Arkadaslar sileyimmi ben bu adamı n yapayım? benı sınr ettı :\

sohbet sırasında konu oraya geldı bende güzel cıddı bır ılıskım olsun dıyorum ama ısınamıyorum kolay kolay begenemıyorum dıyo
tanımadığınız sanal ortamda oyun oynarken konuştuğunuz adam bu şekilde yazdı diye doğru söylediği kanaatine nerden vardınız?
İsterseniz ben de şuradan anında çok inandırıcı harika bir hikaye yazayım size? bana da inanır mısınız? Gerçi doktor değilim mühendisim ama erkek de değilim tüh!

calıstıgı yerı arkadaşlarıyla bır dünya resımlerı var ustelık akrabaları aılesı facede .. ben bu adamı görsel olarakta cok begendım yoksa ısımolmaz netten

cok barız bellı facesınden yanı gerçek arkadaşlarıyla resımler aılesıyle resımler calıstıgı yerıde soyledı yanı gerçekk

cok barız bellı facesınden yanı gerçek arkadaşlarıyla resımler aılesıyle resımler calıstıgı yerıde soyledı yanı gerçekk
o halde geçtiğimiz 10 gün içinde burda bir arkadaşın isyan ettiği bir konu oldu gözünüzden kaçmış. Kızın resimlerini alıp sahte profil açmışlar, kızın resimleri de gerçek, resimlerdeki mekanlar ve arkadaşlar da.. bilmiyorum ben karşıyım böyle şeylere, çok riskli. muhtemelen kızıyorsunuz bana şu an ama ben bu konuda muhalefet olmaya devam edicem

Kanaat falan dediğinize göre yetkili ve ciddi birisiniz, annemler yarın gelsin mi? Ne çıkarsa bahtımıza artık.

Tanıştığınız kişi doktor mu inşaat mühendisimi,14 Aralık'ta bir konu açmışsın,netten birisi ile tanıştım inşaat mühendisi demişsin,evine 10 dk. Mesafedeymiş,şimdiki açtığın konuda da netten tanıştığını söylüyorsun ve bu tanıştığın kişide evine yakınmış ve 1 hafta önce açmışsın o konuyuda bu kişi ilede 1 haftadır tanışıyorsun.

calıstıgı yerı arkadaşlarıyla bır dünya resımlerı var ustelık akrabaları aılesı facede .. ben bu adamı görsel olarakta cok begendım yoksa ısımolmaz netten

O zaman neden cesaretli davranip acilmiyosun.
18yasinda toy genc kiz degilsin ki.
Ya cesur olup acilirsin yada boyle kafanda kurar kendini kurutursun.
İll adimi atan erkek olmali inanci cesaretsizlerin sigindigi bir safsatadir.

kriterleri uymamıştır belki..dr falan düşünüyordur kendisi gibi

ama öyle deme belki hep komşularıdır face arkadaşları

yok o hala arıyor buğu bıle aradı duzgun brı degıl bellı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…