- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi hayalkenti
-
bilemiyorsunki arkadaşım kriterleri olabiliyor insanların..belkide şu an peşinde olduğu bir hanım vardırbende iyi bır üniden mezunum bu sorun degılkı
Tamam da onun da sizden etkilenmesi gerek. Ayrıca sadece gorsellige göre değil, sosyal statünüze ve kültürel yapiniza göre de değerlendirecektir. Ciddi düşünen biri için bir çok kistas vardır. Bekleyin bakalım. Sürekli hamle yapmayın. Tanışmak isterse zaten o yaklaşır size.calıstıgı yerı arkadaşlarıyla bır dünya resımlerı var ustelık akrabaları aılesı facede .. ben bu adamı görsel olarakta cok begendım yoksa ısımolmaz netten
yok canım çekiniyordur kız baya baya güzel sonuçtakriterleri uymamıştır belki..dr falan düşünüyordur kendisi gibi
Peki neden hep internetten,tanışıyorsunuz,çevreniz nasıl.yok o hala arıyor buğu bıle aradı duzgun brı degıl bellı
Tamam da onun da sizden etkilenmesi gerek. Ayrıca sadece gorsellige göre değil, sosyal statünüze ve kültürel yapiniza göre de değerlendirecektir. Ciddi düşünen biri için bir çok kistas vardır. Bekleyin bakalım. Sürekli hamle yapmayın. Tanışmak isterse zaten o yaklaşır size.
Peki neden hep internetten,tanışıyorsunuz,çevreniz nasıl.[/ netten suana kadar kimseyle gorusmedım nısanlımdan sonra bır kısıyle gorustum oda tuhaftı
yok o hala arıyor buğu bıle aradı duzgun brı degıl bellı
Iyi de bunun cevabini burada bulamazsınız ki. Ya ona soracaksiniz ya bekleyip anlayacaksınız. Ortası yok.+3
işte hoşlanmadıysa silmek ıstıyorum bende onu:\ bekleyeyim bıraz
Kuzum sen nete koca aramak icin mi takiliyosun oyun oynamak icin mi?
Bence dr. Bey niyetini anlamis olabilir :arkasinabilebakmadankacansmiley:
Bu konuyu acan 15,16 yasinda bir kiz olsa neyse de 28 yasinda kadin olunca pes dedim. Internetten bir insaat muhendisi bir doktor vs vs.. Inaniyor musun gercekten? Bir de adam ciddi dusunuyorum diyecek? Kimbilir kac kadina ayni muhabbeti yapmıştır
zaten başımıza ne geliyorsa boşlukta oldugumuzdan geliyor lütfen 3. sayfa haberi olmamak için bosluklarinizi daha dolu şeylerle doldurmaya çalışın!!!kendı konuşmak ıstedı ama:) bende boşlukta olunca bırde begenınce sazan gıbı atladım yıne
Yav bir de hangi doktor internetten tanıştığı kadına hemen niyetim ciddi der gerçekten merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?