arkadaşlar progostron jelmi ignemi tavsiye edrsiniz

eminenisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
250
0
96
37
İstanbul
kızlar beni tanırsınız belki ben temuz ayında ilk tup bebk denemmei yapmıştım ve kim yasal gebelikle sonuçlandı

şimdi Allah nasip kısmet ederse pazartesi gunu ilaçlarıma başlıcam

benim şimdilik tek endişem şu ilk denemmede ben transferden sonra progostron jel kulanmıştım o jel beni cok kasıyo yaptıgım zamn sizce ignemi iyi yoksa jelmi
o zamn dr bana sormuştu ignemi verim jelmi ben hangisini uygun gorurseniz onu dedim jel vermişti sizce napım jelde kasıyo ignemi isteyyeim bu sefer cok karışıgım :sm_confused:

ben iki tedavimde birinde iğne,diğerinde jel kullandım,ikiside tuttu.
iğne yaptırmak için dışarı çıkman gerekmiyorsa iğne,yoksa jel kullanmak daha iyi.
çünkü ilk günler dışarı çıkmasan daha iyi olur canım.
hayırlı olsun tedavina.s.

tedavin hayirli olsun canim ,benim merkezim bana ine verdi ,bence ine daha iyi cünkü vurdun ine direk vucuduna isliyor ama jelle ilgili bi bilgim yok...

eminenisacım tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun bende ilk denememe temmuzda yaptırmıştım ikinciyi de ekimde yaptırdım ikisinde de hem iğne hem jel kullandım ayrıca östrojen bandı da kullanmıştım kasıktan
ilkinde iğneleri negatif sonuçla birlikte bıraktım ikincide tutmuştu ve 6 haftaya kadae da jel ve iğneyi kullandım sonra iğne yerine tablete devam ettim 8. haftada gelişimi olmadığı için aldırdım
iğnenin daha etkili olduğunu biliyorum evde yapacak biri varsa iğneyi tecih et derim
tekrar hayırlı olsun tedavin

eminecim
bende ılkınde jel kullandım negatıftı
ıkıncıde ıgne kullandım annemlerde kaldım iğnedi bi yakınınmız yaptı sagolsun dısarı cıkmadım
cok sukur ıkıncı pozıtıf
sana kalmıs ben ıgneyı tercıh ederdım sahsen jel daha cok kasıyor benı

evet ipekçim jel beni kastıgı için zaten fazla tercih etmek istemiyotum biizmde partmanda hemşire var da insan çekiniyo her zaman herzamn ama igne isticem nasio olursa o gune relimde çunku dedigim gibi cok kasıyo beni o jeli yapması

buna nasıl karar verılıo bılmıorum ıgne daha etkılıdır heralde bana jel verdı ve galıba 8haftaya kullancam.bende jelle daha rahatım kullanabılıorum.ama sen kasılıosan tabıı doktorundan ıgne ıste canım.ben ıgneden pek hoslanmıorum cok sukur de gereklı olmadı.hayırlı olsun sonu guzel olsun ıns tedavının canım

bende jel kullanıyorum.3 ayı geçtim hala devam ediyorum,doktor bırakma dedi.jel iğneden daha kolay ağrı falanda yapmıyor ama ben hala tiksiniyorum.birde top top gelen beyaz akıntıları ve kokusu var.kadın olmak çok zormuş.

arkadaşlar prognex iğne kullanıyorum. diğer iki transferde jel kullanmıştım çok rahattı, ama tutmadı. iğneler çok fena ne oturabiliyuorm ne kalkabiliyorum. bacaklarıma kadar vuran ağrı.. sizlerde böyle bişey yapmışmıydı bu iğneler.. hemşire yağlı iğne , yapabilir dedi. doktora mı sorsam acaba. iğne daha etkilidir diye vazgeçmek te istemiyorum. kullananlar yardım ltfn.

