Allah bizi aslında erkeklerden korumak için zar vermiş,engel olsun diye...ne güzel düşünmüş ama işte şeytanlarrr..erkeklerr..kandırıyorlar...
arkadaşlarım yarım edin ben bu azabla daha fazla dayanamıycağım.allahım bu bana yapılan revamıydı sevgilimle birlikde odum.o kdar pişnaım ki arkadşalarım bana söz verdi evlenicektik ama sözünü tutmadı.beni bıraktı adice şerefsizce .ayrıntıya girmiyceğim aileme bu durmu anlatmalımıyım lütfen yardım edin .kendimden nefret ediyorum benimle konuşmak bile konuşmuyo sadece unut beni dedi.ve şuacanım dostlarım ben yapamıycam u üzüntüyle yaşayamıyorum yardım edin
nergis konunu alıntı yapayım. yine başlamışsın mesajlarını silmeye. daha önceki konunda yaptığın gibi.
burada da bir mesajın sizlere ömür.
neme lazım bunuda silersin de...sempatiksalakcinni
Allah bizi aslında erkeklerden korumak için zar vermiş,engel olsun diye...ne güzel düşünmüş ama işte şeytanlarrr..erkeklerr..kandırıyorlar...
ben bunu haketmedim o kadar saf ve temzidim ki beni nasıl olurda kullandı nasıl olurda gözleirm aşkdan başka bir şey görmedi nasıl.o da sevdiğini sanmıştım ümit verdi yapcak neyim olabilr ki
ailenize neden anlatma gereği duyuyorsunuz bunu anlayamadım.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...si-sonunda-catladi-bitti-20.html#post14368158
kızlar o yönde bir şey olmadı kızlığım bozulmadı izin vermedim ama birklikde olduk
buraya yazmış. yanlışlıkla. topikleri karıştırmış.
yanlışlıkla başka bi foruma yazmış konu sahibesi, birlikte oldum ama kızlığım bozulmadı diye..
seni erkeklerden koruyacak bir zarın olmasına çok sevindim arkadaşım öncelikle, zira Allah kimi kadınlara kendini koruması için akıl fikir verirken, kimilerine de zar vermekle yetiniyor..
Kameradan bacağını göstermek, gidip başkaları ile çiftleşmesin diye sevgilinin cinsel arzularını yerine getirmek falan çok doğal şeyler, hangimiz yapmıyoruz ki, öyle değil mi arkadaşlar..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ailene anlat bence, anlat da azıcık sahip çıksınlar sana..boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?