arkadaşlar polikistik overim ve kistim var ve bebeim yook çok istioruz lütfen yardın

şuan yapacağın tek şey stresten uzak olmak hastalıklarını kafaya takmamak bir an uzaklaşmak bile hastalıklarını tedavi eder canım unutma sakın kendini mesgul et devamlı düşünüp kendini de eşini de üzme over testi kullandın mı hiç çatlamayı göstern test yani biliyorsundur mutlaka faydası çok canım

sen kaç kilosun ki :? kilo önemli mi gebelikte?

ben 90 dım canım 85 e düştüm bir ayda . benim çok fazla pko ve gebelik için kilo çoooooooook mühim canım sakın kilo alayım deme hastalığın ilerler . ben kilolu olduğum için gebe kalamıyorum canım iinternetten araştır bir ara pkoyu en mühimi kilo bu hastalıkta bu pko bizle ömür boyu kalacak canım malesef ama pko iyi uyku kistcikler canım onun için kafana takma .

ayh hiç bilmiyorum o ne nasıl kullanıcam nerden bulablrm eczanden mi alınıyor doktr vermedn kullanblrmym ki????

ne ilginç hastalıklar varmş meğer :S tuhaf hiç haberm yoktu çok şaşkınım şuan

ayh hiç bilmiyorum o ne nasıl kullanıcam nerden bulablrm eczanden mi alınıyor doktr vermedn kullanblrmym ki????

daha emin ol öğreneeceğin çok şey vardır. eczanede satılıyor canım aynı gebelik testi gibi yumurtalıklarının ççatladığını gösteriyor. iki çizgiyse çatlaman var demktr o zaman eşinle çalışmalısınız demek canım regl döneminden itibaren 14 ve 16. günler arası oluyor genelde. canım eczaneden al yada internetten sipariş ver daha ucuza gelio öyle ozzaman gebe kalman daha yüksek olduğu günlerde beraber olunursa gebe kalma şansın artas şekerim . anlatabildim mi??

canım çıktın sanırım inşaallah yine karşılaşırız çok saol kib aeo bende çıkıyorum Allah razı olsun çok teşkr edrm..

ne ilginç hastalıklar varmş meğer :S tuhaf hiç haberm yoktu çok şaşkınım şuan

şaşkın olman normal canım başına gelen iyi biliyor malesf o yüzden birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var

canım çıktın sanırım inşaallah yine karşılaşırız çok saol kib aeo bende çıkıyorum Allah razı olsun çok teşkr edrm..

birşey değil cnm kendine iyi bk . üzülme.ben burdayım biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…