durucm eminim kötü yaptığına bendede aynı oldu ilkinde transferden 3 gün sonra ikincide 5 gün sonra yolculuk yaptım 6 saat arabada oturamadım ağlamaktan bir hal olmuştum evde de aynı ağrılar oldu gece yatamıyordum uyuyamıyordum ama biraz rahatlatması için kolonya ya da tek alkolü biraz büyük pamuğa döküp iğne yerini ovala masaj yap ya da eşin yapsın biraz rahatlatıyor dağılmasını kolaylaştırıyor

teşekkürler eylül, alkol iyi fikir bi deneyeyim. en azından sen de yaşadıysan demekki iğneyi yanlış filan vurmuyorlar...dayanmaya çalışıcam...

canım bızde trasferden once baslamıstık tesaduf enjektor bıttı saglık ocagından gelırken eczaneden enjektor alırken ığne cok acıtıyor ınce uclu ıgne alabılırmıyım dedım verdıler
gerı kalanın hepsı ince ucluyla yapıldı meger bebek enjektoruymus,ama cok rahattı ılk gunler yaptırdıgımda ben tranferı fılan unuttum ıgnenın acısından sancısından canımın derdıne dustum
sende ınce ucluyla dene bakalım
en son hastanede yaptırdım hemsıre dedıkı bu bebkler ıcın ılac dagılmayabılır dedı zaten sonuncuydu bı sorun yasamadım bunuda bıl ıstedım
ben cok rahat ettım yoksa dayanacak gıbı degıldı
Allah yardımcınız olsun

fitil kullanan yok mu kızlar? ben progynex fitil kullanıyorum. test sonucuna kadar iğne kullanmıştım ama iğneler mahvetti beni doktor fitile geçirdi. fitil çok rahat tavsiye ederim.

evet canım benımde transferden once baslamıstık transferden sonra sabak aksam olmaya basladı cok zordu yaaa 11 gun boyunca yok yere ezıyetler cektım ama umıt ıste yaa olmadı benım ılk denemde.ama ben ılk gunden ıtıbaren hep dısarı polıkılnıkte yaptrdım valla ben jel felan bılmıyordum ınsan ılk denemde cok acemı oluyor ama doktor bır bıldıgı vardır herlde ıgne verdıgıne gore canım.bende kalcama buyuk kolonyalı pamuklar koymustum oylede uyuyordum ınsana yınede faydası oluyor ne yapalım cocuk ıcın katlanmak zorundayız dımı

durucum senın yumurta kalıtesızlıgın vardı dımı senı merak ettım sımdı yumurtaların nasıldı embrıyolar kac hucrelı transfer edıldı canım sen hangı hastanede tup yaptırdın sendende umıtlı haberler beklıyoruz

kızlarr ya benimde ilk tedavimde iğne kullandım inan varya tedavi sürecinde yasadıklar bir tarafa o iğne benide mahvettiii fakat bende evden cıkıp hastanede yaptırıyordum benim tutmadı bütün iğneler yanıma kar kaldı :))) ama bunlar nasip isi su an ikinci denememdeyimm ve sanırım gene iğne vericek doktorum bakalı m napıcam ama tabiki bu bilinen bir gercek iğne daha etkili allah yardımcımız olsun kızlarrr ya aslında jel i düsününce bi tuhaf oluyorum bu dediğiniz fitili koymak kolaymı peki fitil istesem

fitil küçücük fasulye kadar bişey. ben rahat ettim. ama şunu söyleyeyim test gününe kadar iğne oldum ben de. testten sonra fitile geçtik.

Valla ne bileyim bu sefer garanti olsun diye iğneyi bıraktırmıyolar galiba.. ben bahçecide halit beyin hastaıyım. valla ne yalan söyleyeyim embrio kalitesinde bi değişiklik yok gibi olumlu yönde. ama bayağı farklı ilaçlar kullandırdılar, belki tutunmasına vesile olur. 10 embrio oldu toplam 3 transfer oldu. dondurulacak çıkmadı. transfer olanlar iyi diyolar ama pek ayrıntılı rapor vermiyolar...fotolarını istedim. internetten yorumladığım kadarıyla grade 2 filan galiba... ben de kocaelindeyim, sende durumlar ne.

ilginiz için herkese teşekkürler , lansor diye ilaç önerdi hemşire.. onu almayı planlıyorum. hepimizin muratlarına sağlıcakla kavuşmasını dilyroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…