durucm eminim kötü yaptığına bendede aynı oldu ilkinde transferden 3 gün sonra ikincide 5 gün sonra yolculuk yaptım 6 saat arabada oturamadım ağlamaktan bir hal olmuştum evde de aynı ağrılar oldu gece yatamıyordum uyuyamıyordum ama biraz rahatlatması için kolonya ya da tek alkolü biraz büyük pamuğa döküp iğne yerini ovala masaj yap ya da eşin yapsın biraz rahatlatıyor dağılmasını kolaylaştırıyor
arkadaşlar prognex iğne kullanıyorum. diğer iki transferde jel kullanmıştım çok rahattı, ama tutmadı. iğneler çok fena ne oturabiliyuorm ne kalkabiliyorum. bacaklarıma kadar vuran ağrı.. sizlerde böyle bişey yapmışmıydı bu iğneler.. hemşire yağlı iğne , yapabilir dedi. doktora mı sorsam acaba. iğne daha etkilidir diye vazgeçmek te istemiyorum. kullananlar yardım ltfn.
kızlarr ya benimde ilk tedavimde iğne kullandım inan varya tedavi sürecinde yasadıklar bir tarafa o iğne benide mahvettiii fakat bende evden cıkıp hastanede yaptırıyordum benim tutmadı bütün iğneler yanıma kar kaldı :))) ama bunlar nasip isi su an ikinci denememdeyimm ve sanırım gene iğne vericek doktorum bakalı m napıcam ama tabiki bu bilinen bir gercek iğne daha etkili allah yardımcımız olsun kızlarrr ya aslında jel i düsününce bi tuhaf oluyorum bu dediğiniz fitili koymak kolaymı peki fitil istesem
evet canım benımde transferden once baslamıstık transferden sonra sabak aksam olmaya basladı cok zordu yaaa 11 gun boyunca yok yere ezıyetler cektım ama umıt ıste yaa olmadı benım ılk denemde.ama ben ılk gunden ıtıbaren hep dısarı polıkılnıkte yaptrdım valla ben jel felan bılmıyordum ınsan ılk denemde cok acemı oluyor ama doktor bır bıldıgı vardır herlde ıgne verdıgıne gore canım.bende kalcama buyuk kolonyalı pamuklar koymustum oylede uyuyordum ınsana yınede faydası oluyor ne yapalım cocuk ıcın katlanmak zorundayız dımı
durucum senın yumurta kalıtesızlıgın vardı dımı senı merak ettım sımdı yumurtaların nasıldı embrıyolar kac hucrelı transfer edıldı canım sen hangı hastanede tup yaptırdın sendende umıtlı haberler beklıyoruz
ilginiz için herkese teşekkürler , lansor diye ilaç önerdi hemşire.. onu almayı planlıyorum. hepimizin muratlarına sağlıcakla kavuşmasını dilyroum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?