arkadaşlar sizce aileme açıklamalımıyım bu konuyu içim içimi yiyor

nergiz80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
97
0
86
İzmir
arkadaşlarım yarım edin ben bu azabla daha fazla dayanamıycağım.allahım bu bana yapılan revamıydı sevgilimle birlikde odum.o kdar pişnaım ki arkadşalarım bana söz verdi evlenicektik ama sözünü tutmadı.beni bıraktı adice şerefsizce .ayrıntıya girmiyceğim aileme bu durmu anlatmalımıyım lütfen yardım edin .kendimden nefret ediyorum benimle konuşmak bile konuşmuyo sadece unut beni dedi.ve şuacanım dostlarım ben yapamıycam u üzüntüyle yaşayamıyorum yardım edin

Ah canıım ya ne kadaar üzücü bi durumdur anlayabiliyorum..
Nasil bi hayvanla karsilaşmişsin , Allah cezasını versin öyle erkeklerin..

Ailene bahsetme olayına gelince kac yasindasin bilmiyorum ama bahsetme derim ben.
Hem nasil aciklanabilirki bu durum aileye ?

Öncelikle Allah yardım etsin diyorum.Erkek arkadaşın evet adilik yapmış keşke sen daha mantıklı davransaydın insan sevince çok güveniyor karşısındakine...fakat olan olmuş olanla ölene çare yokmuş.Bence şimdi yapman gereken çok güçlü olmak bi hata yapmışsın bu hatanın sonuçlarıyla sonuna kadar mücadele etmen gerek.Sakın 'böyle yaşayamam' diye düşünme .Bana kalırsa ailene hiç bahsetme yaşadığın çok zor bir durum sonuçları kötü olabilir.

tabıki anlatmamalısın nasıl anlatmayı düşünüyosun ki hem yanı o cesaretı kendınde bulabılıyomusunakannehir

Nergizcim ailene anlatırsan o kişiyle görüşür bizi evlendirirler diyemi anlatayım diyorsun. Eğerki bu fikir aklından geçiyor ise sakın anlatma böle olmayabilirde bu kez ailende huzursuz olacak sen de..
Erkek arkadaşına gelince bir adilik yapmış, şuanda yapaman gereken yoluna bakmak, birdaha aynı hataları yapmamak, seni sen olduğun için kabul eden biri çıkacaktır mutlaka..

canım arkadaşlarım şuan yerimde olsanız ne yaprdınız gözyaşlarım sel oluyor hiç bir kimseye anlatamıyorum psikolojim bozuldu artık hayat bana zor geliyor hevesim kalmadı bu hayatta beni ortada bıraktı ve giderken yüzüme bile bakmadı aileme anlatmalımıyım sizce elini kolunu sallaya sallaya gezmesi daha mıiyi beni unut dedi.ve gündelik aşklar peşindeymiş allahım ne yapmalıyım

nergiz80 kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar hep sorunlar beni buluyor.Sevdiğim insanın sevgiisnden şüphe duymaya başladım.Devamlı cinsellikden bahsediyor.Bana sen beni mutlu etmessen başka kişilerle birlikde olurum dedi.Bana evlenceği insnaın ben olduğumu benden başkası olmayacağını ama ona bişr takım sözler vermemi istediğini söyledi.geçen gün elbise giymiştim bacağımı göstermemi istedi kameradan bende gösteremiceğimi söyledim ve birsürü trip yaptı.Tartıştı benle ben neden böyle yapıyosun dediğimde ben seni bacağını görmek için değil dediğimi yapmadığın için kızdım dedi.Eğer benimle birlikde olucaksan dediklerimi yapmak zorundasın dedi.Eğer beni kaybetmek istemiyosan herşeye katlanmak zorundasın dedi.Çünkü ben sana çok değer veriyorum dedi.Ve bana 6 ay beni aramayacağını söyledi.Biraz aklın başına gelsin kıymetimi anla dedi.Çok üzüldüm kıymet verdiğim sevdiğim bana ceza vermesi cinsellikden konuşmadığım zaman triplere girmesi.Ve dün aradı bana sana verdiğimsözlerigeri alıyorum dedi beni seven insan bana itiraz etmez her konuda dedi.çok pişmanım dedi bu birliktelik için ama bu sözleri nasıl sölerdi o eski o değildi.çok kırldım arkadaşlar hem aramıcam diyor hem arıyor biraz aklın başına gelsin diyor.Hiç bişr zman benim düşüncelerimonun için önemli olmadı.ama ben her ne olursa olsun ondan vazgeçemiyorum.Şuan senin yerinde bir başkası olsaydışimdiye kadar herşey bitmişti dedi.Zamanında bir kere yıktı beni ikinci şans verdim bu seferde yıkarsa bende yıklırım arkadaşlar.Sizce eğer seviyasanız o herşeyinizse onunla herşeyi paylaşırmısnız.onunla birlikde olurmuusnuz.bu çocuk beni seviyormu yoksa sevmiyor mu?neden hayatta ben mutlu olmayı hakdemiyorum neden napmalmııym arkadaşlar ne

bu haziranda açtığın konun.
bu adamın niyetini anladın. o kadar belliki senle sadece cinsellik için olduğu. benle olmazsan bak başkalarıyla olurum diyen adamla neden oldun ki.
defol git kimle olursan ol, diyecektin. neyse artık olan olmuş. yapacak bir şey yok.

