Sis diyolar ama bilmiyorum kafayi yiycem yaBen anlamam bu işlerden ama yaptıranlar duzelır dıyebılır..
Suankı gorunen aynen tarıf ettigin gibi..
Eskı burnun xl iken..şimdiki tıpkısının largecı gibi..estetık yaptırdıysan neden seklı hıc degısmemış..
Bilmiyorum ki doktorum yukarı ucunu kaldırarak masaj yap dedi her hafta ne kadar küçüldüğünü anlıycaksın dedisanki çok fazla değişim olmamış gibi geldi banada , sadece boyut olarak küçülmüş şekli değişmemiş
Kalın derili bir buruna sahibim ama bilmyorum çok korkuyorum psikolojim bozulduCanım 6 ayda ancak gercek seklini alıyo burun. Senin daha erken belli olmaz. Benim kız kardesim olmustu 2 yıl önce bu ne bunun içinmi ameliyat oldun demiştim. . Ama şimdi begeniyorum sekli zamanla oturuyo..15 günde çok erken daha degişir bence
Doktorum ucundan yukaı doğru masaj yap dedi ama kafayı yemek üzereyim ya şişlik indikçe ucu düşer diye korkuyorumGecmis olsun diyeyim oncelikle. Buyuklugu konusuna cok takilma bence 15.gun bunu demej icin cok erken cunku suan cok cok sis burnun. Ben 1,5ay once oldum ameliyatimi. O yuzden suanki buyuklugunu kafaya takma. Suanda bile 15.gunumke cok farkli buyuklugu.
Ama sekil aynen korunmus gibi gorunuyo suan.
Dedigim gibi biraz zaman gecmesi lazim canim. Sekil de de degisiklik oluyo buyuklukte de.. Ama kaldirma islemi olmamis gibi ki, burun ucu zaman icinde extra iniyo. Umarim istedigin forma kavusur.
Beni rahatlattınız gerçektenCanım bana eğik gelmedi burnun, doğal bir görünümü var. Öyle hokka gibi kalkık burunlar çok belli ediyor estetik olduğunu. Seninkinin doğal bir düzlüğü var. Ayrıca bariz derecede küçülmüş burnun. Zaten çok küçültmek solunum problemlerine ve burun çatısının çökmesi gibi inanılmaz feci durumlara sebebiyet verir. Doktorun ona göre bi plan çizmiştir kendine. Benim 15.gün bantlarım açıldığında bayağı şişti burnumun sırtı ve kaşlarımın ortası. Oralar indi. Şu an 4. ayımdayım. Ucu da her gün farklı uyanıyorum inan ki. 2 yıl tam oturmaz burnun. Sabırlı olmalısın. Ayrıca 2 aya kadar daha da şişecek burnun. Buna hazırlıklı ol. Büyük zannetme. 3. ya da 4. aylarda bayağı iniyor. Şekli oturuyor. 6. ayda hala memnun değilsen revizyon ameliyatını düşünebilirsin. Şu an çok erken ve ben gerekeceğini düşünmüyorum.
Ucunda ki topluk aynı mı duruyo sizce ?Ameliyat islerini bilmiyorum ne zaman duzeldigini falan ama kuculdugu belli bu bariz fakat seklini degstirmemis canim
Önden çok fazla bi değişiklik var çünkü eğik ve büyüktü resmen dudağımla burnum arasında bir buçuk parmak var giibi ama doktorum yukarı doğru masaj yap dediÖnden belki daha iyi anlarız.
Ama şu hali aynı şeklin daha küçük hali geldi bana da..
Endişelenmeni anlıyorum canım, ben de öyleydim. Ama geçiyor hepsi, merak etme. Zorlu bir süreç bu ne yazık ki, başka şeyler düşünmeye çalışmalısın. Ucundaki topluk hatırlıyorum da 3. ayımda vardı benim. Şu an pek yok gibi ama fotoğraflarda filan bazen top gibi çıkıyor. Bazen normal. Yani gün içinde bile değişiklikler oluyor. Bazen şişip bazen iniyor. Dediğim gibi 2 yıl böyle bu. Ama zamanla aklına bile gelmeyecek. İnan bana çok güzel olmuş burnun. Ayrıca kavis de zamanla ortaya çıkıyor.Beni rahatlattınız gerçektenkorkuyorum ve 2. bir ameliyatı kaldırabiliceğmi düşünmüyorum.Evet küçülme oldu ama ucunda topluk sanki hala var gibi.Herkes bekle diyor doktorum bana ucundan yukarı doğru masaj yap ve kaldır biraz dedi bende yapıyorum ama inşallah sizin dediğiniz gibi olur
yani yaptıran arkadaşımında burnu 6 ayda 1 sene senede oturdu şiş olduğunu biliyorum ama dediğim gibi ucundan endişeliyim şiş olduğunu bilmeme rağmen endişeleniyorum elimde olmadanEndişelenmeni anlıyorum canım, ben de öyleydim. Ama geçiyor hepsi, merak etme. Zorlu bir süreç bu ne yazık ki, başka şeyler düşünmeye çalışmalısın. Ucundaki topluk hatırlıyorum da 3. ayımda vardı benim. Şu an pek yok gibi ama fotoğraflarda filan bazen top gibi çıkıyor. Bazen normal. Yani gün içinde bile değişiklikler oluyor. Bazen şişip bazen iniyor. Dediğim gibi 2 yıl böyle bu. Ama zamanla aklına bile gelmeyecek. İnan bana çok güzel olmuş burnun. Ayrıca kavis de zamanla ortaya çıkıyor.
şekli konusunda pek bir şey yapamadı çünkü kalın deriliyim malesefDoktorunuz kucultmus ama seklini degistirmemis. Sadece kucultmus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?