- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
- Konu Sahibi hayalkenti
-
tanımadığınız sanal ortamda oyun oynarken konuştuğunuz adam bu şekilde yazdı diye doğru söylediği kanaatine nerden vardınız?sohbet sırasında konu oraya geldı bende güzel cıddı bır ılıskım olsun dıyorum ama ısınamıyorum kolay kolay begenemıyorum dıyo
Doktor olması sizi epey cezbetmis belli ki. Yoksa haftası dolmayan bir tanisikliktan "ilişki" çıkarmak için zorlamazdiniz. "Güzel" olmak hata yapmaya engel değildir. Evlilik için daha güvenli tanışma yolları var.Ne kadar emin olabilirsiniz ki adamın hesabının fake olmadığından?
tanımadığınız sanal ortamda oyun oynarken konuştuğunuz adam bu şekilde yazdı diye doğru söylediği kanaatine nerden vardınız?
İsterseniz ben de şuradan anında çok inandırıcı harika bir hikaye yazayım size? bana da inanır mısınız? Gerçi doktor değilim mühendisim ama erkek de değilim tüh!
o halde geçtiğimiz 10 gün içinde burda bir arkadaşın isyan ettiği bir konu oldu gözünüzden kaçmış. Kızın resimlerini alıp sahte profil açmışlar, kızın resimleri de gerçek, resimlerdeki mekanlar ve arkadaşlar da.. bilmiyorum ben karşıyım böyle şeylere, çok riskli. muhtemelen kızıyorsunuz bana şu an ama ben bu konuda muhalefet olmaya devam edicemcok barız bellı facesınden yanı gerçek arkadaşlarıyla resımler aılesıyle resımler calıstıgı yerıde soyledı yanı gerçekk
bendehoşlanmamış senden olamaz mı
demek ki adam terbiyeliymiş her önüne gelene asılmıyormuş bunu dert edeni de ilk defa görüyorum
tanımadığınız sanal ortamda oyun oynarken konuştuğunuz adam bu şekilde yazdı diye doğru söylediği kanaatine nerden vardınız?
İsterseniz ben de şuradan anında çok inandırıcı harika bir hikaye yazayım size? bana da inanır mısınız? Gerçi doktor değilim mühendisim ama erkek de değilim tüh!
herkes baya baya güzelde bir ben baya baya çirkinim sanırımbaya baya guzelım ama neden böyle anlamadım
Tanıştığınız kişi doktor mu inşaat mühendisimi,14 Aralık'ta bir konu açmışsın,netten birisi ile tanıştım inşaat mühendisi demişsin,evine 10 dk. Mesafedeymiş,şimdiki açtığın konuda da netten tanıştığını söylüyorsun ve bu tanıştığın kişide evine yakınmış ve 1 hafta önce açmışsın o konuyuda bu kişi ilede 1 haftadır tanışıyorsun.oyundan bırı ıle tanıştım faceden.. 1 haftaya yakın suredır bende ekli 32 yasında cıddı bır ılıskı dusunuyormus konuşmalarından bunu anladım kendısı doktor ve emınım facede aılesı falanda var zaten benım evım araba ıle 15 dk mesafede yalnız ben 2 kez yazdım konuşmalarımızda böyle oldu
ben.. merhaba nasılsın
o.. tesekurederım siz nasılsınız
1 haftadır böyleee ama tabı 2 saate yakın konusmuslugumuz oldu yalnız ıkısındede ılk ben yazdım cekınıyor dıye
bu arada eskı nısanlımda boyleydı o arkadaş ortamındandı ama
bu adam baya sevıyelı konuşuyor efendı duruyo bır kere hafta sonu neler yapıyorsunuz dedı:) evdeyim dedım. yanı gıttıgımız gezıgımız yerlerde aynıymış:) ama yazmıyor baya baya guzelım ama neden böyle anlamadım
bu normalmı? benden hoslanmadımı acaba? ben begendım onu.. baglantılarımıda begendı
sımdı merak ettıgım bu adam cekınıyormu? yoksa hoslanmadımı benden? ona desemmı zaten pek konuşmuyoruz ıstersen sılelım bırbırmızı? ne yapmalıyım kızlar? aynı yerde oturuyoruz üstelik bu kısıyı baya begendım ben
calıstıgı yerı arkadaşlarıyla bır dünya resımlerı var ustelık akrabaları aılesı facede .. ben bu adamı görsel olarakta cok begendım yoksa ısımolmaz netten
kriterleri uymamıştır belki..dr falan düşünüyordur kendisi gibioyundan bırı ıle tanıştım faceden.. 1 haftaya yakın suredır bende ekli 32 yasında cıddı bır ılıskı dusunuyormus konuşmalarından bunu anladım kendısı doktor ve emınım facede aılesı falanda var zaten benım evım araba ıle 15 dk mesafede yalnız ben 2 kez yazdım konuşmalarımızda böyle oldu
ben.. merhaba nasılsın
o.. tesekurederım siz nasılsınız
1 haftadır böyleee ama tabı 2 saate yakın konusmuslugumuz oldu yalnız ıkısındede ılk ben yazdım cekınıyor dıye
bu arada eskı nısanlımda boyleydı o arkadaş ortamındandı ama
bu adam baya sevıyelı konuşuyor efendı duruyo bır kere hafta sonu neler yapıyorsunuz dedı:) evdeyim dedım. yanı gıttıgımız gezıgımız yerlerde aynıymış:) ama yazmıyor baya baya guzelım ama neden böyle anlamadım
bu normalmı? benden hoslanmadımı acaba? ben begendım onu.. baglantılarımıda begendı
sımdı merak ettıgım bu adam cekınıyormu? yoksa hoslanmadımı benden? ona desemmı zaten pek konuşmuyoruz ıstersen sılelım bırbırmızı? ne yapmalıyım kızlar? aynı yerde oturuyoruz üstelik bu kısıyı baya begendım ben
ama öyle deme belki hep komşularıdır face arkadaşlarıTanıştığınız kişi doktor mu inşaat mühendisimi,14 Aralık'ta bir konu açmışsın,netten birisi ile tanıştım inşaat mühendisi demişsin,evine 10 dk. Mesafedeymiş,şimdiki açtığın konuda da netten tanıştığını söylüyorsun ve bu tanıştığın kişide evine yakınmış ve 1 hafta önce açmışsın o konuyuda bu kişi ilede 1 haftadır tanışıyorsun.
kriterleri uymamıştır belki..dr falan düşünüyordur kendisi gibi
beğenmezsen karışmam ama teklif sizden geldiKanaat falan dediğinize göre yetkili ve ciddi birisiniz, annemler yarın gelsin mi? Ne çıkarsa bahtımıza artık.
Tanıştığınız kişi doktor mu inşaat mühendisimi,14 Aralık'ta bir konu açmışsın,netten birisi ile tanıştım inşaat mühendisi demişsin,evine 10 dk. Mesafedeymiş,şimdiki açtığın konuda da netten tanıştığını söylüyorsun ve bu tanıştığın kişide evine yakınmış ve 1 hafta önce açmışsın o konuyuda bu kişi ilede 1 haftadır tanışıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?