arkadaşlar allah sizden razı olsun öncelikle yazıma cvp verdiğiniz için.gerçekden siz olmasanız ben kimden akıl alıcam başka.şuanda beklemedeyim ama inanın sevmek suçmuş benim için.

diğer topiğinizde bunu yamzıştınız oysaki
demekki size akıl vermekde hata etmişiz.
bu konudada tarafsız akıl vermemeyi daha mantıklı buluyorum
İş işten gecmeden önce sana dökülen dilleri ve sevgilinin senden yaranlanacagı konusunda arkadaşlarım baya yazılar yamzış yorumlar yapmışlardı
Kaileye almıyosunuz. Şuanda bulundugunuz durumda niye size akıl verelimki
Kaileye alınmadıkdan sonra

Konularini hatirliyorum;ayni erkek mi merak ettim.Ancak tabii suan onemi yok.
Ailene soylemzsen yapicaklarin asaga yukari asagada yazdim:
Adami ariycaksin ve onun tuzaklarina girip cikicaksin ve bir bakmissin ki onun sadece birlikte olmak icin aradigi kadin olmussun.Bunun aksi durum olmayacak ,bana inan.Ancak daha ilerisi''senin onun birlikte olmak icin arayacagin''zaman olucak ve cok yipranacak-kendini kandiracaksin-en kotusu bu tur iliskiler sana olagan gelmeye baslayacak.''intikam''adi altinda oyunlar oynacaksin simdide en cok yapmak istedigin ''intikam ''adi altinda onunla birlikte olabilmek eminim.Sakin caniim.Bu duyguyu hemen kafandan at.
Ailene soylersen eger-
nasil bir aile yapin var bilmiyorum ama o adamdan ya tamamen kurtulursun ;mesele 3-5 seneye unutulur.yada o adamla hayatin boyunca yasarsin yani evlenmeye zorlarsin ve hayatin kabusa doner.

benim sana nacizane tavsiyem:guclu ol -hayatina bak-hayatinda cok daha onemli olan-okul-is hayatini duzene sok-kendini tamamen buna ver ..birde sakin unutma ''intikam soguk yenen bir yemektir''

ben bunu haketmedim o kadar saf ve temzidim ki beni nasıl olurda kullandı nasıl olurda gözleirm aşkdan başka bir şey görmedi nasıl.o da sevdiğini sanmıştım ümit verdi yapcak neyim olabilr ki

sence ailene anlatsan ne tepki verirler? bunu düşün önce.

sonra anlatıp anlatmamaya karar ver.

hatta orda bize tamam saolun demesine ragmen
bu tarz konuyla karşımıza gelmesi
yardım istemeside cok anormal dogrusu...
Hem kaileye alma bizleri hemde yardım iste.
3 köfteye 5 ekmek

ben bunu haketmedim o kadar saf ve temzidim ki beni nasıl olurda kullandı nasıl olurda gözleirm aşkdan başka bir şey görmedi nasıl.o da sevdiğini sanmıştım ümit verdi yapcak neyim olabilr ki

Bana sen beni mutlu etmessen başka kişilerle birlikde olurum dedi

diye yazmışsın bunu diyen adamın seni bu sözüyle sevmediğini nasıl anlamazsın .16 da değilsin ki.
26 sın.

ailene tabikide anlatma..kendin edip kendin bulmuşsun bak arkadaslarımız ne güzel sana akıl vermiş ama sen dinlememekte ısrarcı olmussun heraldeki bunlar gelmiş basına..ailene anlatma ve o çocuğuda arama bence seninle evlenmek gibi bi düşüncesi yok..okypete ye katılıyorum baskasyla birlkte olacaksa seni bekleyemiyecekse bırakıcaktın gidecekti..tekrar neden böyle bi yanlışa düstünn..

yani bu dünyanın sonu değil bence
eğer sizin için öyleyse baştan kurallarınızın arkasında durmalıydınız
utanacağınızı arkasında duramayacağınızı bildiğiniz şeyi
neden yaptınız..
sevgi aşk masum duygular demişsiniz
şimdi değişen ne
değişen şu ki
siz onu kaybetmemek için yaptınız
ve terkedilmeseydiniz bu değerler pek de umrunuz da olmayacaktı
çünkü umrunuzda olan değerler değil sevgilinizdi..
orta da bi suç varsa bunu tek başına yapmadı esas oğlan sonuçta
siz de ortak oldunuz
ailenize şikayet etmek yerine bu olaydan ne kadar az hasarla çıkarım diye düşünmeniz
hayrınıza olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…