- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
-
oyundan bırı ıle tanıştım faceden.. 1 haftaya yakın suredır bende ekli 32 yasında cıddı bır ılıskı dusunuyormus konuşmalarından bunu anladım kendısı doktor ve emınım facede aılesı falanda var zaten benım evım araba ıle 15 dk mesafede yalnız ben 2 kez yazdım konuşmalarımızda böyle oldu
ben.. merhaba nasılsın
o.. tesekurederım siz nasılsınız
1 haftadır böyleee ama tabı 2 saate yakın konusmuslugumuz oldu yalnız ıkısındede ılk ben yazdım cekınıyor dıye
bu arada eskı nısanlımda boyleydı o arkadaş ortamındandı ama
bu adam baya sevıyelı konuşuyor efendı duruyo bır kere hafta sonu neler yapıyorsunuz dedı:) evdeyim dedım. yanı gıttıgımız gezıgımız yerlerde aynıymış:) ama yazmıyor baya baya guzelım ama neden böyle anlamadım
bu normalmı? benden hoslanmadımı acaba? ben begendım onu.. baglantılarımıda begendı
sımdı merak ettıgım bu adam cekınıyormu? yoksa hoslanmadımı benden? ona desemmı zaten pek konuşmuyoruz ıstersen sılelım bırbırmızı? ne yapmalıyım kızlar? aynı yerde oturuyoruz üstelik bu kısıyı baya begendım ben
hoşlanmamış senden olamaz mı
demek ki adam terbiyeliymiş her önüne gelene asılmıyormuş bunu dert edeni de ilk defa görüyorum
Oyunda tanıştığınız biri sizden ne kadar hoşlanabilir ki
Hiç görüşme felan olmadı mı ?
işte hoşlanmadıysa sileyim onu dıyorum
Bence böyle daavranması su aşamada cok normal..hayır daha 1 hafta oldu zaten evımız bıle bırbırıne cok yakın
Yahu doktor olan adam oyun sitelerine girip de ciddi düşünüyorum der mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?