan gel beni bul istediğini sölee azarla birşey demem . rca ederim her zaman yardım ederim tabiii elimden geldiğincee

ilk gebeliğinde ne oldu peki çok üzüldüm. ben hiç gebe kalmadım ama bi defa korunurken boş kesem olmuştu 1 buçuk ay hiç adet olmadım doktor boş kese var dedi bi ilaç verdi 4 gün sonra adet oldum.. sonra ağrıyla ddoktora gttim böyle söyledi (

yumurtaların çatlıyor mu her ay reglin düzenli mi ilaç kulllanıyor musun

yumurtaların çatlıyor mu her ay reglin düzenli mi ilaç kulllanıyor musun

şuan hiç ilaç kullanmıyorum hsg testi yaptırdığım için korunuyorum yumurtalarm oluşuyor ama büyümüyormuş sadece bunu söyledi doktor sözde çocuk gelişimciyim ama hiç bi şey bilmiyormuşum meğer (

canım ilk yıllar eşim ve ailem arası çok büyük problemlerim vardı manevi yani çok stres yaptım bebişte dayanamadı tuvalete gittiğimte avcumun içi kadar birşey pat diye düştü bir kan boşaldı ve düşürdüm canım .

canım ben 2 hafta evvel çektirdim hsg yı diane35 kullanıyorum şuan 10 gün sonra biticek sonra diyetisyene gideceğim benim sorunum kilo canım en çok 25 kilo vermem gerek malesef senin kilon nasıl iyi mi ?

canım ben 2 hafta evvel çektirdim hsg yı diane35 kullanıyorum şuan 10 gün sonra biticek sonra diyetisyene gideceğim benim sorunum kilo canım en çok 25 kilo vermem gerek malesef senin kilon nasıl iyi mi ?

65 kiloyum ve 167 boyundayım normal mi ki hiç bilmiorum ama göbeğimde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…