- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
,Yamyam niye dedin ki simdi cocuklara, en fazla heyecanli coskulu ergenler iste.
Formasyon sahibi insan olarak belli ki yoksul olan bir öğrenciye "kaban" ı sınıfın önünde nasıl verirsiniz?sınıfın önünde verdim.
Yok, yuzune dememissindir eminim de boyle bahsetmen iyi olmamis. Cunku gercekten bi guzel gonulluluk yapmissin bu yamyam kelimesi golgeledi olayi.,
offff kimsenin yüzüne yamyam demedim.o tarz bir öğretmen değilim burda diyorum
çok teşekkür ederim değerli, yorumuniçin moralime moral kattın sağol.daha iyilerini sen yaşa.O bu değil de.
Formasyon sahibi insan olarak belli ki yoksul olan bir öğrenciye "kaban" ı sınıfın önünde nasıl verirsiniz?
Yılbaşı için bir kitap hediye edip, kaban illa almak istiyorsanız da alıp yalnızken gizli bir köşede vermeliydiniz.
Rencide olabileceğini hiç mi düşünmediniz?
"Öğretmenlerin mont aldığı çocuk" olmak nasıl boktan bi his, ilk ağızdan duyuyorsunuz şu an.
Siz yapmsyın ya.
Dışardada öğrencilerin görebileceğini düşünmeliydiniz bence..Başka boş bir sınıfta kapıyı kapatarak ya da öğretmenler odasında falan verseydiniz o zaman...sınıfın ortasında vermedim.sınıftan dışardaydık öğrenciler geldi hemen.
Muhtemelen öğrencilerin önünde değil, sınıfın önünde vermiş.O bu değil de.
Formasyon sahibi insan olarak belli ki yoksul olan bir öğrenciye "kaban" ı sınıfın önünde nasıl verirsiniz?
Yılbaşı için bir kitap hediye edip, kaban illa almak istiyorsanız da alıp yalnızken gizli bir köşede vermeliydiniz.
Rencide olabileceğini hiç mi düşünmediniz?
"Öğretmenlerin mont aldığı çocuk" olmak nasıl boktan bi his, ilk ağızdan duyuyorsunuz şu an.
Siz yapmsyın ya.
biliyorsunuz ya ben lisede öğretmenim. yılbaşı çekilişi yapmıştım ben bir erkek öğrenciye hediye alacaktım nitekim aldım. çocuğun kabanı yoktu soğukta öyle geliyordu bir kaban bir de çok güzel hırka aldım. sınıfın önünde verdim. neyse sınıf arkadaşları yamyam gibi bundan önce aldılar açtılar hediyeyi. dedim ki sahip çıksana hediyene. şaka yollu tabi neyse baktım bu çok şaşırdı tabiçocuklar açtı bile ben de ddim ki ama ben senin açmanı isterdim dedim o demeye kalmadı yüzsüz sınıf ark. açtı bile. neyse ben gittim öğretmenler odasına sonra yanıma da gelmedi çocuk kaban dar mı geldi bol mu geldi bilmiyorum ya benim yerimde olsanız ne yapar nasıl davranırdınız?bua rada lisede öğretmenim ve sanırım çocuk daha önce hediye almamış kimseden.. ya benim canım çok sıkıldı. hatta ona demiştim hediyeyi verirken beğenmezsen ya da bedeni uymazsa değiştir diye ama çok şaşırdı sevindi.. yamyam ark. ları açtı hediyeyi onun yerine. ben de ona kızdım neden sahip çıkmıyorsuın hediyene diye.. off keşke orda onu alsaydım öğretmenler odasının önüne götürseydim orda aç deseydim şimdiden sonra ne yapabilrim? bari kendi gelse konuşsa benimle.
beni çok iyi anladın.bu saatten sonra ne yapmamı tavsiye edersin?yanlış alamıyorsam yılbaşı çekilişi yapıldı ve size o çocuk çıktı, eğer bu şekildeyse hediyein sınıfta verilmesinde bence sıkıntı yok tam tersine yalnız verilseydi o ergen arkadaşlar mevzuyu naıl dalgaya alırlardı. sadece hediye açılırken çocuk alışkın olmadığı için utanmış ve sizde sahip çıksana deyince tam olmuş.
başka bi zaman şaka karışık sorun oldumu diye, terslemeden tabi. yine bir gerginlik olursa yüzüne vurdunuz sanabilir.
şimdiki yorumunuz ne peki?konuyu yanlış anlamışım be pardonn :)
hediye çekilişi yapılmış zaten sınıfta vermekte sakınca yok tabi
ki biz de sınıft verirdik kim ne almış felan görürdü herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?