arkadaşlar saçlar ne alemde?

kızlar2.hamileliğimoğlumda dökülmemişti gürleşmişti onun emzirirken 3.aydabaşladı dökülmeye ve şuan9 haftalık hamileyim ve üstelik bebeğimide emziriyorumsaçlarım çok fazla dökülüyo evin her tarafı kıl bıktım süpürmekten

erkek bebek bekliyorum,benim hamilelikten önce çok dökülürdü. hamileliğin ilk aylarında da dökülme devam etti ama şimdi hem çok az dökülüyor hem de gürleşti saçlarım daha sağlıklı görünüyor. bu arada saçlarımı iki kez kestirdim çünkü hamilelikte daha çabuk uzamaya başladılar, zaten bu sıcaklarda çekilmez hiç inanmam öyle şeylere..

ilk hamileliğimde hiç dökülmedi şu an 6 aylık hamileyim yine dökülme yok aksine daha sağlıklı görünüyor. İlk hamileliğimde de kestirmiştim,şimdi de kestirdim sıcakta iyi oluyor. İlk bebeğim kızdı, bu da %90 kız ama cinsiyetle bir alakası yok sanırım. Bu arada benim de doğumdan sonra ki 1.5 yıl çok kötü döküldü saçlarım nasıl kel kalmadım bilmiyorum,gerçi bioblas şampuan kullandım o biraz iyi gelmişti.

Benım de yedı olmama az kaldı.Kız annesı olacagım ınsallah.Benım saclarımda bı gurlesme var ve dalga dalga oldu.Ama dogumdan sonra baya dokuluyormus.Gorumcemın şakak kısımları tamamen dokuldu yenı sacları cıkmaya basladıgında kazıtılmıs da yenı yenı uzuyormus gıbı gorunuyordu.Kısa kestırdı.

Benim de 16-20.haftaya kadar falan çok güzeldi, parlak, gür... Dökülmüyordu hiç. Sonra bir dökülmeye başladı ki sormayın... Avuç avuç elimde kalıyor... Çok moralim bozuluyor, o da bir yana, arkadaşın dediği gibi artık evin her yerinden saç süpürmekten çıldırdım!... Belki de başka bir arkadaşın dediği gibi vitaminsizlike falan da alakası vardır bilemiyorum ki... Bebeğim erkek ama cinsiyetle bir ilgisi var mı bilmiyorum.... Umarım düzelir... Ha bir de batıl inançlara ben de inanmıyorum, aslında saçımı yakın zamanda kestirsem iyi olacak, vakit bulabilirsem...

benımde dokuluyor dr um normal dedı asıl dogumdan sonra dokulme olucak hormonel degsıımden dolayı usulme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…