Arkadaslar sileyimmi ben bu adamı n yapayım? benı sınr ettı :\

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
oyundan bırı ıle tanıştım faceden.. 1 haftaya yakın suredır bende ekli 32 yasında cıddı bır ılıskı dusunuyormus konuşmalarından bunu anladım kendısı doktor ve emınım facede aılesı falanda var zaten benım evım araba ıle 15 dk mesafede yalnız ben 2 kez yazdım konuşmalarımızda böyle oldu
ben.. merhaba nasılsın
o.. tesekurederım siz nasılsınız
1 haftadır böyleee ama tabı 2 saate yakın konusmuslugumuz oldu yalnız ıkısındede ılk ben yazdım cekınıyor dıye
bu arada eskı nısanlımda boyleydı o arkadaş ortamındandı ama
bu adam baya sevıyelı konuşuyor efendı duruyo bır kere hafta sonu neler yapıyorsunuz dedı:) evdeyim dedım. yanı gıttıgımız gezıgımız yerlerde aynıymış:) ama yazmıyor baya baya guzelım ama neden böyle anlamadım

bu normalmı? benden hoslanmadımı acaba? ben begendım onu.. baglantılarımıda begendı
sımdı merak ettıgım bu adam cekınıyormu? yoksa hoslanmadımı benden? ona desemmı zaten pek konuşmuyoruz ıstersen sılelım bırbırmızı? ne yapmalıyım kızlar? aynı yerde oturuyoruz üstelik bu kısıyı baya begendım ben

hoşlanmamış senden olamaz mı

demek ki adam terbiyeliymiş her önüne gelene asılmıyormuş bunu dert edeni de ilk defa görüyorum

Nasıl cesaret ediyorsunuz böyle şeylere aklım ermiyor. Adam sapık çıksa ne halt edeceksiniz çok afedersiniz? Ya facebook sanal ortam, az kafası basan istediğini istediği şekilde kandıracak profil oluşturur. Çevrenizde yüzyüze tanıdığınız erkeklerin suyu mu çıktı, hiç mi gazete açıp bakmazsınız kaç kadın facebookta tanıştığı erkekler tarafından tecavüze uğrayıp öldürülüyor bu memlekette

Doktor olması sizi epey cezbetmis belli ki. Yoksa haftası dolmayan bir tanisikliktan "ilişki" çıkarmak için zorlamazdiniz. "Güzel" olmak hata yapmaya engel değildir. Evlilik için daha güvenli tanışma yolları var.Ne kadar emin olabilirsiniz ki adamın hesabının fake olmadığından?

hayır daha 1 hafta oldu zaten evımız bıle bırbırıne cok yakın
Bence böyle daavranması su aşamada cok normal..
Ama hep sizin cabalamanızda olmaz onunda illaki karşılık vermesi
Onunda illaki azda olsa sizi tanımak için istekli olması gerekir
Biraz zamana bıraksanız hem ilerlerde görüşürsünüzde daha cok yeniymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…