• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar saat almak istiyorum ama çok kararsız kaldım sizce hangisi?

saat modeli

• Ankete Katılan
    44
  • Anket Kapalı .
ayyy çok sağolun kızlar fikirleriniz benim için çok değerli :54: kaç haftadır bakıyorum ama hala karar veremedim :( bunda kış mevsimi de etkili çünkü hangisi kışlık kıyafetlere, koyu renk kıyafetlere uyumlu olur bilemedim yani...... :37:

güzelim sen de belirtmişsin tarz meselesi bunlar ama bence 4 numara çünkü beyaz kemeri olanları daha çok severim ve her kıyafete uyduğunu düşünürüm...

cnm tekrar yazıcam sarılar cok güzel ama modası geçti beyaz-bakırlar moda artık :31:

cnm tekrar yazıcam sarılar cok güzel ama modası geçti beyaz-bakırlar moda artık :31:
benimde gözüm hep beyazlara gidiyo ama bi mağazada denk geldi 3. olanı denedim çok hoş duruyodu.. bide kışın beyaz rahat kullanılırmı ki canım yaa?

3. ve 4. saatler hoşuma gitti. Yanılmıyorsam aynı model, renkleri farklı sadece.

4. yü çok beğendim.diğerleri biraz daha orta yaşa göre gibi geldi bana.4 süper bişey,ben olsam 4.ü alırdım.

Back
X