Arkadaslar sileyimmi ben bu adamı n yapayım? benı sınr ettı :\

calıstıgı yerı arkadaşlarıyla bır dünya resımlerı var ustelık akrabaları aılesı facede .. ben bu adamı görsel olarakta cok begendım yoksa ısımolmaz netten
Tamam da onun da sizden etkilenmesi gerek. Ayrıca sadece gorsellige göre değil, sosyal statünüze ve kültürel yapiniza göre de değerlendirecektir. Ciddi düşünen biri için bir çok kistas vardır. Bekleyin bakalım. Sürekli hamle yapmayın. Tanışmak isterse zaten o yaklaşır size.

+3

işte hoşlanmadıysa silmek ıstıyorum bende onu:\ bekleyeyim bıraz

Alıntınız içinde çıkmış herhalde bununla beraber 2 kişi oluyor o zaman.Birazda çevrenize bakın sanal alemde herkese güven olmaz.

Adam ciddi ilişki düşünüyorum dediyse de seninle ciddi ilişki düşünüyorum dememiş ki, belli ki bu şekilde sosyal medya ortamında tanışmalara pek sıcak bakmıyor.Hem gerçek sosyal hayatta birileri ile tanışıp bir şeyler yaşamak yerine niye devamlı sanaldan birilerine takılıyorsun? Yok mu iyi bir arkadaş çevren?

Bu konuyu acan 15,16 yasinda bir kiz olsa neyse de 28 yasinda kadin olunca pes dedim. Internetten bir insaat muhendisi bir doktor vs vs.. Inaniyor musun gercekten? Bir de adam ciddi dusunuyorum diyecek? Kimbilir kac kadina ayni muhabbeti yapmıştır

gittim gördüm canım netten olunca ne oluyo?

Yav bir de hangi doktor internetten tanıştığı kadına hemen niyetim ciddi der gerçekten merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…