• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar rahim filmi için yardım lütfen

zencefil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
53
0
86
43
İstanbul
arkadaşlar 6 senelik evliyim bir sneden biri çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.rahim filmi çektirmem gerek istanbul anadolu yakasında oturuyorum.rahim filmi çektiren arkadaşlar varsa yer ve fiyat konusunda bana bilgi verirlerse çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden herkese çok teşekkür ederim....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadasım 2009 subat ayında cektirdim bende ist anadolu yakasında zeynep kamil hastanesinde cektirdim kadın hastalıklarıyla ilgilli en ii yerde orası orayı sana tavsiye edebilirim allah yardımcın olsun canım

ben samsunda anaklinikte çektirdim.bazıları çok ağrılı olduğunu söylüyor.benim doktorum bana öncesinde ağrıyı azaltmak için bir novalgin iğne vurdurdu.normal muayeneden çok farklı değildi.ama doktorun önemli

ben samsunda anaklinikte çektirdim.bazıları çok ağrılı olduğunu söylüyor.benim doktorum bana öncesinde ağrıyı azaltmak için bir novalgin iğne vurdurdu.normal muayeneden çok farklı değildi.ama doktorun önemli

canım ben de samsundayım fiyatını ve doktorun adını yazarmısın.

Back
X